سلام دوستان من مشکل با برنامه Mkvtoolnix دارم
مثل تصویر گذاشته شده دو تا فیلم بهش معرفی میکنم زیر نویس حذف کنم موقع استارتش یدونه فایل چسبیده دو تا فیلم ها بهم میده من میخوام جداگونه و بدون زیرنویس بهم مثل قبل تحویل بده چیکار کنم چسبیده نباشه
سلام دوستان من مشکل با برنامه Mkvtoolnix دارم
مثل تصویر گذاشته شده دو تا فیلم بهش معرفی میکنم زیر نویس حذف کنم موقع استارتش یدونه فایل چسبیده دو تا فیلم ها بهم میده من میخوام جداگونه و بدون زیرنویس بهم مثل قبل تحویل بده چیکار کنم چسبیده نباشه
سلام دوست عزیز
.
در پنجره برنامه MKVToolNix، هر فایل را جداگانه اضافه کنید.ابتدا فایل اول را اضافه کنید، زیرنویسهای آن را از لیست در بخش Tracks, chapters, and tags غیرفعال کنید (تیک مربوط به زیرنویسها را بردارید).سپس در قسمت پایین (Destination file) مسیری جداگانه برای ذخیره فایل اول انتخاب کنید.
حذف فایل اضافی: فایل دوم را در این مرحله اضافه نکنید! برای پردازش فایل دوم، باید فایل اول را در صف قرار دهید و کار آن را تمام کنید.
استفاده از صف وظایف: برای هر فایل جداگانه، روی گزینه Add to job queue کلیک کنید. این کار باعث میشود فایلها یکی پس از دیگری پردازش شوند، اما به صورت جداگانه.
فایل دوم را جداگانه پردازش کنید: پس از پردازش فایل اول، فایل دوم را اضافه کنید. زیرنویسهای فایل دوم را هم غیرفعال کنید و مسیر جداگانهای برای آن مشخص کنید.آن را هم به job queue اضافه کنید.
بعد از اینکه هر فایل را جداگانه به صف اضافه کردید، روی Start multiplexing کلیک کنید تا عملیات آغاز شود. نتیجه به صورت دو فایل جداگانه بدون زیرنویس خواهد بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)