امکان نصب ویندوز ۱۱ روی این لپ تاپ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: امکان نصب ویندوز ۱۱ روی این لپ تاپ

پست‌ها
    203

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    117
    سپاس (دریافتی)
    34

پیش فرض امکان نصب ویندوز ۱۱ روی این لپ تاپ

درود.
    لپ تاپ فعلی من Lenovo V110-15AST با ویندوز ۱۰ هست. تغییراتی بشکل ارتقا رم انجام شده که الان ۱۲ Gb DDR4 2400 هست و یک ssd 128gb adata جای درایو نوری جا زده ام با سایر مشخصات سخت افزاری روتین دستگاه .(قابل سرچ در اینترنت که مختصر کردم).
    چک کننده سخت افزار مایکروسافت برای نصب ویندوز ۱۱ فقط سی پی یو پایین زده بود (TPM2داره).
    اخیرا مطلبی تحت عنوان عقب نشینی مایکروسافت در برابر نصب ویندوز ۱۱ روی سیستم های ناسازگار خوندم طبق لینک زیر:
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

نظرتون رو میخاستم که ۱۱ لایت مثلا نصب کنم و قید خرید لپ تاپ جدید رو بزنم و هزینه اضافی نکنم؟ برای من که کارم با لپ تاپ وبگردی و دانلوده صرفاً؟
    پست‌ها
    1,783
    Nokia-3310
    360-Internet-Security Opera Windows-10
    سپاس (اهدایی)
    1428
    سپاس (دریافتی)
    2346
    نوشته ‌های وبلاگ
    8

سلام
    دوست عزیز
    شما چه ویژگی خاصی نیاز دارید که بدنبال ویندوز11 هستید؟
    از دوستان و همکاران بنده که رو سیستمشون ویندوز 11 داشتند متاسفانه راضی نیستند
    بنظر من شما هم با ویندوز 10 کار کنید و لذت ببرید

پست‌ها
    18,369

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    نظرتون رو میخاستم که ۱۱ لایت مثلا نصب کنم و قید خرید لپ تاپ جدید رو بزنم و هزینه اضافی نکنم؟ برای من که کارم با لپ تاپ وبگردی و دانلوده صرفاً؟
    سلام دوست عزیز
    .
    می تونید ویندوز 11 lite نصب کنید،این نسخه سبک هست و با پردازنده شما هم سازگاره ولی معایبی داره مثلا توسط مایکروسافت پشتیبانی نمیشه قابلیت هاش محدوده و امنیت پایین تری داره.

ویندوز 11 قابلیت خاصی نداره و می تونید تا زمانی که ویندوز 10 پشتیبانی داره از همون استفاده کنید.
    پست‌ها
    203

سپاس (اهدایی)
    117
    سپاس (دریافتی)
    34

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh_Keihan [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    دوست عزیز
    شما چه ویژگی خاصی نیاز دارید که بدنبال ویندوز11 هستید؟
    از دوستان و همکاران بنده که رو سیستمشون ویندوز 11 داشتند متاسفانه راضی نیستند
    بنظر من شما هم با ویندوز 10 کار کنید و لذت ببرید
    یکسال کمتر از پشتیبانی آپدیت ویندوز ۱۰ مونده و بعدش که بالاخره مجبور میشیم ویندوز ۱۱ نصب کنیم. تا اجناس شامل افزایش چند برابری نشدن تا یکسال آینده ، از قبل به فکر افتادم مثلا.
    پست‌ها
    203

سپاس (اهدایی)
    117
    سپاس (دریافتی)
    34

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    می تونید ویندوز 11 lite نصب کنید،این نسخه سبک هست و با پردازنده شما هم سازگاره ولی معایبی داره مثلا توسط مایکروسافت پشتیبانی نمیشه قابلیت هاش محدوده و امنیت پایین تری داره.

ویندوز 11 قابلیت خاصی نداره و می تونید تا زمانی که ویندوز 10 پشتیبانی داره از همون استفاده کنید.
    استاد عزیز برای شما هم همون جوابی که به دوست گرامی گفتم مجدد تکرار میکنم:
    (( یکسال کمتر از پشتیبانی آپدیت ویندوز ۱۰ مونده و بعدش که بالاخره مجبور میشیم ویندوز ۱۱ نصب کنیم. تا اجناس شامل افزایش چند برابری نشدن تا یکسال آینده ، از قبل به فکر افتادم مثلا.))

مطلب مهم تر هم که شما اشاره فرمودید؛ عدم پشتیبانی از لایت ، رو هم بله در متن اون‌مطلب خوندم که خب جالب نیست اصلا ، برای لپ تاپی که دایم به اینترنت وصله و آپدیت های ویندوز مهمه.
    پست‌ها
    18,369

سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    مطلب مهم تر هم که شما اشاره فرمودید؛ عدم پشتیبانی از لایت ، رو هم بله در متن اون‌مطلب خوندم که خب جالب نیست اصلا ، برای لپ تاپی که دایم به اینترنت وصله و آپدیت های ویندوز مهمه.
    سلام دوست عزیز
    .
    میشه ویندوز 11 رو با دور زدن محدودیت نصب کنید،البته اگه هزینه لپ تاپ جدید براتون سنگینه. ولی تنها مشکلی که باقی می مونه نصب آپدیت ها هست.
    پست‌ها
    1,783
    Nokia-3310
    360-Internet-Security Opera Windows-10
    سپاس (اهدایی)
    1428
    سپاس (دریافتی)
    2346
    نوشته ‌های وبلاگ
    8

سلام
    اگر برای شما مسایل امنیتی اهمیتی نداره موضوع پایان پشتیبانی ویندوز 10 اهمیت خاصی برای ما ایرانی ها حداقل نداره
    همونطور که هنورم که هنوزه خیلی از از سازمانها از ویندوز 7 استفاده میکنند

پست‌ها
    203

سپاس (اهدایی)
    117
    سپاس (دریافتی)
    34

ضمن تشکر از دوستان جوابگو
    ولی کلا گیج شدم که برای ادامه استفاده از لپ تاپ فوق( عمدتا برای دانلود) ، پس از اتمام پشتیبانی ویندوز ۱۰- چطوری میتونم خاطرم از بابت امنیت ویندوز راحت باشه و همچنان در اینترنت فعالیت کنم؟
    ۲) ویندوز ۱۱ معمولی برای پردازنده فوق، حتی در صورت دور زدن محدودیت، سنگینه؟
    ۳) ۱۱ لایت ، آپدیت های ۱۱ معمولی ، روش نصب میشه و اگه بله ، از کجا اپدیت ها رو دانلود کنم؟فایل ایزویی چیزی از سایت های معتبر متفرقه؟
    ۴) لایت یا ۱۱ معمولی ، رو برای دور زدن محدودیت ، حتما باید uefi نصب کرد و بایوس و mbr نمیشه؟(بماند که پس از بررسی در صورت نصب هم ، از بابت دور زدن و برنامه های دور زننده هم کمک لازم دارم).

ممنون.
    ویرایش توسط saeed59skh : February 20th, 2025 در ساعت 00:55
    پست‌ها
    18,369

سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

ضمن تشکر از دوستان جوابگو
    ولی کلا گیج شدم که برای ادامه استفاده از لپ تاپ فوق( عمدتا برای دانلود) ، پس از اتمام پشتیبانی ویندوز ۱۰- چطوری میتونم خاطرم از بابت امنیت ویندوز راحت باشه و همچنان در اینترنت فعالیت کنم؟
    ۲) ویندوز ۱۱ معمولی برای پردازنده فوق، حتی در صورت دور زدن محدودیت، سنگینه؟
    ۳) ۱۱ لایت ، آپدیت های ۱۱ معمولی ، روش نصب میشه و اگه بله ، از کجا اپدیت ها رو دانلود کنم؟فایل ایزویی چیزی از سایت های معتبر متفرقه؟
    ۴) لایت یا ۱۱ معمولی ، رو برای دور زدن محدودیت ، حتما باید uefi نصب کرد و بایوس و mbr نمیشه؟(بماند که پس از بررسی در صورت نصب هم ، از بابت دور زدن و برنامه های دور زننده هم کمک لازم دارم).

ممنون.
    سلام دوست عزیز
    .
    ویندوز 10 تا October 14, 2025 مطابق با 22 مهر 1404 پشتیبانی میشه،تا اون موقع می تونید از همین سخت افزار استفاده کنید و بعداََ سیستم رو برای ویندوز 11 ارتقاء بدید.
    پست‌ها
    203

سپاس (اهدایی)
    117
    سپاس (دریافتی)
    34

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    ویندوز 10 تا October 14, 2025 مطابق با 22 مهر 1404 پشتیبانی میشه،تا اون موقع می تونید از همین سخت افزار استفاده کنید و بعداََ سیستم رو برای ویندوز 11 ارتقاء بدید.
    استاد عزیز این تاریخ رو مطلعم و منظورم بعد از این تاریخه.

امکانش اگه هست دردسرتون میدم که‌ بر حسب شماره  این موارد پست اخر رو جواب بفرمایید چون بسته به جواب ممکنه تصمیمم متفاوت باشه(خریدن لپ تاپ جدید یا سر کردن برای مدتی دیگر)
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)