چطوری برنامه هامو از درایو c به درایو های دیگه ام انتقال بدم؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: چطوری برنامه هامو از درایو c به درایو های دیگه ام انتقال بدم؟

Question چطوری برنامه هامو از درایو c به درایو های دیگه ام انتقال بدم؟

یه آموزشی رو تو سایتی دیدم که وقتی از قسمت برنامه های نصب شده روی برنامه مورد نظر کلیک کنیم براحتی با زدن روی move میتونیم به درایو دیگه انتقال بدیم..
    ولی این گزینه کلا رو هیچکدوم از برنامه های من نشون نمیده و من واقعا نمیتونم عملا هیچ کاری انجام بدم و کلا 8 گیگ فضای خالی تو درایو سی دارم TT
    چیکار باید بکنم؟

ویرایش : نسخه ای که از سافت 98 دانلود کردم بدون مشکل مرحله انتخاب نوع ویندوز رو بالا آورد.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 005d07_24screenshot-2024-11-07-131723-png  
    ویرایش توسط iweiu : December 6th, 2024 در ساعت 21:22
    پست‌ها
    18,075

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19246
    سپاس (دریافتی)
    19339
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط iweiu [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    یه آموزشی رو تو سایتی دیدم که وقتی از قسمت برنامه های نصب شده روی برنامه مورد نظر کلیک کنیم براحتی با زدن روی move میتونیم به درایو دیگه انتقال بدیم..
    ولی این گزینه کلا رو هیچکدوم از برنامه های من نشون نمیده
    سلام دوست عزیز
    .
    این گزینه تنها برای برخی برنامه‌ها که از قابلیت انتقال پشتیبانی می‌کنند فعال است، مثل برنامه‌های نصب‌شده از Microsoft Store. برنامه‌هایی مثل Photoshop، After Effects، و سایر نرم‌افزارهای حرفه‌ای عموماً این گزینه را ندارند.
    .
    نرم‌افزارهایی مانند SymMover می‌توانند به شما کمک کنند تا برنامه‌های خاصی را به درایو دیگری منتقل کنید و به سیستم بگویید که همچنان در درایو اصلی هستند. البته این روش نیاز به دقت دارد و برای نرم‌افزارهای حجیم حرفه‌ای ممکن است پیچیده‌تر باشد.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    من واقعا نمیتونم عملا هیچ کاری انجام بدم و کلا 8 گیگ فضای خالی تو درایو سی دارم TT
    چیکار باید بکنم؟
    بهترین راه این هست حجم درایو C رو اضافه کنید.

من میخوام یکی از درایو هامو بهش اضافه کنم ولی نمیشه.. گزینه Extend Volume برای درایو سی غیرفعاله TT
    یجا خوندم باید درایو بکاپ رو حذف کنی تا فعال شه ولی یجا دیگه دیده بودم میگفت اینکارو نکنید.. من موندم الان چیکارش کنم اون درایو بک آپ رو حذف کنم؟ بعد حذفش نمیتونم یکی دیگه بسازم؟ حذف کردنش برا لبتاب ضرر داره؟
    cd7928_24photo-2024-11-28-17-23-28-jpg
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست cd7928_24photo-2024-11-28-17-23-28-jpg  
    ویرایش توسط iweiu : November 28th, 2024 در ساعت 17:24
    پست‌ها
    18,075

سپاس (اهدایی)
    19246
    سپاس (دریافتی)
    19339
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

من میخوام یکی از درایو هامو بهش اضافه کنم ولی نمیشه.. گزینه Extend Volume برای درایو سی غیرفعاله TT
    سلام دوست عزیز
    .
    فضای خالی یعنی همون Unallocated Space که (87.73 گیگابایت) هست باید کنار درایو C باشه یعنی گزینه Extend Volume تنها زمانی فعال می‌شود که فضای خالی (Unallocated Space) مستقیماً در کنار درایو C قرار داشته باشد.

راه حل هم این هست که فضای خالی را با انتقال پارتیشن‌های D و E، به سمت چپ بیارید.

یجا خوندم باید درایو بکاپ رو حذف کنی تا فعال شه ولی یجا دیگه دیده بودم میگفت اینکارو نکنید.. من موندم الان چیکارش کنم اون درایو بک آپ رو حذف کنم؟ بعد حذفش نمیتونم یکی دیگه بسازم؟ حذف کردنش برا لبتاب ضرر داره؟
    این پارتیشن توسط تولیدکننده لپ‌تاپ برای بازیابی سیستم در مواقع اضطراری ساخته شده است و حذف آن ممکن است باعث از دست رفتن قابلیت بازگردانی سیستم شود.

چطوری میتونم پارتیشن های d و e رو انتقال بدم اونور؟ چون توش برنامه نصب کردم خالی هم نیستش درایو d، باید همه برنامه هامو از توش پاک کنم؟ یا نه راحت میشه جاشو عوض کرد؟
    آخه یچیز دیگه ام هست، اگه پارتیشن f رو بیارم جای پارتیشن d باز هم بین این درایو f با درایو c یه درایور بک آپ قرار میگیره
    نمیشه این بکاپو حذف کنم؟ بعدا یکی دیگه بسازم؟
    ویرایش توسط iweiu : November 28th, 2024 در ساعت 18:27
    پست‌ها
    18,075

سپاس (اهدایی)
    19246
    سپاس (دریافتی)
    19339
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

چطوری میتونم پارتیشن های d و e رو انتقال بدم اونور؟ چون توش برنامه نصب کردم خالی هم نیستش درایو d، باید همه برنامه هامو از توش پاک کنم؟ یا نه راحت میشه جاشو عوض کرد؟
    سلام دوست عزیز
    .
    اشکالی نداره که برنامه نصب کردین،فقط در فرآیند انتقال مراقب باشید مشکلی پیش نیاد می تونید از برنامه EaseUS Partition Master استفاده کنید.

آخه یچیز دیگه ام هست، اگه پارتیشن f رو بیارم جای پارتیشن d باز هم بین این درایو f با درایو c یه درایور بک آپ قرار میگیره
    نمیشه این بکاپو حذف کنم؟ بعدا یکی دیگه بسازم؟
    منظورتون اون درایو چند مگابایتی هست؟ نباید اون رو حذف کنید ممکن هست مشکلی پیش بیاد.

اگر چاره ای ندارید اون رو حذف کنید در این صورت، شما باید یک ابزار بکاپ‌گیری جدید یا درایو بازیابی به‌صورت دستی بسازید.

2 تاپیک زیر رو بخونید.

من روش ساخت درایو بکاپ رو دیدم، این آموزش درسته دیگه؟
    اگه حذفش کنم باید یدونه از اینا بسازم؟ بعد اگه پاکش کنم برنامه هام پاک میشن؟ یا از اکانت مایکروسافتم خارج میشم؟ اتفاق خاصی که نمیفته اگه این درایو بکاپو خودم بسازم؟ آخه دیدم آخر کاری یه صفحه آبی اومد و انگاری همه چی بعد ساخت درایو بکاپ پاک شده بود و بجای صفحه ویندوز سه صفحه دیگه نشون میداد.
    پست‌ها
    18,075

سپاس (اهدایی)
    19246
    سپاس (دریافتی)
    19339
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

بعد اگه پاکش کنم برنامه هام پاک میشن؟
    سلام دوست عزیز
    .
    خیر، حذف این پارتیشن روی برنامه‌های نصب‌شده یا اطلاعات شما تأثیری ندارد.حذف پارتیشن Recovery باعث نمی‌شود که اکانت مایکروسافت شما غیرفعال شود یا سیستم شما به تنظیمات کارخانه بازگردد.

آخه دیدم آخر کاری یه صفحه آبی اومد و انگاری همه چی بعد ساخت درایو بکاپ پاک شده بود و بجای صفحه ویندوز سه صفحه دیگه نشون میداد.
    احتمالاً شما در پایان مراحل بکاپ‌گیری وارد محیط بازیابی (Recovery Mode) شده‌اید.این محیط برای بازگردانی سیستم به حالت اولیه طراحی شده و تنها وقتی اطلاعات شما پاک می‌شود که گزینه Reset یا Restore را انتخاب کنید.
    پست‌ها
    3,576
    Nokia-C5
    Lenovo-Tab-S8
    Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    10930
    سپاس (دریافتی)
    4582
    نوشته ‌های وبلاگ
    31

بچه خوبی باش و انقدر به درایوی که داخلش ویندوز نصب شده دست نزن !!!
    ***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***

*** در اوج قدرت انسان باش***

*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***

*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***

*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***

*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***

*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***

بالاخره باعث شد برای اولین بار تو زندگیم ویندوز نصب کنم یوهاها..
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)