محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.
به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
-
بازنگری
-
November 18th, 2024 18:53
مشکلات PS5 Pro در بازیهای Silent Hill 2، Black Ops 6 و Jedi: Survivor
کنسول ۷۰۰ دلاری پلیاستیشن ۵ پرو به بازیهایی مانند God of War: Ragnarok و Baldur's Gate 3 افزایش قابل توجهی در عملکرد میدهد، اما همچنان درگیر مشکلات اولیه خود است. بازیکنان گزارش دادهاند که بازیهایی مانند Silent Hill 2، Call of Duty: Black Ops 6 و Star Wars Jedi: Survivor دچار این مشکلات شدهاند.
نسخه بازسازی شده و اخیراً منتشر شده بازی ترسناک محبوب Silent Hill 2 شاید بیشترین شکایات را داشته باشد. وبسایت Eurogamer گزارش کرده که بسیاری از طرفداران اشاره کردهاند که هنوز هیچ واکنشی از سوی تیم توسعهدهنده Bloober Team و ناشر Konami در مورد مشکلات گرافیکی، مانند افکت لرزان و درخشان دیده نشده است.
یکی از کاربران Reddit با نام Unlocky-Soil-2456 گفت: «من بلافاصله متوجه شدم که چیزی اشتباه است، بدون اینکه قبلاً گیمپلی بازی را دیده باشم یا خودم بازی کرده باشم. این مشکل واقعاً بد است. نمیتوانم خودم را راضی کنم که در این وضعیت بازی کنم چون بسیار آزاردهنده است.»
بازیهای دیگری نیز به مشکلات مشابهی دچار شدهاند. کاربری با نام Chaystic در ResetEra گفت: «من در کل از PS5 Pro خود راضی هستم، بیشتر بازیها عالی به نظر میرسند، اما به نظر میرسد مشکلی در برخی بازیها وجود دارد. یک لرزش یا تداخل عجیب در تصاویر وجود دارد، هر طور که بخواهید آن را بنامید. یک نمونه بارز آن Black Ops 6 است. ابتدا فکر کردم مشکل از کنسول من است، اما مشخص شد که من تنها کسی نیستم که به این موضوع توجه کردهام. پستهای متعددی در شبکههای اجتماعی این مشکل را گزارش کردهاند.»
دارندگان دیگر PS5 Pro نیز در بخش نظرات به مشکلات مشابهی در بازیهای Spider-Man 2، Stellar Blade و Alan Wake 2 اشاره کردهاند. Digital Foundry نیز مشکلات «جدی در کیفیت تصویر» در بازی Star Wars Jedi: Survivor را کشف کرد و گفت: «وقتی عناصری مانند شاخوبرگها با ردیابی پرتو (ray tracing) تعامل دارند، مشکلات جدی در کیفیت تصویر ایجاد میشود. نتیجه نهایی، کاهش کیفیت تصویر با جلوههای لرزان است که توصیه استفاده از این پچ (بهروزرسانی مخصوص PS5 Pro) را دشوار میکند.»
PS5 Pro در تاریخ ۷ نوامبر به عنوان ارتقای میانه نسل سونی عرضه شد. بیش از ۵۰ بازی در زمان عرضه این کنسول پچهای مخصوص PS5 Pro دریافت کردند، اما با توجه به اینکه این فهرست شامل بازیهایی مثل Alan Wake 2 و Black Ops 6 نیز میشود که شکایاتی را دریافت کردهاند، بهتر است با احتیاط پیش بروید.
IGN در بررسی خود با امتیاز ۷ از ۱۰ برای PS5 Pro نوشت: «پلیاستیشن ۵ پرو کنسولی چشمگیر با افزایشهای قابل توجه در عملکرد و گرافیک برای بازیهایی است که از سختافزار قدرتمند آن بهره میبرند. اما برای ۷۰۰ دلار، باید دوبار فکر کنید که آیا این ارتقا ارزش هزینه را دارد یا نه.»