کرش کردن وردپرس تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: کرش کردن وردپرس

پست‌ها
    768

Sheed Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    706
    سپاس (دریافتی)
    301

پیش فرض کرش کردن وردپرس

سلام دوستان برای ساخت مگامنو در بخش فهرست ها اقدام به دسته بندی دسته ها کردم اما صفحه مدام کرش میکنه و هنگ است یعنی کاری که در 5 دقیقه انجام میشد 5 ساعت طول کشید هر زیر دسته ای رو که اضافه کنم باید چند دقیقه صبر کنم تا انجام بشه تازه اگر کرش نکنه و بعد باید صفحه رو ببندم و دوباره باز کنم تا بتونم یه دسته دیگه اضافه کنم. هر چی تعداد دسته ها بیشتر بشه هنگ بودن هم بیشتر میشه مثلا در کروم پیام page unresponsive میاد در فایرفاکس کمی بهتره در vps هم با منابع سخت افزاری قوی هم تست کردم همینجور بود به نظر شما مشکل از کجاست؟
    با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
    پست‌ها
    18,075

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19246
    سپاس (دریافتی)
    19339
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط neuse [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوستان برای ساخت مگامنو در بخش فهرست ها اقدام به دسته بندی دسته ها کردم اما صفحه مدام کرش میکنه و هنگ است یعنی کاری که در 5 دقیقه انجام میشد 5 ساعت طول کشید هر زیر دسته ای رو که اضافه کنم باید چند دقیقه صبر کنم تا انجام بشه تازه اگر کرش نکنه و بعد باید صفحه رو ببندم و دوباره باز کنم تا بتونم یه دسته دیگه اضافه کنم. هر چی تعداد دسته ها بیشتر بشه هنگ بودن هم بیشتر میشه مثلا در کروم پیام page unresponsive میاد در فایرفاکس کمی بهتره در vps هم با منابع سخت افزاری قوی هم تست کردم همینجور بود به نظر شما مشکل از کجاست؟
    سلام دوست عزیز
    .
    مشکل می تونه به دلایل زیر باشه
    .
    1-تعداد زیاد دسته ها یا آیتم ها 2-محدودیت منابع و سرور 3-تداخل افزونه ها و قالب ها 4-تنظیمات PHP و سرور

اما برای راه حل این گزینه ها رو تست کنید:

1-افزایش مقدار max_input_vars برای این کار مقدار متغیر رو به عددی بالاتر مثل 5000 یا 10000 افزایش بدین در php.ini یا تنظیمات هاست می تونید این کار رو انجام بدین.

2-افزونه ها رو غیرفعال و دوباره تست کنید.

3-قالب رو به قالب پیش فرض تغییر بدید.

4-افزایش max_execution_time و memory_limit

این مقادیر را در تنظیمات PHP افزایش دهید. مثلاً max_execution_time را به 300 ثانیه و memory_limit را به حداقل 256 مگابایت تغییر دهید.
    پست‌ها
    768

Sheed Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    706
    سپاس (دریافتی)
    301

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    مشکل می تونه به دلایل زیر باشه
    .
    1-تعداد زیاد دسته ها یا آیتم ها 2-محدودیت منابع و سرور 3-تداخل افزونه ها و قالب ها 4-تنظیمات PHP و سرور

اما برای راه حل این گزینه ها رو تست کنید:

1-افزایش مقدار max_input_vars برای این کار مقدار متغیر رو به عددی بالاتر مثل 5000 یا 10000 افزایش بدین در php.ini یا تنظیمات هاست می تونید این کار رو انجام بدین.

2-افزونه ها رو غیرفعال و دوباره تست کنید.

3-قالب رو به قالب پیش فرض تغییر بدید.

4-افزایش max_execution_time و memory_limit

این مقادیر را در تنظیمات PHP افزایش دهید. مثلاً max_execution_time را به 300 ثانیه و memory_limit را به حداقل 256 مگابایت تغییر دهید.
    تشکر مشکل با اپدیت برطرف شد. مشکلی دیگری دارم، پایین بودن سرعت اپلود در filezilla است وقتی یک فیلم رو بخوام اپلود کنم سرعت در حد کلیوبایته اگر همون فیلم رو تغییر نام بدم مثلا بذارم 111 و بعد اپ کنم با سرعت بالا اپ میشه چرا؟
    با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
    پست‌ها
    18,075

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19246
    سپاس (دریافتی)
    19339
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط neuse [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تشکر مشکل با اپدیت برطرف شد. مشکلی دیگری دارم، پایین بودن سرعت اپلود در filezilla است وقتی یک فیلم رو بخوام اپلود کنم سرعت در حد کلیوبایته اگر همون فیلم رو تغییر نام بدم مثلا بذارم 111 و بعد اپ کنم با سرعت بالا اپ میشه چرا؟
    سلام دوست عزیز
    .
    1-تغییر نام فایل به حروف و اعداد ساده

2-به‌روزرسانی FileZilla

3-استفاده از روش جایگزین آپلود

4-اگر دسترسی به لاگ‌های سرور دارید، بررسی کنید که هنگام آپلود فایل چه پیغام خطاهایی نمایش داده می‌شود.
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)