دوستان عکس png بدون بکگراند وارد برنامه میکنم دارای بکگراند میشه و نمیتونم بکگراندش رو حذف کنم کسی بلده؟
دوستان عکس png بدون بکگراند وارد برنامه میکنم دارای بکگراند میشه و نمیتونم بکگراندش رو حذف کنم کسی بلده؟
با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
سلام
به نظر میرسه این برنامه بکگراند رو بر نمیداره چون من هم نتونستم
شما به جای اون از این برنامه استفاده کنین
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
این برنامه تنظیمات پیشرفته تری برای ساخت gif داره
در قسمت
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
میشه بکگراند رو بردارید
اگه نتونستید اعلام کنین تا فیلم بگیرم
اینم نمونش
![]()
ویرایش توسط mhadinj : October 17th, 2024 در ساعت 16:27
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیماللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
==================
Ishare Ushare Vlearn
اینو بگم من توسط فتو شاپ بک گراند رو برداشتم ولی در برنامه ای که شما گفتین بازم سفید میشد
اما در این برنامه نه و ترنسپرنسی ایجاد میشه![]()
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیماللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
==================
Ishare Ushare Vlearn
سلام دوست عزیز
.
این گزینه ها رو بررسی کنید.
تنظیمات لایهها (Layers):
- بررسی لایههای اضافی: ممکن است به طور ناخواسته یک لایه پسزمینه به پروژه شما اضافه شده باشد. تمام لایهها را بررسی کنید و اگر لایه اضافیای وجود دارد، آن را حذف کنید.
- تغییر حالت ترکیب (Blend Mode): حالت ترکیب لایه تصویر اصلی را به حالت "Normal" تغییر دهید. حالتهای ترکیب دیگر ممکن است باعث ایجاد پسزمینههای ناخواسته شوند.
فرمت فایل تصویر:
- تبدیل به فرمت مناسب: برخی فرمتهای تصویر ممکن است اطلاعات پسزمینه را حفظ کنند. تصویر خود را به فرمتهایی مانند PNG یا GIF تبدیل کنید که از شفافیت پشتیبانی میکنند.
تنظیمات شفافیت (Transparency):
- فعال کردن شفافیت: در تنظیمات خروجی، مطمئن شوید که گزینه حفظ شفافیت (Preserve Transparency) فعال شده باشد.
باگ نرمافزار:
- بروزرسانی نرمافزار: ممکن است یک باگ در نسخه فعلی نرمافزار شما وجود داشته باشد. به وبسایت رسمی DP Animation Maker مراجعه کرده و آخرین نسخه را دانلود و نصب کنید.
- تغییر تنظیمات پیشفرض: سعی کنید تنظیمات پیشفرض نرمافزار را ریست کنید.
مشکل در خود تصویر:
- بررسی تصویر اصلی: ممکن است مشکل از خود تصویر باشد. تصویر را در یک نرمافزار ویرایش تصویر دیگر باز کرده و بررسی کنید که آیا پسزمینه در آنجا نیز وجود دارد یا خیر. اگر مشکل از خود تصویر است، آن را با یک نرمافزار ویرایش تصویر مناسب ویرایش کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)