سوال در مورد Ledger Live تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: سوال در مورد Ledger Live

پست‌ها
    368
    Apple-iPhone
    Samsung-P6200-Galaxy-Tab-7-0-Plus
    Kaspersky Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    568
    سپاس (دریافتی)
    194

پیش فرض سوال در مورد Ledger Live

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه اگر کسی یک کیف پول لجر نانو اس پلاس داشته باشه و قبلا باهاش وارد نرم افزار لجر لایو شده باشه و الآن ویندوزش را عوض کرده باشه نرم افزار لجر لایو پریده از سیستم اما طرف رمز کیف پول و لغات بازیابی را داره حتما باید برای ورود کیف پول را ریست کنه یا همین طوری بارمز میشه دوباره وارد بشه؟

پست‌ها
    18,260

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19274
    سپاس (دریافتی)
    19394
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadgavadtahere [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه اگر کسی یک کیف پول لجر نانو اس پلاس داشته باشه و قبلا باهاش وارد نرم افزار لجر لایو شده باشه و الآن ویندوزش را عوض کرده باشه نرم افزار لجر لایو پریده از سیستم اما طرف رمز کیف پول و لغات بازیابی را داره حتما باید برای ورود کیف پول را ریست کنه یا همین طوری بارمز میشه دوباره وارد بشه؟
    سلام دوست عزیز
    .

ریست کردن کیف پول فقط زمانی نیاز است که عبارت بازیابی را نداشته باشید یا دستگاه شما خراب شده باشد. در این حالت، چون عبارت بازیابی (Seed Phrase) دارید، می‌توانید کیف پول را به راحتی بازیابی کنید.

اقدامات لازم:

• نرم‌افزار Ledger Live را دوباره دانلود و نصب کنید: ( [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ])

• نسخه مناسب ویندوز را دریافت کنید.

• پس از نصب نرم‌افزار، کیف پول را متصل کنید و مراحل تنظیم مجدد را انجام دهید:

• هنگام راه‌اندازی نرم‌افزار، گزینه Restore a device را انتخاب کنید.
      • دستگاه لجر خود را با استفاده از عبارت بازیابی (24 کلمه‌ای) بازیابی کنید.

• رمز عبور (PIN) قبلی خود را وارد کرده یا در صورت تمایل می‌توانید یک رمز جدید تعیین کنید.
    پست‌ها
    368
    Apple-iPhone
    Samsung-P6200-Galaxy-Tab-7-0-Plus
    Kaspersky Firefox Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    568
    سپاس (دریافتی)
    194

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .

ریست کردن کیف پول فقط زمانی نیاز است که عبارت بازیابی را نداشته باشید یا دستگاه شما خراب شده باشد. در این حالت، چون عبارت بازیابی (Seed Phrase) دارید، می‌توانید کیف پول را به راحتی بازیابی کنید.

اقدامات لازم:

• نرم‌افزار Ledger Live را دوباره دانلود و نصب کنید: ( [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ])

• نسخه مناسب ویندوز را دریافت کنید.

• پس از نصب نرم‌افزار، کیف پول را متصل کنید و مراحل تنظیم مجدد را انجام دهید:

• هنگام راه‌اندازی نرم‌افزار، گزینه Restore a device را انتخاب کنید.
      • دستگاه لجر خود را با استفاده از عبارت بازیابی (24 کلمه‌ای) بازیابی کنید.

• رمز عبور (PIN) قبلی خود را وارد کرده یا در صورت تمایل می‌توانید یک رمز جدید تعیین کنید.
    کیف پول خراب نیست رمزش رو هم دارم لغات بازیابی هم دارم مشکلم این هست که ویندوزم رو عوض کردم نرم افزار لجر لایو پرید حالا نمی دونم چطوری باید نصبش کنم که دوباره اطلاعات قبلی توی لجر لایو بالا بیاد

پست‌ها
    18,260

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19274
    سپاس (دریافتی)
    19394
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadgavadtahere [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    کیف پول خراب نیست رمزش رو هم دارم لغات بازیابی هم دارم مشکلم این هست که ویندوزم رو عوض کردم نرم افزار لجر لایو پرید حالا نمی دونم چطوری باید نصبش کنم که دوباره اطلاعات قبلی توی لجر لایو بالا بیاد
    سلام دوست عزیز
    .
    مگه نصب خاصی داره؟

مثل دفعه قبل باید نصب کنید و اطلاعات خودتون رو وارد کنید.

عبارت بازیابی و رمز دستگاه را دارید

هیچ اطلاعاتی از دست نرفته و نیازی به ریست کیف پول ندارید. نرم‌افزار Ledger Live فقط یک رابط برای نمایش و مدیریت کیف پول شماست و اطلاعات کیف در خود دستگاه لجر ذخیره شده است.[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)