مادربرد تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مادربرد

پست‌ها
    4

Firefox
    نوع و سرعت اینترنت: 3G
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

پیش فرض مادربرد

سلام خدمت دوستان من تازگیا با یه مشکل مواجه شدم اینکه مادربرد من بعد اینکه aura synsرانصب کردم armury crat من مثل قبل کارکرد ویعنی بخشی که درarmuryمیشد کنترل rgbمادربرد و کنترل کرد ازکارافتاد هرکاری هم کردم ازبابوس گرفته تا اینکه ویندوز بزنم وتکی نصب کنم درست نشد که نشد کسی می‌تونه راهنمایی کنه مادربردم z790e gaming

آخرین باری که یادمه سه روز پیش اینجوری شد من همیشه باarmuryکنترل میکردم توی برنامه قشنگ نشون میداد مادربردمو کولرمو فن ایکس پرتو وکارت گرافیک و رمم و ولی الان هیچ کدوم ونشون نامیده ویندوز میزنم وبایوس وریست میکنم هرکاری میکنم انگارقفل شده ووقتی هم روش میزنم میگه باید از aura synsستاپ تو دیفالت کنی اونجام میرم انگارنه انگار
    پست‌ها
    18,369

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط عادل 007 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام خدمت دوستان من تازگیا با یه مشکل مواجه شدم اینکه مادربرد من بعد اینکه aura synsرانصب کردم armury crat من مثل قبل کارکرد ویعنی بخشی که درarmuryمیشد کنترل rgbمادربرد و کنترل کرد ازکارافتاد هرکاری هم کردم ازبابوس گرفته تا اینکه ویندوز بزنم وتکی نصب کنم درست نشد که نشد کسی می‌تونه راهنمایی کنه مادربردم z790e gaming

آخرین باری که یادمه سه روز پیش اینجوری شد من همیشه باarmuryکنترل میکردم توی برنامه قشنگ نشون میداد مادربردمو کولرمو فن ایکس پرتو وکارت گرافیک و رمم و ولی الان هیچ کدوم ونشون نامیده ویندوز میزنم وبایوس وریست میکنم هرکاری میکنم انگارقفل شده ووقتی هم روش میزنم میگه باید از aura synsستاپ تو دیفالت کنی اونجام میرم انگارنه انگار
    سلام دوست عزیز
    .
    ابتدا نرم‌افزارهای Aura Sync و Armory Crate را به‌طور کامل حذف کنید می تونید از برنامه هایی مثل Geek Uninstaller استفاده کنید.از ابزارهایی مانند CCleaner برای پاکسازی رجیستری ویندوز استفاده کنید تا مطمئن شوید که هیچ‌گونه ورودی معیوب مربوط به نرم‌افزارهای مذکور باقی نمانده است
    .
    سپس سیستم را ریستات کنید،نسخه جدید و سازگار از نرم‌افزار Armory Crate را از وب‌سایت رسمی ASUS دانلود و نصب کنید.در صورت نیاز، پس از نصب Armory Crate، نسخه جدید Aura Sync را هم نصب کنید.
    .
    جدیدترین نسخه بایوس و درایورها رو نصب کنید.
    پست‌ها
    4

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

ویندوز ازنو زدم و بعد درایورام armury رو نصب کردم ولی بازم نصب میشه همه چیو میاره الی صفحه ای که مربوط به تنظیم rgb و کارکرد سرعت فن و کنترل arb رو نمیاره هرچی میزنم همش صفحه سیاه نشون میده آپدیت هم میکنم همه چیو بازم فرقی نمیکنه
    پست‌ها
    18,369

سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

ویندوز ازنو زدم و بعد درایورام armury رو نصب کردم ولی بازم نصب میشه همه چیو میاره الی صفحه ای که مربوط به تنظیم rgb و کارکرد سرعت فن و کنترل arb رو نمیاره هرچی میزنم همش صفحه سیاه نشون میده آپدیت هم میکنم همه چیو بازم فرقی نمیکنه
    سلام دوست عزیز
    .
    گزینه های زیر رو یکی یکی تست کنید.

مطمئن بشین نسخه‌های به‌روز شده از Microsoft .NET Framework و Visual C++ Redistributable روی سیستم شما نصب هستند. این موارد برای اجرای صحیح برخی نرم‌افزارها از جمله Armory Crate ضروری هستند.
    .
    اطمینان حاصل کنید که Aura Sync به‌طور کامل حذف شده است. برخی از کاربران گزارش کرده‌اند که تداخل بین Aura Sync و Armory Crate می‌تواند باعث این نوع مشکلات شود.
    .
    پس از حذف Aura Sync، سیستم را مجدداً راه‌اندازی کرده و بررسی کنید که آیا مشکل رفع شده است یا خیر.
    .
    با استفاده از Task Manager بررسی کنید که هیچ پروسه‌ای مربوط به نسخه‌های قبلی Aura Sync یا Armory Crate در حال اجرا نباشد. اگر چنین پروسه‌هایی وجود دارند، آنها را ببندید.
    .
    به وب‌سایت ASUS مراجعه کرده و بررسی کنید که آیا برای مادربرد شما (Z790E Gaming) نسخه جدیدی از بایوس یا Firmware وجود دارد. بروز کردن بایوس می‌تواند به حل مشکلات سازگاری نرم‌افزاری کمک کند.
    .
    در Event Viewer ویندوز به دنبال ارورها یا اخطارهایی باشید که ممکن است مربوط به Armory Crate باشند. این گزارش‌ها می‌توانند به شناسایی مشکل اصلی کمک کنند.
    .
    برخی از آنتی‌ویروس‌ها یا تنظیمات فایروال می‌توانند مانع عملکرد صحیح Armory Crate شوند. آنتی‌ویروس و فایروال را به‌طور موقت غیرفعال کرده و نرم‌افزار را دوباره امتحان کنید.
    .
    اگر مشکل همچنان پابرجاست، می‌توانید نسخه قدیمی‌تر Armory Crate را امتحان کنید. برخی از کاربران گزارش داده‌اند که نسخه‌های جدیدتر ممکن است مشکلات خاصی داشته باشند.
    پست‌ها
    4

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

ممنونم از بابت پاسخ من ویندوز عوض کردم بایوس آپدیت کردم بعد درایورام که همگی آخرین بروز رسانی می‌باشد فقط armury نصب کردم که تداخل نکنه ولی بازم نصب میشه همه چیو میاره بازیاروکنترل می‌کنه مشخصات و کارکرد سی پی یو راهم کنترل می‌کنه ولی کولر وکارت گرافیک ومادربردو فن ایکسپرت رونمیشه کنترل کرد صفحه سیاه میاره کولر من راگ ریجون ۲هست که نمایشگر داره ومادربردمم z790e gamingو گرافیکمم راگ۳۰۹۰ لطفاً کمک کنید اگه راهی داره این منو کلافه کرده
    پست‌ها
    18,369

سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

ممنونم از بابت پاسخ من ویندوز عوض کردم بایوس آپدیت کردم بعد درایورام که همگی آخرین بروز رسانی می‌باشد فقط armury نصب کردم که تداخل نکنه ولی بازم نصب میشه همه چیو میاره بازیاروکنترل می‌کنه مشخصات و کارکرد سی پی یو راهم کنترل می‌کنه ولی کولر وکارت گرافیک ومادربردو فن ایکسپرت رونمیشه کنترل کرد صفحه سیاه میاره کولر من راگ ریجون ۲هست که نمایشگر داره ومادربردمم z790e gamingو گرافیکمم راگ۳۰۹۰ لطفاً کمک کنید اگه راهی داره این منو کلافه کرده
    سلام دوست عزیز
    .
    ASUS Framework Service یک مؤلفه ضروری برای عملکرد صحیح بخش‌های مختلف Armory Crate است. اطمینان حاصل کنید که این سرویس به‌درستی نصب شده باشد یا آن را دوباره نصب کنید.
    .
    بررسی کنید که آیا آخرین نسخه Armory Crate از تمام دستگاه‌های شما از جمله مادربرد Z790E، کولر ROG Ryujin II و کارت گرافیک ROG 3090 پشتیبانی می‌کند.
    .
    برنامه Armory Crate را به‌صورت Administrator اجرا کنید. روی آیکون برنامه راست کلیک کرده و گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید.
    .
    بررسی کنید که تمامی اتصالات USB داخلی مربوط به کولر و مادربرد به‌درستی و محکم وصل شده باشند. برخی از مشکلات در شناسایی دستگاه‌ها به دلیل اتصال ناقص کابل‌های USB داخلی رخ می‌دهند.
    .
    مسیرهای زیر را بررسی و فایل‌های کش و داده‌های موقت را پاک کنید:
    کد PHP:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

کد PHP:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

سپس Armory Crate را دوباره اجرا کنید تا ببیند آیا مشکل حل می‌شود یا خیر.
    .
    مطمئن شوید که سرویس‌های پس‌زمینه مرتبط با Armory Crate و دستگاه‌های شما فعال و در حال اجرا هستند. این کار را می‌توانید با باز کردن Services در ویندوز و جستجوی سرویس‌های ASUS انجام دهید.
    .
    اگر هیچ کدام از روش های بالا کار نکرد می‌توانید از نرم‌افزارهای جایگزین مثل OpenRGB یا SignalRGB استفاده کنید. این نرم‌افزارها می‌توانند RGB و برخی امکانات دیگر را کنترل کنند
    پست‌ها
    4

Firefox
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

شماره تماس بده برات روبیکات فیلمشوبفرستم
    پست‌ها
    18,369

سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

شماره تماس بده برات روبیکات فیلمشوبفرستم
    سلام دوست عزیز
    .
    فیلم رو باید در انجمن آپلود کنید،تا راهنمایی برای دیگر کاربران باشه.اگر اون برنامه براتون کار نمیکنه از نرم افزارهایی که گفتم استفاده کنید.

اگر هیچ کدام از روش های بالا کار نکرد می‌توانید از نرم‌افزارهای جایگزین مثل OpenRGB یا SignalRGB استفاده کنید. این نرم‌افزارها می‌توانند RGB و برخی امکانات دیگر را کنترل کنند
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)