سلام .
آنتی ویروس 360 توتال سکیوریتی برای ویندوز xp گذاشتم . حالا چند وقتی استکه پیامی که در عکس دیده میشه میاد. آیا باید ok کنم یا توجهی نکنم؟ چون خودش آپدیت میشه برای همین گفتم که بپرسم که لازم است اصل نرمافزار را آپدیت کنم یا نه؟
سلام .
آنتی ویروس 360 توتال سکیوریتی برای ویندوز xp گذاشتم . حالا چند وقتی استکه پیامی که در عکس دیده میشه میاد. آیا باید ok کنم یا توجهی نکنم؟ چون خودش آپدیت میشه برای همین گفتم که بپرسم که لازم است اصل نرمافزار را آپدیت کنم یا نه؟
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام دوست عزیز
.
پیام "An installation was detected. Do you want to continue upgrading or re-installing 360 total security" به این معنی است که ویندوز شما تشخیص داده که نرمافزار 360 Total Security در حال نصب یا قبلاً نصب شده است. حالا از شما میپرسد که آیا میخواهید به نصب یا ارتقای این نرمافزار ادامه دهید یا آن را مجدداً نصب کنید.
انتخاب بین این دو گزینه بستگی به شرایط شما دارد. اگر مطمئن هستید که نصب قبلی به درستی انجام شده و فقط میخواهید به نسخه جدیدتر ارتقا دهید، گزینه "Continue upgrading" را انتخاب کنید. اما اگر با مشکلاتی در نسخه قبلی مواجه بودید یا میخواهید یک نصب تمیز داشته باشید، گزینه "Re-installing" مناسبتر است.
ویندوز xp ویندوز خطرناکیه خیلی مراقب باش !!! ی انتی ویروس ارزون مثله شید یا پادویش تهیه کن
***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***
*** در اوج قدرت انسان باش***
*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***
*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***
*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***
*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***
*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)