آقا من برای اینکه یه جا باز کنم برای درایو سی، با برنامه جانبی اینکارو کردم بعدش ویندوزم یسری مشکل براش ایجاد شد و کلا برنامه هاییم که باز با اون برنامه جانبی انتقال داده بودم به درایو دیگه ای پریدن.. تصمیم گرفتم ویندوز نصب کنم الان سه روزه درگیر یه ویندوز نصب کردنم.. ویندوز رو با هر زحمتی بود (ویندوز 11) رو نصب کردم بعد دیروز دیدم نسخه هوم هستش (بصورت اتوماتیک موقع نصب ویندوز خودش نسخه هوم رو انتخاب کرده بود و اصلا آپشنی برای انتخاب دلخواه نوع ویندوز رو برای من نزاشته بود)
الان میخوام دوباره ویندوز یازده نصب کنم اونم با سی دی تا بلکه درست بشه ولی الان مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام با سی دی نصب کنم هارد لبتابمو نمیشناسه و بازم مثل نصب با فلش اصلا مرحله ای که بتونم نوع ویندوز رو قبل پارتیشن بندی انتخاب کنم وجود نداره..
با فلش هم میخوام نصب کنم با اینکه اون مرحله شناسایی هارد رو میتونم با فایل IRST رد کنم ولی مثل الان ویندوزم هوم انتخاب میشه و راهکاری جز خرید لاینسس پرو به ذهنم نمیرسه اگه چاره ای دارین رو کنین..
اون روش فایل ei.cfg رو هم چند بار امتحان کردم جواب نداد..
یجا خوندم ممکنه بخاطر پارتیشن بندی نادرست این اتفاق بیفته، دیگه جهنم و ضرر، روشی هست که کلا پاک کنم همه پارتیشن بندیارو تا لپتاپ برای نصب ویندوزم آماده بشه؟ یجوری که انگار یه لپتاپ نو هستش دیگه![]()