عدم اجرای کامل ویدیوهای انلاین در یوتیوب تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: عدم اجرای کامل ویدیوهای انلاین در یوتیوب

پیش فرض عدم اجرای کامل ویدیوهای انلاین در یوتیوب

با سلام
    دوستان از دیروز این مشکل بوجود اومد
    وقتی در یویتوب با اکانت جی میلم ساین این میکنم، تمام ویدیوهارو فقط 59 ثانیه اولشو نمایش میده.بعد همونجا متوقف میشه.
    ولی وقتی ساین اوت میکنم، همون ویدیوهارو کامل نمایش میده. به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
    من کش مرورگرمو هم به طور کامل پاک کردم ولی تاثیری نداشت
    مرسی
    ویرایش توسط mehdi_1 : November 20th, 2024 در ساعت 22:13
    پست‌ها
    18,188

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19259
    سپاس (دریافتی)
    19364
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_1 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    با سلام
    دوستان از دیروز این مشکل بوجود اومد
    وقتی در یویتوب با اکانت جی میلم ساین این میکنم، تمام ویدیوهارو فقط 59 ثانیه اولشو نمایش میده.بعد همونجا متوقف میشه.
    ولی وقتی ساین اوت میکنم، همون ویدیوهارو کامل نمایش میده. به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
    من کش مرورگرمو هم به طور کامل پاک کردم ولی تاثیری نداشت
    مرسی
    سلام دوست عزیز
    .
    این گزینه ها رو بررسی کنید.

1-محدودیت حساب کاربری:اگر حساب شما به‌نوعی فلگ شده باشد (مثلاً به دلیل استفاده از افزونه‌ها یا فعالیت‌های مشکوک)، یوتیوب ممکن است پخش ویدیوها را محدود کند.برای رفع مشکل وارد Google Account Activity شوید و بررسی کنید که آیا هشدار یا مشکلی مرتبط با حساب شما وجود دارد.

2-حتی اگر کش را پاک کرده باشید، افزونه‌ها (Extensions) ممکن است همچنان باعث بروز مشکل شوند.برای حل این مشکل مرورگر را در حالت Incognito/Private Mode باز کنید یا تمامی افزونه‌ها را موقتاً غیرفعال کرده و دوباره تست کنید.

3-با یک حساب جیمیل دیگر وارد شوید و تست کنید که مشکل تکرار می‌شود یا خیر.

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    این گزینه ها رو بررسی کنید.

1-محدودیت حساب کاربری:اگر حساب شما به‌نوعی فلگ شده باشد (مثلاً به دلیل استفاده از افزونه‌ها یا فعالیت‌های مشکوک)، یوتیوب ممکن است پخش ویدیوها را محدود کند.برای رفع مشکل وارد Google Account Activity شوید و بررسی کنید که آیا هشدار یا مشکلی مرتبط با حساب شما وجود دارد.

2-حتی اگر کش را پاک کرده باشید، افزونه‌ها (Extensions) ممکن است همچنان باعث بروز مشکل شوند.برای حل این مشکل مرورگر را در حالت Incognito/Private Mode باز کنید یا تمامی افزونه‌ها را موقتاً غیرفعال کرده و دوباره تست کنید.

3-با یک حساب جیمیل دیگر وارد شوید و تست کنید که مشکل تکرار می‌شود یا خیر.
    مرسی دوست عزیز از راهنمایی تون. افزونه خاصی که روی مرورگرم نصب نیست. ولی با این حال مرورگر رو در حالت پرایوت هم اجرا کردم. ولی مشکل حل نشد.
    ضمنآ من تمام سوابق فعالیت هام رو هم در قسمت Activity حذف کردم. که این کار هم تاثیری نداشت
    در خصوص محدودیت حساب کاربری هم اسکرین شاتی از صفحه تنظیمات حساب کاربریم گرفتم که در پیوست ضمیمه کردم.
    البته منم نظرم اینه که حتمآ این مشکل مربوط به حساب کاربریم میشه. چون وقتی از حساب کاربریم در یوتیوب Sign out میکنم، مشکلی در پخش ویدیوها ندارم.
    این مشکل فقط زمانی هست که با حساب کاربریم وارد یوتیوب میشم. فقط نمیدونم مشکل از کجا آب میخوره
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست untitled-jpg  
    ویرایش توسط mehdi_1 : December 12th, 2024 در ساعت 00:09
    پست‌ها
    18,188

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19259
    سپاس (دریافتی)
    19364
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_1 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    این مشکل فقط زمانی هست که با حساب کاربریم وارد یوتیوب میشم. فقط نمیدونم مشکل از کجا آب میخوره
    سلام دوست عزیز
    .
    این گزینه ها رو بررسی کنید:
    .
    1-بررسی تنظیمات امنیتی و اقدامات پیشنهادی گوگل
    در بخش "Critical Security Issues Found" که در اسکرین‌شات مشخص است، روی گزینه "Take Action" کلیک کنید. ممکن است گوگل تنظیماتی را برای رفع مشکل ارائه دهد که مرتبط با رفتار حساب شما باشد.

2-رمز عبور ذخیره‌شده و دستگاه‌های متصل
    به بخش Security در حساب گوگل بروید و رمزهای عبور ذخیره‌شده را بررسی کنید. همچنین، لیست دستگاه‌های متصل به حساب خود را بررسی کرده و هر دستگاه مشکوکی را حذف کنید. این کار ممکن است به بهبود عملکرد حساب کمک کند.

3-بررسی تنظیمات شخصی‌سازی و تبلیغات
    گاهی اوقات، تنظیمات شخصی‌سازی و داده‌ها ممکن است باعث اختلال در عملکرد حساب شود. وارد بخش "Privacy & Personalization" شوید و تنظیمات شخصی‌سازی را مرور کنید. اگر تنظیمات خاصی فعال است، آنها را غیرفعال کنید و دوباره تست کنید.

4-تغییر رمز عبور و بررسی اقدامات مشکوک
    رمز عبور حساب خود را تغییر دهید. این کار ممکن است مشکل را برطرف کند، به‌خصوص اگر حساب شما به‌نوعی فلگ شده باشد.

5-پشتیبانی یوتیوب

متنی که باید بنویسید
    عنوان Issue with Video Playback When Signed In

Dear YouTube Support Team,
    I’m experiencing an unusual issue with my account while using YouTube. When I sign in to my YouTube account ([آدرس جیمیل خودتون رو بنویسید]), videos stop playing after 59 seconds. However, when I sign out, the same videos play without any issues.

Here are the steps I have already taken to resolve the issue:

1. Cleared my browser’s cache and cookies.
    2. Tested in Incognito/Private mode.
    3. Checked for browser extensions (none are installed).
    4. Deleted all activity history from Google Account Activity.

Despite these efforts, the problem persists. I’ve attached a screenshot of my Google Account settings for your reference.
    Could you please help me identify the cause of this issue and provide a solution?
    Thank you for your assistance.
    Best regards

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    این گزینه ها رو بررسی کنید:
    .
    1-بررسی تنظیمات امنیتی و اقدامات پیشنهادی گوگل
    در بخش "Critical Security Issues Found" که در اسکرین‌شات مشخص است، روی گزینه "Take Action" کلیک کنید. ممکن است گوگل تنظیماتی را برای رفع مشکل ارائه دهد که مرتبط با رفتار حساب شما باشد.

2-رمز عبور ذخیره‌شده و دستگاه‌های متصل
    به بخش Security در حساب گوگل بروید و رمزهای عبور ذخیره‌شده را بررسی کنید. همچنین، لیست دستگاه‌های متصل به حساب خود را بررسی کرده و هر دستگاه مشکوکی را حذف کنید. این کار ممکن است به بهبود عملکرد حساب کمک کند.

3-بررسی تنظیمات شخصی‌سازی و تبلیغات
    گاهی اوقات، تنظیمات شخصی‌سازی و داده‌ها ممکن است باعث اختلال در عملکرد حساب شود. وارد بخش "Privacy & Personalization" شوید و تنظیمات شخصی‌سازی را مرور کنید. اگر تنظیمات خاصی فعال است، آنها را غیرفعال کنید و دوباره تست کنید.

4-تغییر رمز عبور و بررسی اقدامات مشکوک
    رمز عبور حساب خود را تغییر دهید. این کار ممکن است مشکل را برطرف کند، به‌خصوص اگر حساب شما به‌نوعی فلگ شده باشد.

5-پشتیبانی یوتیوب

متنی که باید بنویسید
    عنوان Issue with Video Playback When Signed In

Dear YouTube Support Team,
    I’m experiencing an unusual issue with my account while using YouTube. When I sign in to my YouTube account ([آدرس جیمیل خودتون رو بنویسید]), videos stop playing after 59 seconds. However, when I sign out, the same videos play without any issues.

Here are the steps I have already taken to resolve the issue:

1. Cleared my browser’s cache and cookies.
    2. Tested in Incognito/Private mode.
    3. Checked for browser extensions (none are installed).
    4. Deleted all activity history from Google Account Activity.

Despite these efforts, the problem persists. I’ve attached a screenshot of my Google Account settings for your reference.
    Could you please help me identify the cause of this issue and provide a solution?
    Thank you for your assistance.
    Best regards

مرسی دوست عزیز. اون پیام کریتیکال صرفآ بخاطر اینه که من با ******** های مختلف و همینطور با دیوایس های مختلف وارد حساب کاربریم میشم.
    و گوگل مشکوک به این هست که حساب کاربریم مورد سو استفاده قرار گرفته باشه.
    هر چقدرم که میگم بابا همه اونها خودم هستم، بازم تا با دیوایس دوم وارد میشم، مجدد همون پیام ها میاد برام

تنظیمات شخصی سازی خاصی هم اعمال نکردم

ولی راجع به مشکل اصلی باید بگم که مشکل از فیل ترشکنی بود که استفاده میکردم.
    در واقع هر بار که با اون فیل ترشکن بخصوص وارد یوتیوب میشم، منو محدود میکنه.

ممنون از همراهی شما دوست عزیز
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)