مشکل نصب کردن ویندوز 11 (عدم تشخیص هارد، عدم نمایش مرحله انتخاب نوع ویندوز home, pro, external) تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل نصب کردن ویندوز 11 (عدم تشخیص هارد، عدم نمایش مرحله انتخاب نوع ویندوز home, pro, external)

Question مشکل نصب کردن ویندوز 11 (عدم تشخیص هارد، عدم نمایش مرحله انتخاب نوع ویندوز home, pro, external)

آقا من برای اینکه یه جا باز کنم برای درایو سی، با برنامه جانبی اینکارو کردم بعدش ویندوزم یسری مشکل براش ایجاد شد و کلا برنامه هاییم که باز با اون برنامه جانبی انتقال داده بودم به درایو دیگه ای پریدن.. تصمیم گرفتم ویندوز نصب کنم الان سه روزه درگیر یه ویندوز نصب کردنم.. ویندوز رو با هر زحمتی بود (ویندوز 11) رو نصب کردم بعد دیروز دیدم نسخه هوم هستش (بصورت اتوماتیک موقع نصب ویندوز خودش نسخه هوم رو انتخاب کرده بود و اصلا آپشنی برای انتخاب دلخواه نوع ویندوز رو برای من نزاشته بود)
    الان میخوام دوباره ویندوز یازده نصب کنم اونم با سی دی تا بلکه درست بشه ولی الان مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام با سی دی نصب کنم هارد لبتابمو نمیشناسه و بازم مثل نصب با فلش اصلا مرحله ای که بتونم نوع ویندوز رو قبل پارتیشن بندی انتخاب کنم وجود نداره..
    با فلش هم میخوام نصب کنم با اینکه اون مرحله شناسایی هارد رو میتونم با فایل IRST رد کنم ولی مثل الان ویندوزم هوم انتخاب میشه و راهکاری جز خرید لاینسس پرو به ذهنم نمیرسه اگه چاره ای دارین رو کنین..
    اون روش فایل ei.cfg رو هم چند بار امتحان کردم جواب نداد..

یجا خوندم ممکنه بخاطر پارتیشن بندی نادرست این اتفاق بیفته، دیگه جهنم و ضرر، روشی هست که کلا پاک کنم همه پارتیشن بندیارو تا لپتاپ برای نصب ویندوزم آماده بشه؟ یجوری که انگار یه لپتاپ نو هستش دیگه
    پست‌ها
    18,435

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط iweiu [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    آقا من برای اینکه یه جا باز کنم برای درایو سی، با برنامه جانبی اینکارو کردم بعدش ویندوزم یسری مشکل براش ایجاد شد و کلا برنامه هاییم که باز با اون برنامه جانبی انتقال داده بودم به درایو دیگه ای پریدن.. تصمیم گرفتم ویندوز نصب کنم الان سه روزه درگیر یه ویندوز نصب کردنم.. ویندوز رو با هر زحمتی بود (ویندوز 11) رو نصب کردم بعد دیروز دیدم نسخه هوم هستش (بصورت اتوماتیک موقع نصب ویندوز خودش نسخه هوم رو انتخاب کرده بود و اصلا آپشنی برای انتخاب دلخواه نوع ویندوز رو برای من نزاشته بود)
    سلام دوست عزیز
    .
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ].روی Windows 11 کلیک و نسخه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.

در صفحه بعد نسخه ای که می خواهید نصب کنید انتخاب کنید.

در صفحه بعد زبان رو انتخاب و روی Next کلیک کنید.

در صفحه بعد فقط نسخه Pro رو تیک بزنید تا همین نسخه دانلود بشه.

در صفحه بعد یکسری گزینه داره که توضیحاتش رو می ذارم تا راحت بتونید گزینه مناسب رو انتخاب کنید:

گزینه اول Download UUP set : فقط فایل‌های خام UUP (Update Utility Package) را دانلود می‌کند. این روش مناسب زمانی است که بخواهید خودتان فایل‌ها را بعداً به صورت دستی به ISO تبدیل کنید.

گزینه دوم Download and convert to ISO : فایل‌های UUP را دانلود می‌کند و مستقیماً آنها را به فایل ISO تبدیل می‌کند. این روش ساده‌تر است و نیازی به عملیات اضافی ندارد.

گزینه سوم Download, add additional editions and convert to ISO : علاوه بر دانلود و تبدیل به ISO، نسخه‌های اضافی (مانند Home، Education، Pro) را نیز ایجاد می‌کند. اگر به نسخه‌های مختلف ویندوز نیاز دارید، از این گزینه استفاده کنید.

بخش دوم :

گزینه اول Include updates (Windows converter only) : آپدیت‌های ویندوز را نیز به فایل ISO اضافه می‌کند تا هنگام نصب، به‌روز باشد.

گزینه دوم Run component cleanup (Windows converter only) :فایل‌ها و داده‌های اضافی سیستم را پاک می‌کند تا فضای کمتری اشغال شود و نسخه بهینه‌تری ایجاد کند.

گزینه سوم Integrate .NET Framework 3.5 (Windows converter only) : نسخه 3.5 از .NET Framework را به فایل ISO اضافه می‌کند. این ابزار برای اجرای برخی برنامه‌های قدیمی‌تر ویندوز ضروری است.

گزینه چهارم Use solid (ESD) compression : از فشرده‌سازی ESD برای کاهش حجم فایل ISO استفاده می‌کند. این روش باعث می‌شود فایل ISO کوچک‌تر باشد اما ممکن است زمان بیشتری برای نصب نیاز داشته باشد.

Create download package : یک بسته دانلودی ایجاد می‌کند که شامل اسکریپت‌ها و ابزارهای لازم برای دانلود و تبدیل فایل‌ها به ISO است. پس از دانلود این بسته، می‌توانید با اجرای اسکریپت، فرآیند دانلود و تبدیل را آغاز کنید.

یجا خوندم ممکنه بخاطر پارتیشن بندی نادرست این اتفاق بیفته، دیگه جهنم و ضرر، روشی هست که کلا پاک کنم همه پارتیشن بندیارو تا لپتاپ برای نصب ویندوزم آماده بشه؟
    استفاده از GParted ( [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] )

GParted را روی یک فلش بوتیبل نصب کنید.از طریق این فلش سیستم را بوت کنید.تمام پارتیشن‌های موجود روی دیسک را حذف کنید.

دیسک را به حالت Unallocated تبدیل کنید.سیستم را ری‌استارت کرده و با فلش نصب ویندوز ادامه دهید.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست screenshot-2024-12-02-174823-png   screenshot-2024-12-02-174856-png   screenshot-2024-12-02-174925-png   screenshot-2024-12-02-174956-png   screenshot-2024-12-02-175726-png  

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    اینجا کلیک کنید.روی Windows 11 کلیک و نسخه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
    این فایل نصب ویندوز هستش؟ بعد از همه مراحل یه فایل 7 کیلوبایتی دانلود شد. برای چی]؟
    پست‌ها
    18,435

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

این فایل نصب ویندوز هستش؟ بعد از همه مراحل یه فایل 7 کیلوبایتی دانلود شد. برای چی]؟
    سلام دوست عزیز
    .
    فایل 7 کیلوبایتی که دانلود کرده‌اید، یک اسکریپت یا بسته‌ی آماده‌شده برای دانلود و ساخت نسخه انتخابی ویندوز 11 است که توسط وب‌سایت UUP Dump ارائه می‌شود.

فایلی که دانلود کردین رو در یک پوشه از حالت فشرده خارج کنید،روی uup_download_windows.cmd کلیک راست و Run as Administrator رو انتخاب کنید.

اسکریپت به‌صورت خودکار فایل‌های مورد نیاز برای ساخت نسخه Pro ویندوز 11 را از سرورهای رسمی مایکروسافت دانلود می‌کند.

پس از اتمام دانلود، ابزار به‌طور خودکار فایل ISO ویندوز 11 نسخه Pro را ایجاد می‌کند و آن را در همان پوشه ذخیره می‌کند.

توضیحات:

مطمئن شوید که اتصال اینترنت پایدار دارید، زیرا دانلود فایل‌های ویندوز ممکن است چندین گیگابایت باشد.

screenshot-2024-12-02-194347-png
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست screenshot-2024-12-02-194347-png  

الان این فایل iso فایلیه که با rufus باید فلش رو بوت کنم درسته؟
    a02202_24screenshot-2024-12-02-093132-png
    بعد همینو نصب کنم مثل ویندوز 11 آره؟
    ولی فایلش خیلی بزرگتر از فایل اصلی ویندوزیه که دانلود کردم 8 گیگه این ولی تو سایت اصلی که دان میکنم 6 گیگ بود.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست a02202_24screenshot-2024-12-02-093132-png  
    پست‌ها
    18,435

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

الان این فایل iso فایلیه که با rufus باید فلش رو بوت کنم درسته؟

بعد همینو نصب کنم مثل ویندوز 11 آره؟
    ولی فایلش خیلی بزرگتر از فایل اصلی ویندوزیه که دانلود کردم 8 گیگه این ولی تو سایت اصلی که دان میکنم 6 گیگ بود.
    سلام دوست عزیز
    .
    بله همین فایل هست.

دمت گرمممممم خیلی آقاییییی
    درست شد بالاخره تونستم ویندوز 11 پرو نصب کنم برای اولین بار تو زندگیم

یدونه سپاس برات کمه هزاران هزار سپـــــاس تقدیم تو باد محمود 8080
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 40ab03_24screenshot-2024-12-03-031942-png  
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)