خطا در تنظیمات چاپ پرینتر HP Laserjet professional M1132 تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: خطا در تنظیمات چاپ پرینتر HP Laserjet professional M1132

Exclamation خطا در تنظیمات چاپ پرینتر HP Laserjet professional M1132

سلام، موقعی که برای تنظیمات چاپ روی printer properties کلیک می کنم خطاهای زیر نشان داده می شود. ویندوز من Windows 10 Enterprise LTSC نسخه64 بیتی است.
    لطفا کمک کنید تنظیمات پرینت رو نمی توانم اعمال کنم و به تنظیمات پرینت نمیره، حتی برای رفع ارور 0xc0000005 چند روش از اینترنت انجام دادم درست نشد. برای حل مسئله لطفا راهنمایی کنید.
    capture-jpgcapture1-jpg
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست capture-jpg   capture1-jpg  
    پست‌ها
    18,163

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19255
    سپاس (دریافتی)
    19362
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط behi2018 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    برای حل مسئله لطفا راهنمایی کنید.
    سلام دوست عزیز
    .
    این گزینه ها رو تست کنید:

1-نصب مجدد درایور پرینتر

2- CMD رو با دستسی Administrator باز و دستور زیر رو کپی کنید (اگر اخطار داد اینجا بذارید)
    کد PHP:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

3-اگر افزونه یا نرم‌افزار خاصی برای مدیریت پرینتر نصب کرده‌اید، آن را موقتاً غیرفعال یا حذف کنید.

4-گاهی تنظیمات پرینتر دیفالت مشکل ایجاد می‌کند. یک پرینتر مجازی مثل Microsoft Print to PDF یا XPS Document Writer را به‌صورت پیش‌فرض انتخاب کنید و سپس مجدد به تنظیمات دسترسی پیدا کنید.

5-از آنجا که خطا در فایل WINWORD.EXE نیز ظاهر می‌شود، ممکن است Microsoft Office با مشکل روبه‌رو باشد. یک Repair از طریق کنترل پنل انجام دهید به صورت زیر:
    کد PHP:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

روی Microsoft Office کلیک راست کنید و گزینه Repair را انتخاب کنید.

6-یک حساب کاربری جدید ایجاد و روی اون هم تست کنید.

7-بازگردانی تنظیمات ویندوز پرینتر

کلیدهای Windows+R رو بزنید تا Run باز بشه سپس تایپ کنید printmanagement.msc و تنظیمات رو ریست کنید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راه حل های کاربران:

1-کاربران گزارش داده‌اند که تنظیم مجدد پرینتر پیش‌فرض این مشکل را برطرف کرده است.کلید‌های ترکیبی Win + R را فشار دهید.
    عبارت control /name Microsoft.DevicesAndPrinters را تایپ کرده و اینتر رو بزنید.روی پرینتر مورد نظر راست‌کلیک کرده و گزینه Set as default printer را انتخاب کنید.
    همچنین پیشنهاد شده است که در تنظیمات ویندوز گزینه Allow Windows to manage my default printer غیرفعال شود.

2-اگر این خطا اخیراً ظاهر شده باشد، بازگرداندن ویندوز به یک نقطه بازگردانی قبلی (قبل از رخ دادن خطا) ممکن است مفید باشد. کاربران این روش را مؤثر دانسته‌اند، به شرطی که نقطه بازگردانی مناسب انتخاب شود.

3-برخی کاربران اشاره کرده‌اند که بروزرسانی درایور پرینتر یا حذف کامل آن و نصب مجدد توانسته است خطا را رفع کند.

سلام، به غیر از حذف و نصب مجدد درایور پرینتر همه روش ها رو امتحان کردم جواب نداد.
    من تو پرینت PDF این مشکل (عدم امکان ورود به printer properties) را ندارم. اما برای رفتن به تنظیمات چاپ تو محیط word و چاپ تصویر مشکل دارم و به صفحه تنظیمات تو این محیط ها نمیره. آیا راه دیگه ای هست؟
    پست‌ها
    18,163

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19255
    سپاس (دریافتی)
    19362
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

به غیر از حذف و نصب مجدد درایور پرینتر همه روش ها رو امتحان کردم جواب نداد.
    سلام دوست عزیز
    .
    اون رو هم تست کنید،کافیه درایور رو حذف و سیستم رو ریستارت کنید.

من تو پرینت PDF این مشکل (عدم امکان ورود به printer properties) را ندارم. اما برای رفتن به تنظیمات چاپ تو محیط word و چاپ تصویر مشکل دارم و به صفحه تنظیمات تو این محیط ها نمیره.
    1-سرویس Print Spooler رو ریست کنید،کلیدهای Windows + R را بزنید تا Run باز بشه، services.msc را تایپ کرده و اینتر بزنید.سرویس Print Spooler را پیدا کرده، روی آن راست‌کلیک کرده و گزینه Restart را انتخاب کنید.

2-به بخش Devices and Printers در کنترل پنل بروید.پرینتر موردنظر را پیدا کنید، راست‌کلیک کرده و گزینه Set as Default Printer را انتخاب کنید.

3-برای تعمیر Office به Control Panel > Programs and Features بروید، Microsoft Office را انتخاب کرده و گزینه Repair را بزنید.

4-تست در حالت Safe Mode گاهی برنامه‌های دیگر یا تنظیمات امنیتی ممکن است باعث این خطا شوند. سیستم خود را در حالت Safe Mode بوت کنید و مجدداً دسترسی به تنظیمات پرینتر را امتحان کنید.

5-ابزار عیب‌یابی آنلاین مایکروسافت می‌تواند مشکلات مربوط به پرینتر و برنامه‌های Office را شناسایی و حل کند. می‌توانید از این ابزار در لینک‌های رسمی مایکروسافت استفاده کنید.

توضیحات:

اگر این روش‌ها کمکی نکردند، پیشنهاد می‌شود که مدل دقیق پرینتر و نسخه درایور آن را نیز بررسی کنید، زیرا ممکن است مشکل ناشی از ناسازگاری درایور با نسخه ویندوز یا Office باشد.

مشکل با خذف ونصب درایور حل شد ممنون از زحمات شما.
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)