راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی. تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40

موضوع: راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی.

پست‌ها
    228

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

پیش فرض راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی.

درود.

قبل از اینکه راهنمایی بگیرم ؛

عرضم خدمت تان که گوشی فعلی من برای سال ۲۰۱۷ با اندروید ۸ هست و از برند موتورولا ، moto g5S با ۳ رَم و ۳۲ حافظه داخلی.
    از بابت اجرای برنامه های روتین ،مشکلی ندارم هر چند همزمان کمی لگ میزند اما قادر به انجامه.
    اگر باتری که گهگاه زیاد داغ میکنه (۴۵ هم میرسه حتی کم کاری) و اندرویدی که تا چند وقت دیگه ساپورت از بابت نصب نرم افزاری شاید دیگه نشه، بفکر آپگرید نبودم.
    -----------------------------------------------------------------------------------------

الغرض اگر اپگرید و خرید گوشی انجام بدم ، با لحاظ این موارد ، لطفاً راهنماییم کنید برای انتخاب. بودجه البته متغیره و نمیتونم دقیق بگم .(بسته به هزینه مورد پیشنهادی ، بررسی بودجه میکنم).

مواردی که میخام لحاظ بشه؛

حتما 5G
    اندروید ورژن بالا مثلا ۱۴ و امکان آپدیت.
    باتری با میلی آمپر ساعت هر چه بیشتر
    صفحه AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ و تراکم پیکسلی هر چه بهتر
    حتما اسلات کارت حافظه مجزا (نه اشتراکی با سیم کارت)
    رم ۶ و ۱۲۸ داخلی
    حتما جک خروجی صدا
    حتما NFC
    سنسور اثرانگشت هم که عمومیه
    سایر موارد من جمله پیکسل دوربین و ...  برام مهم نیست.

داخل پرانتز هم بپرسم که (با همان هزینه مورد احتمالی پیشنهادی ، اگر بشود که دست دو با مشخصات بالاتر گرفت ، معقوله یا دردسر میشه؟ و تست سلامت و فنی و ...)

ممنونم.
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    معمولا از هر برند گوشی برخی مدل هاش وارد ایران میشه ولی من لیستی از مدل این گوشی ها پیدا نکردم،اگر گوشی که مد نظر شماست در ایران نباشه باید به صورت مسافری وارد کنید.

سری هم به سایت زیر بزنید می تونید تماس بگیرید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خیلی عذر میخام ولی این سایت و عضویتش که مربوط به انجمن تاجرین و وارد کنندگان و فعالین این حوزه س ، من چطوری و با چه سوالی میتونم بپرسم فلان گوشی وارد شده یا نشده؟؟؟
    پست‌ها
    18,425

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خیلی عذر میخام ولی این سایت و عضویتش که مربوط به انجمن تاجرین و وارد کنندگان و فعالین این حوزه س ، من چطوری و با چه سوالی میتونم بپرسم فلان گوشی وارد شده یا نشده؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    .
    می دونم،یه قسمتش نوشته اعضای انجمن که باید شرکت های وارد کننده باشن،می تونید با اونها تماس بگیرید و ببینید لیست گوشی دارند یا خیر.شاید جواب دادن
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

و اینکه تو اون سایت هندی ، مبالغ ذکر شده گوشی به روپیه رو‌ با تبدیل به تومن ، میشه مقیاسی کلی از قیمتش فرض کرد یا واردات به ایران از این هم گرونتر در میاد حتما؟
    منظور اینکه تخمین حدودی داشته باشم تا از الان ذهنمو درگیر موردهای گرون نکنم و از الان خط بزنم...؟؟؟
    پست‌ها
    18,425

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    و اینکه تو اون سایت هندی ، مبالغ ذکر شده گوشی به روپیه رو‌ با تبدیل به تومن ، میشه مقیاسی کلی از قیمتش فرض کرد یا واردات به ایران از این هم گرونتر در میاد حتما؟
    منظور اینکه تخمین حدودی داشته باشم تا از الان ذهنمو درگیر موردهای گرون نکنم و از الان خط بزنم...؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    .
    از یه بنده خدایی پرسیدم گفتن فقط هزینه گمرک هست،یعنی تفاوت قیمت همون هزینه ای هست که گمرک میگیره حالا شاید بعضی یکم گرون تر حساب کنن.
    پست‌ها
    18,425

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

موندم چه کنم ، ایکاش میشد اینهمه تکنولوژی جدید ، یه فیش ناقابل و یه اسلات کوچولو موچولو هم داشتن.
    سلام دوست عزیز
    .
    الان گوشی های مد نظرتون که تو بازار ایران هم باشه و متناسب با بودجه شما هم باشه انتخاب کردین؟ اگر میشه مدل ها رو بنویسین.
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    الان گوشی های مد نظرتون که تو بازار ایران هم باشه و متناسب با بودجه شما هم باشه انتخاب کردین؟ اگر میشه مدل ها رو بنویسین.
    درود؛

۱) من که این پست رو حذف کرده بودم ؟ شما بعنوان مدیر و پاسخگو؛ حذف شده ها رو هم میبینید ؟
    از این بابت میگم که پست رو گذاشتم بعد یادم اومد که در smartprix ،لینکی دادید بهم از گوشی هایی که بزودی ( البته در هند ) عرضه میشوند و این پست خودمو دیدم بیمورده و حذف کردم.

۲) با بررسی اون لیست ، اکثراً اسلات کارت حافظه نداشتن.
    نتیجتا با بررسی و حذف مواردی که فاقد اسلات حافظه ؛ جک صوتی و حتی فاقد اسلات مجزای حافظه بودن بعلاوه اندروید ورژن پایین که آپگرید نمیشود ، رسیدم به موارد زیر که طبق انتظارم ``در بازار ایران موجود نیست ``.
    Infinix GT30 Pro
    Moto Edge G60 Stylus

۳) یک هفته ای به ارائه infinix (هند) مونده ولی فکر نکنم بعد ارائه در اونجا به این زودی در بازار ایران و خصوصا فروشگاه های اینترنتی موجود بشه شایدم اصلا نیاد. و این در حالیه که مدلهای جدیدا وارد شده رو هم اکثر سایتها کیس و موردش دیده میشه اما `ناموجود` نوشتن.

۴) اون یکی edge60 هم  که۵ روزه عرضه شده بازم تو هند و مجددا فروشنده اینترنتی ندارد ، بازار ما هم که نه.

----این از گزارش کار --- -----------------------

و اما در ادامه؛
    سوالات و شبهه ها و رفع اشکال لطفاً :

۵) سنسور اثر انگشت در دو حالت زیر که نوشته میشه
    Optical Fingerprint  under display
    Side mounted fingerprint sensor

آیا اولی منظور از نوری ، روی صفحه نمایش به شکل مجازی

ست یا زیرش بشکل فیزیکی؟
    سنسور کناره‌ هم که مسلم فیزیکیه.
    و آیا هر دو میشه وظایف سه کلید اصلی اندروید رو بهشون واگذار کرد ؟
    (من moto G5S فعلیم زیر صفحه، کلید فیزیکی داره بهش وظایف محول کردم).

۶) AMOLED یا POLED
    کدوم تکنولوژی جدیدتره و کیفیت بهتر ارائه میده؟

۷) مهم؛
    ساپورت سیم کارت دوگانه که بشکل Nano+Nano SIM نوشته میشود
    مواردی هم بشکل Nano SIM+eSIM هست ، که آیا میشود عوض اون eSIM همون نانو سیم کارت دوم رو جا زد و استفاده کرد یا خیر؟

۸) شارژ معکوس Reverse Charging به چه معناست و چه مزیتی دارد؟

۹) رم ۸ گیگ ، کف رم های گوشی های میانرده و به بالاست ؟ تا چه مدت برای اجرای روان برنامه ها کافیه؟

۱۰) نوع فضای ذخیره‌سازی که UFS نوشته میشه مربوط به فضای خود گوشیه یا کارت حافظه ؟
    گاها ورژن ۲.۲ گاها ۴ نوشته میشه و بالاتر ، سریعتره؟
    این موضوع در انتخاب کارت حافظه قابل ساپورت برای گوشی تاثیر داره؟

۱۱) امکان آپگرید اندروید گوشی infinix GT30 رو نتونستم پیدا کنم که از ورژن فعلی ۱۵ تا چه ورژن ارتقاء داره، میتونید لطفاً سرچ کنید ؟

۱۲) از این دو گوشی ،مشغول بررسی و مقایسه هستم که همیشه و بر طبق عادت در مورد انتخاب کردن ،جدولی تشکیل میدم از آپشن های مدنظرم و  پوئن مثبت و منفی میدم بر اساس Pros و Cons که تحلیل کردم و در نهایت ببینم کدوم مثبت بیشتری داره و متعادل از همه جنبه هاست (نه صرفاً یک آپشن خاص).
    لطفاً شما هم این دو رو بررسی و مقایسه سخت افزاری بفرمایید.
    لینک های فعلی من اینهاست؛

۱۳)  برای خرید باید صبر کنم تا بازار ایران و سایت های فروش اینترنتی مان ، موجود بشه ؟ (در حالی که این برندها و تنوع مدل ، شاید یا نباشه یا خیلی محدود و وفور و تنوع کم).
    یا»»»
    از اون سایت های واسطه باید اقدام کرد که البته بارها بودجه مو گفتم نهایتا ۳۳ .

در آخر ضمن تشکر از التفات و صبر و حوصله شما برای پاسخگویی ، یادآوری میکنم که اگر لیست جدیدتر و برندی مدلی ، سراغ دارید با شرایط من ، بهم بگید لطفاً.
    ویرایش توسط saeed59skh : April 20th, 2025 در ساعت 15:49
    پست‌ها
    18,425

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

سنسور اثر انگشت در دو حالت زیر که نوشته میشه
    Optical Fingerprint under display
    Side mounted fingerprint sensor

آیا اولی منظور از نوری ، روی صفحه نمایش به شکل مجازی

ست یا زیرش بشکل فیزیکی؟
    سنسور کناره‌ هم که مسلم فیزیکیه.
    و آیا هر دو میشه وظایف سه کلید اصلی اندروید رو بهشون واگذار کرد ؟
    (من moto G5S فعلیم زیر صفحه، کلید فیزیکی داره بهش وظایف محول کردم).
    سلام دوست عزیز
    .

Optical Fingerprint این نوع سنسور زیر صفحه‌نمایش قرار می‌گیره (معمولاً در OLED یا AMOLED) و به‌صورت نوری اثر انگشت رو ثبت می‌کنه.

معمولا در همه گوشی ها اینطور نیست که بشه وظایف دیگه ای بهش واگذار کرد.

AMOLED یا POLED
    کدوم تکنولوژی جدیدتره و کیفیت بهتر ارائه میده؟
    AMOLED قدیمی تر هست.

AMOLED بیشتر توسط سامسونگ و POLED بیشتر توسط ال‌جی استفاده می‌شود، اما هر دو نوع می‌توانند فناوری مشابهی داشته باشند و تفاوت اصلی در برندینگ است.

POLED مخفف Plastic Light Emitting Diode است، نوعی فناوری نمایشگر که به‌جای شیشه، از زیرلایه‌ای پلاستیکی و انعطاف‌پذیر مانند پلی‌اتیلن ترفتالات (PET) استفاده می‌کند تا نیمه‌هادی‌های ارگانیک الکترولومینسانس روی آن قرار گیرند. استفاده از پلاستیک نرم‌تر به‌جای شیشه، این امکان را فراهم می‌کند که پنل نمایشگر بدون ترک‌خوردن خم یا تا شود.

ساپورت سیم کارت دوگانه که بشکل Nano+Nano SIM نوشته میشود
    مواردی هم بشکل Nano SIM+eSIM هست ، که آیا میشود عوض اون eSIM همون نانو سیم کارت دوم رو جا زد و استفاده کرد یا خیر؟
    Nano+Nano SIM یعنی گوشی دو شیار فیزیکی نانو سیم‌کارت داره، دو تا سیم‌کارت فیزیکی همزمان جا می‌خورن.

Nano SIM+eSIM یعنی فقط یک شیار فیزیکی برای سیم‌کارت نانو وجود داره، سیم‌کارت دوم باید به شکل eSIM (سیم‌کارت الکترونیکی) فعال بشه.

۸) شارژ معکوس Reverse Charging به چه معناست و چه مزیتی دارد؟
    شارژ معکوس یعنی گوشی شما مثل یک پاوربانک عمل می‌کنه و می‌تونه دستگاه دیگه‌ای رو شارژ کنه و 2 نوع هست:

شارژ معکوس با کابل (Wired Reverse Charging) و شارژ معکوس بی‌سیم (Wireless Reverse Charging)

۹) رم ۸ گیگ ، کف رم های گوشی های میانرده و به بالاست ؟ تا چه مدت برای اجرای روان برنامه ها کافیه؟
    این بستگی به برنامه هایی داره که استفاده می کنید،مسلماََ اگر برای بازی باشه با توجه به پیشرفت سریع بازی ها مدت زیادی نمیشه استفاده کرد.

نوع رم هم مهمه LPDDR4X خیلی معمولیه ولی LPDDR5 یا LPDDR5X خیلی سریع‌تر هست و UFS هم مهمه اگر رم پایین باشه داشتن حافظه UFS باعث می‌شه لگ کمتر بشه و جابه‌جایی بین برنامه‌ها با تأخیر کمتر انجام شه

نوع فضای ذخیره‌سازی که UFS نوشته میشه مربوط به فضای خود گوشیه یا کارت حافظه ؟
    گاها ورژن ۲.۲ گاها ۴ نوشته میشه و بالاتر ، سریعتره؟
    این موضوع در انتخاب کارت حافظه قابل ساپورت برای گوشی تاثیر داره؟
    UFS فقط مربوط به حافظه داخلیه، نه کارت حافظه

هر چی عدد بالاتر باشه، سرعت بیشتر و عملکرد کلی گوشی بهتر

۱۱) امکان آپگرید اندروید گوشی infinix GT30 رو نتونستم پیدا کنم که از ورژن فعلی ۱۵ تا چه ورژن ارتقاء داره، میتونید لطفاً سرچ کنید ؟
    اطلاعاتی درباره دریافت نسخه های بالاتر اندروید برای این گوشی نیست.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست screenshot-2025-04-20-172359-png   img_2001_chosen_fix141-jpg   screenshot-2025-04-20-180415-png   screenshot-2025-04-20-181126-png   carga-inversa-por-cable-jpg  

screenshot-2025-04-20-181621-png   screenshot-2025-04-20-182339-png  
    پست‌ها
    18,425

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

۲) از این دو گوشی ،مشغول بررسی و مقایسه هستم که همیشه و بر طبق عادت در مورد انتخاب کردن ،جدولی تشکیل میدم از آپشن های مدنظرم و پوئن مثبت و منفی میدم بر اساس Pros و Cons که تحلیل کردم و در نهایت ببینم کدوم مثبت بیشتری داره و متعادل از همه جنبه هاست (نه صرفاً یک آپشن خاص).
    لطفاً شما هم این دو رو بررسی و مقایسه سخت افزاری بفرمایید.
    لینک های فعلی من اینهاست؛
    سلام دوست عزیز
    .
    با توجه به پردازنده Qualcomm Snapdragon 7s Gen2 در Motorola Edge 60 Stylus این گوشی قوی تر هست.

۱۳) برای خرید باید صبر کنم تا بازار ایران و سایت های فروش اینترنتی مان ، موجود بشه ؟ (در حالی که این برندها و تنوع مدل ، شاید یا نباشه یا خیلی محدود و وفور و تنوع کم).
    می تونید صبر کنید،البته از کسانی که تو بازار هستند برای قیمت سوال کنید.که نوسانات بازار چطور هست.
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

سلام دوست عزیز
    .

Optical Fingerprint این نوع سنسور زیر صفحه‌نمایش قرار می‌گیره (معمولاً در OLED یا AMOLED) و به‌صورت نوری اثر انگشت رو ثبت می‌کنه.

معمولا در همه گوشی ها اینطور نیست که بشه وظایف دیگه ای بهش واگذار کرد.

AMOLED قدیمی تر هست.

AMOLED بیشتر توسط سامسونگ و POLED بیشتر توسط ال‌جی استفاده می‌شود، اما هر دو نوع می‌توانند فناوری مشابهی داشته باشند و تفاوت اصلی در برندینگ است.

POLED مخفف Plastic Light Emitting Diode است، نوعی فناوری نمایشگر که به‌جای شیشه، از زیرلایه‌ای پلاستیکی و انعطاف‌پذیر مانند پلی‌اتیلن ترفتالات (PET) استفاده می‌کند تا نیمه‌هادی‌های ارگانیک الکترولومینسانس روی آن قرار گیرند. استفاده از پلاستیک نرم‌تر به‌جای شیشه، این امکان را فراهم می‌کند که پنل نمایشگر بدون ترک‌خوردن خم یا تا شود.

Nano+Nano SIM یعنی گوشی دو شیار فیزیکی نانو سیم‌کارت داره، دو تا سیم‌کارت فیزیکی همزمان جا می‌خورن.

Nano SIM+eSIM یعنی فقط یک شیار فیزیکی برای سیم‌کارت نانو وجود داره، سیم‌کارت دوم باید به شکل eSIM (سیم‌کارت الکترونیکی) فعال بشه.

شارژ معکوس یعنی گوشی شما مثل یک پاوربانک عمل می‌کنه و می‌تونه دستگاه دیگه‌ای رو شارژ کنه و 2 نوع هست:

شارژ معکوس با کابل (Wired Reverse Charging) و شارژ معکوس بی‌سیم (Wireless Reverse Charging)

این بستگی به برنامه هایی داره که استفاده می کنید،مسلماََ اگر برای بازی باشه با توجه به پیشرفت سریع بازی ها مدت زیادی نمیشه استفاده کرد.

نوع رم هم مهمه LPDDR4X خیلی معمولیه ولی LPDDR5 یا LPDDR5X خیلی سریع‌تر هست و UFS هم مهمه اگر رم پایین باشه داشتن حافظه UFS باعث می‌شه لگ کمتر بشه و جابه‌جایی بین برنامه‌ها با تأخیر کمتر انجام شه

UFS فقط مربوط به حافظه داخلیه، نه کارت حافظه

هر چی عدد بالاتر باشه، سرعت بیشتر و عملکرد کلی گوشی بهتر

اطلاعاتی درباره دریافت نسخه های بالاتر اندروید برای این گوشی نیست.
    پس مسلم که فینگر پرینت فیزیکی کاربردی هست و میشه تقریباً به قول شما برخی گوشی ها وظایف سه کلید اصلی واگذار کرد ،و نوری فقط احتمالا برای باز کردن قفل یا احراز هویت با اثر انگشت استفاده داره فقط.

۲) پس عملا اون‌e-sim فیزیکی نیست و نمیشه گفت دو تا سیم کارت واقعی بشکلی که من دو تا سیم نانو جا بزنم ، پس اینا هم باید از انتخاب خط بخورن ، چه کیفی دارم من برای انتخاب.

۳) شارژ معکوس برای من کاربردی نداره شکر خدا این مورد دست و پاگیرم نیست.

۴) infinix GT30 pro ورژن فعلی کارخونه ایش ،۱۵ هست و هیچ جا بقول شما امکان اپگرید ننوشته ، پس احتمالا اینم باید خط بزنم.

۵) چی موند پس از دو انتخابم ، یکی تحریم ، یکی آپدیت نامعلوم.

ظاهراً باید سرچ دوباره کنم و اسلات حافظه مشترک با سیم کارت دوم رو قبول کنم ولی جک صوتی باشد.

کلا خسته نباشم بس که گشتم و نبود ، بقول یارو ظاهراً حکایت گشتم نبود نگرد نیست ، هست.
    ویرایش توسط saeed59skh : April 21st, 2025 در ساعت 18:55 دلیل: غلط های املایی ناشی از غلط گیری اتوماتیک کیبرد گوگل
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

استاد بزرگوار ،درود مجدد ؛

غیر از Infinix GT 30 Pro گزینه نزدیک به موارد دلخواهم نیافتم (سایت های smartprix و gsmarena ). البته زمان عرضه ۲۶ آپریله و ۳ روز مونده.
    الغرض ،میشه خواهش کنم ازتون اینو در سایت واسطه ، ببینید که هزینه نهاییش چقدر در میاد ؟ قطعی باشه یا نزدیک به قطع خوب میشه.
    ۲) یا در اون سایت انجمن وارد کنندگان ،جویا بشید؟
    ۳) در صورتی که هزینه رو اوکی باشم ، رجیستری شخصی گوشی میتونم انجام بدم یا خیر؟

وگرنه که علیرغم دلخواهم ممکنه بعضی آپشنها رو کنار بزارم ، و یه چیزی بگیرم رفع تکلیف و از سر اجباری که نسخه اندروید ۸ گوشی فعلی ، تحمیل میکنه.

خیلی لطف میکنید.
    ویرایش توسط saeed59skh : امروز در ساعت 00:36
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)