سلام دوستان مانیتور من 180 هرتز هست چرا در ویندوز بیشتر از 60 نمیشه تغیرش داد؟
سلام دوستان مانیتور من 180 هرتز هست چرا در ویندوز بیشتر از 60 نمیشه تغیرش داد؟
با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
سلام دوست عزیز
.
این سوالات رو با شماره جواب بدین
.
1-باید از کابل HDMI 2.0 یا 2.1 استفاده کنید؟ کابلی که استفاده می کنید همین هست؟
2-مدل دقیق مانیتور چیه؟
3-چطوری به سیستم متصلش کردی؟ (HDMI، DisplayPort، DVI و غیره)
4-مدل کارت گرافیک چیه؟
5-ویندوز از چه نسخهایه؟ (Windows 10، 11 و نسخه دقیقش)
6-رزولوشنی که انتخاب کردی چقدره؟
7-داخل تنظیمات ویندوز مسیر زیر رو رفتی و چک کردی؟
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
8-داخل نرمافزار کنترل گرافیک (NVIDIA Control Panel یا AMD Radeon Software) چک کردی که تنظیمات دستی محدود نشده باشه؟
9-داخل تنظیمات مانیتور (OSD Menu) بررسی کردی که گزینهای برای تغییر Refresh Rate وجود داشته باشه؟
10-آیا قبلاً 180 هرتز کار میکرد یا از اول مشکل داشته؟
MAG 275QFکابل HDMI 4K باسئوس مدل Graphene هست از همین طریق هم متصل است
مانیتور MAG 275QF گرافیک ASUS GTX750TI-PH
ویندوز هم PRO
از تنظیمات که چیزی دستگیرم نشد یک OSD TIME OUT داره که روی 20 است یک گزینه HDMI CEC هم است که روی روشن گذاشتمش نمیدونم چیه
تازه مانیتور رو خریدم
در NVIDIA Control Panel هم روی 60 هست
سلام دوست عزیز
.
کارت گرافیک GTX 750 Ti برای 180 هرتز ضعیفه
این گزینه برای کنترل مصرف انرژی و مدیریت روشن/خاموش شدن دستگاهها از طریق HDMI هست. بهتره همونطور که هست، روشن یا خاموش باشه ولی روی Refresh Rate تأثیری نداره.
--------------------------------------
خب این سوالات رو هم جواب بدین:
1-رزولوشن مانیتور رو روی چند گذاشتی؟اگر روی 1440p (2K) باشه، با HDMI 1.4 (کارت 750 Ti) بیشتر از 60 هرتز ممکن نیست. اگر روی 1080p بذارید، شاید بتونه 75Hz بگیره.
2-داخل تنظیمات مانیتور (OSD) گزینهای برای تغییر Refresh Rate ندیدی؟
3-آیا امکان تست با یه کارت گرافیک جدیدتر (مثل سری RTX 2000 یا 3000) رو داری؟
سلام دوست عزیز
.
مشکل از مانیتور نیست، مشکل از کارت گرافیکه
اون گزینهای که در بخش گیمینگ مانیتور Refresh Rate رو نشون میده، فقط نرخ فعلی رو نمایش میده، نه اینکه تنظیمات کارت گرافیک رو تغییر بده. چون کارت گرافیک بیشتر از 60Hz نمیتونه بده، تغییری نمیبینی.
اگر میخواهی نرخ بالاتری بگیری، میتونی رزولوشن رو به 1080p کاهش بدی و ببینی که آیا 75Hz یا بیشتر رو فعال میکنه یا نه (ولی 180Hz رو با این کارت گرافیک نمیگیری)
برای استفاده از 180Hz باید کارت گرافیک رو ارتقا بدی به مدلی که HDMI 2.1 یا DisplayPort داشته باشه، مثل GTX 1660 Super، RTX 2060 به بالا، یا AMD RX 6600 به بالا
سلام دوست عزیز
.
پردازنده i7-6700K هنوز برای کارهای عادی و حتی بعضی بازیها خوبه، ولی توی بازیهای مدرن، گلوگاه ایجاد میکنه. یعنی اگه کارت گرافیک خیلی قوی مثل RTX 4070 یا 4080 بگیری، پردازنده نمیتونه اون رو کامل تغذیه کنه.
در مورد مدل باید از دوستان سوال کنم،بودجه چقدر دارید؟
سسلام دوست عزیز
.
از دوستان پرسیدم جواب رو عیناََ کپی می کنم:
-----------------------------------------------گرافیک هم اگه استوک بگیره ۶۷۰۰ یا ۳۰۷۰ خوبه با این قیمت
با بیست فقط میتونی ۳۰۶۰ ti تمیز یا ۳۰۷۰ پاشنه بخریبعدشم اینکه سیستم قدیمی هست و پردازنده در حال حاضر برای گرافیک جدید گلوگاه میشه به نظرم با بودجه ۱۲ تا ۱۴ تومن ۲۰۶۰ سوپر بخری بهتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)