سلام دوستان من با برنامه تلگرام مشکل دارم تو هیچ گروهی نیستم اگرم باشم کمتر از 10 تا ولی تو گروه جدید میخوام برم این ارور میده ؟ چیکار کنم ؟
اندروید شیائومی ...
![]()
سلام دوستان من با برنامه تلگرام مشکل دارم تو هیچ گروهی نیستم اگرم باشم کمتر از 10 تا ولی تو گروه جدید میخوام برم این ارور میده ؟ چیکار کنم ؟
اندروید شیائومی ...
![]()
سلام دوست عزیز
.
اگر عضو گروه های زیادی نیستین احتمالاََ باگ تلگرام باشه،گزینه های زیر رو بررسی کنید:
1-به تنظیمات تلگرام بروید و از بخش Data and Storage گزینه Clear Cache را انتخاب کنید.
2-تلگرام رو حذف و آخرین نسخه موجود رو نصب کنید.
3-اگر روی چند گوشی یا مرورگر حساب کاربری دارید از همه خارج بشین و فقط با موبایل لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
.
وارد اپلیکیشن تلگرام شو
روی آیکون تنظیمات (⚙️) که معمولاً در گوشه پایین سمت راست یا چپ صفحه است، کلیک کن
در بخش تنظیمات، گزینه Privacy and Security یا حریم خصوصی و امنیت رو انتخاب کن
در صفحه بازشده، روی گزینه Groups & Channels یا گروهها و کانالها کلیک کن
در این قسمت، زیر گزینه Who can add me to groups and channels یا چه کسانی میتوانند مرا به گروهها و کانالها اضافه کنند؟ یک لیست مشاهده میکنی
گزینه My Contacts یا فقط مخاطبین من رو انتخاب کن. این گزینه باعث میشه فقط افرادی که در لیست مخاطبینت هستند بتونن تو رو عضو کنن
اگر میخوای افراد مشخصی از مخاطبینت هم نتونن این کار رو انجام بدن، روی Never Allow یا هرگز اجازه نده کلیک کن و نام اون افراد رو اضافه کن
تنظیمات رو ذخیره کن
تو اینترنت تایپ کنید vpn addons firefox و از افزونه های وی پی ان و پروک*سی استفاده کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)