راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی. تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از 41 به 48 از 48

موضوع: راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی.

پست‌ها
    239

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    137
    سپاس (دریافتی)
    42

پیش فرض راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی.

درود.

قبل از اینکه راهنمایی بگیرم ؛

عرضم خدمت تان که گوشی فعلی من برای سال ۲۰۱۷ با اندروید ۸ هست و از برند موتورولا ، moto g5S با ۳ رَم و ۳۲ حافظه داخلی.
    از بابت اجرای برنامه های روتین ،مشکلی ندارم هر چند همزمان کمی لگ میزند اما قادر به انجامه.
    اگر باتری که گهگاه زیاد داغ میکنه (۴۵ هم میرسه حتی کم کاری) و اندرویدی که تا چند وقت دیگه ساپورت از بابت نصب نرم افزاری شاید دیگه نشه، بفکر آپگرید نبودم.
    -----------------------------------------------------------------------------------------

الغرض اگر اپگرید و خرید گوشی انجام بدم ، با لحاظ این موارد ، لطفاً راهنماییم کنید برای انتخاب. بودجه البته متغیره و نمیتونم دقیق بگم .(بسته به هزینه مورد پیشنهادی ، بررسی بودجه میکنم).

مواردی که میخام لحاظ بشه؛

حتما 5G
    اندروید ورژن بالا مثلا ۱۴ و امکان آپدیت.
    باتری با میلی آمپر ساعت هر چه بیشتر
    صفحه AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ و تراکم پیکسلی هر چه بهتر
    حتما اسلات کارت حافظه مجزا (نه اشتراکی با سیم کارت)
    رم ۶ و ۱۲۸ داخلی
    حتما جک خروجی صدا
    حتما NFC
    سنسور اثرانگشت هم که عمومیه
    سایر موارد من جمله پیکسل دوربین و ...  برام مهم نیست.

داخل پرانتز هم بپرسم که (با همان هزینه مورد احتمالی پیشنهادی ، اگر بشود که دست دو با مشخصات بالاتر گرفت ، معقوله یا دردسر میشه؟ و تست سلامت و فنی و ...)

ممنونم.
    پست‌ها
    239

سپاس (اهدایی)
    137
    سپاس (دریافتی)
    42

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    استاد بزرگوار ،درود مجدد ؛

غیر از Infinix GT 30 Pro گزینه نزدیک به موارد دلخواهم نیافتم (سایت های smartprix و gsmarena ). البته زمان عرضه ۲۶ آپریله و ۳ روز مونده.
    الغرض ،میشه خواهش کنم ازتون اینو در سایت واسطه ، ببینید که هزینه نهاییش چقدر در میاد ؟ قطعی باشه یا نزدیک به قطع خوب میشه.
    ۲) یا در اون سایت انجمن وارد کنندگان ،جویا بشید؟
    ۳) در صورتی که هزینه رو اوکی باشم ، رجیستری شخصی گوشی میتونم انجام بدم یا خیر؟

وگرنه که علیرغم دلخواهم ممکنه بعضی آپشنها رو کنار بزارم ، و یه چیزی بگیرم رفع تکلیف و از سر اجباری که نسخه اندروید ۸ گوشی فعلی ، تحمیل میکنه.

خیلی لطف میکنید.
    در صورت کمبود بودجه برای خرید Infinix GT30 pro از طریق سایت های واسطه ، سه مدل گوشی دیگه با صرفنظر از اسلات کارت حافظه ولی وجود جک صوتی ، در نظر دارم که در بازار ایران و سایت های فروش اینترنتی موجودن از این قرار ؛

Xiaomi Redmi Note 13 Pro
    (سوال : در مشخصات در سایت gsmarena ، نوشته nano+eSIM ، ضمناً ترکیب Nano+Nano رو هم ذکر کرده ، کدوم یکیه خلاصه ، که اگر eSIM باشه ، باید اینو خط زد.)

Xiaomi Poco X6

Xiaomi Redmi Note 12 Turbo
    (سوال: تنها ایرادش ، عدم بروز رسانی اندروید و سیستم عامل ، که اندروید ۱۳ به بعد نداره، ولی خب ۱ ترا داخلی+ ۱۶ رم ، با همان قیمت ۲۹-۳۰ گوشی note 13 بالا، وسوسه انگیزه منهای آپگرید ش)
    ویرایش توسط saeed59skh : April 25th, 2025 در ساعت 20:44
    پست‌ها
    18,506

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19316
    سپاس (دریافتی)
    19490
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    در صورت کمبود بودجه برای خرید Infinix GT30 pro از طریق سایت های واسطه ، سه مدل گوشی دیگه با صرفنظر از اسلات کارت حافظه ولی وجود جک صوتی ، در نظر دارم که در بازار ایران و سایت های فروش اینترنتی موجودن از این قرار ؛
    سلام دوست عزیز
    .
    این گوشی هنوز قیمت نخورده تا زمان این پست

Xiaomi Redmi Note 13 Pro
    (سوال : در مشخصات در سایت gsmarena ، نوشته nano+eSIM ، ضمناً ترکیب Nano+Nano رو هم ذکر کرده ، کدوم یکیه خلاصه ، که اگر eSIM باشه ، باید اینو خط زد.)
    در عمل یعنی گوشی Redmi Note 13 Pro اینطوری طراحی شده که کاربر آزادی انتخاب داشته باشه:
    یا یک سیم فیزیکی + یک eSIM
    یا دو سیم فیزیکی با هم

البته به بازار فروش هم بستگی داره بازار هند،چین یا نسخه گلوبال

Xiaomi Redmi Note 12 Turbo
    (سوال: تنها ایرادش ، عدم بروز رسانی اندروید و سیستم عامل ، که اندروید ۱۳ به بعد نداره، ولی خب ۱ ترا داخلی+ ۱۶ رم ، با همان قیمت ۲۹-۳۰ گوشی note 13 بالا، وسوسه انگیزه منهای آپگرید ش)
    این گوشی با توجه به قیمتش می تونه گزینه مناسبی باشه
    پست‌ها
    239

سپاس (اهدایی)
    137
    سپاس (دریافتی)
    42

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    این گوشی هنوز قیمت نخورده تا زمان این پست

در عمل یعنی گوشی Redmi Note 13 Pro اینطوری طراحی شده که کاربر آزادی انتخاب داشته باشه:
    یا یک سیم فیزیکی + یک eSIM
    یا دو سیم فیزیکی با هم

البته به بازار فروش هم بستگی داره بازار هند،چین یا نسخه گلوبال

این گوشی با توجه به قیمتش می تونه گزینه مناسبی باشه
    از یکی از سایت های واردات کالا (همه نوع)- در حال سوال جوابم که ببینیم چطور انجام میدن و با برآورد هزینه نهایی در وسعم باشه و اونا هم تک کالا انجام بدن یا خیر (چین ، دبی و ...) ، که ببینیم چه میشه سرآنجام ، اما انجام نشه ، در این رفت و برگشت از برند فلان به برند بهمان از سایت های فروش ایرانی ، فقط گرانی بیشتر دلار و هزینه ممکنه عایدمون بشه.بگذریم و خوش بین یا واقع بین بمانیم.

Note 13 درست فکر میکردم پس ، که هر دو حالته و اشتباه نکردم. و بله در صورت خرید احتمالی این گزینه ، میشه از فروشگاه مذکور ، سوال کرد اینو.

Note 12 بله منم فکر کردم که عالیه به نسبت قیمت ، منتها الان دیگه به گذشته پیوست و باید بگیم عالی بود ،چون افزایش دلار و گرانی آنی ۵ ملیون افزایشی ، و از ۳۰ شد ۳۵.
    ضمناً بزرگترین مشکل لاینحل بغرنجش ، عدم‌آپدیت از نسخه اصلی ۱۳ هست که البته از ساپورت شیائومی ، از طریق ایمیل سوال کردم و منتظر جوابم. ساپورت آنلاین شو ندیدم کجای سایته.
    پست‌ها
    239

سپاس (اهدایی)
    137
    سپاس (دریافتی)
    42

از یکی از سایت های واردات کالا (همه نوع)- در حال سوال جوابم که ببینیم چطور انجام میدن و با برآورد هزینه نهایی در وسعم باشه و اونا هم تک کالا انجام بدن یا خیر (چین ، دبی و ...) ، که ببینیم چه میشه سرآنجام ، اما انجام نشه ، در این رفت و برگشت از برند فلان به برند بهمان از سایت های فروش ایرانی ، فقط گرانی بیشتر دلار و هزینه ممکنه عایدمون بشه.بگذریم و خوش بین یا واقع بین بمانیم.

Note 13 درست فکر میکردم پس ، که هر دو حالته و اشتباه نکردم. و بله در صورت خرید احتمالی این گزینه ، میشه از فروشگاه مذکور ، سوال کرد اینو.

Note 12 بله منم فکر کردم که عالیه به نسبت قیمت ، منتها الان دیگه به گذشته پیوست و باید بگیم عالی بود ،چون افزایش دلار و گرانی آنی ۵ ملیون افزایشی ، و از ۳۰ شد ۳۵.
    ضمناً بزرگترین مشکل لاینحل بغرنجش ، عدم‌آپدیت از نسخه اصلی ۱۳ هست که البته از ساپورت شیائومی ، از طریق ایمیل سوال کردم و منتظر جوابم. ساپورت آنلاین شو ندیدم کجای سایته.
    ۱) اون سایت واردات کالا ، گفت انجام میدیم اما بشرطی که ارسال به دبی داشته باشد ، وگرنه مسئولیت حمل و نقل پردردسر و پیگیری با خودتون هست ، و بهتره از سایت های معتبر مثل آمازون دبی و ترکیه و ... که راحت تر و کم اشکال تره ، خرید کنید.

۲) از سایت های آمازون آمریکا و دبی و ترکیه و علی بابا و ایبی هم جستجو کردم که بله بقول شما هنوز قیمت ندارد چون هنوز هم عرضه نشده برغم تاریخ مورد انتظار ۲۶ آوریل که از وقتشم گذشته ، بعضی جاها ، may 2025 هم نوشته که باز هم دو سه روز میره اونورتر.

۳) با سوال و جواب ایمیلی از ساپورت شیائومی ، معلوم شد که note 12 turbo فقط آپدیت های امنیتی تا یکی دو سال آینده دریافت میکنه بر حسب ضرورت ، نه اندروید و خط زدم اینو.

۴) بنظرتون باز هم منتظر بمونم یا برم سراغ کیس های ثانویه و جایگزین ، که پست قبلی ذکر کردم؟

۵) آیا شما هم در این جستجو ، پیگیر میشید کمک من؟

خیلی ممنون از زحمات شما
    ویرایش توسط saeed59skh : April 28th, 2025 در ساعت 22:31
    پست‌ها
    18,506

سپاس (اهدایی)
    19316
    سپاس (دریافتی)
    19490
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

۱) اون سایت واردات کالا ، گفت انجام میدیم اما بشرطی که ارسال به دبی داشته باشد ، وگرنه مسئولیت حمل و نقل پردردسر و پیگیری با خودتون هست ، و بهتره از سایت های معتبر مثل آمازون دبی و ترکیه و ... که راحت تر و کم اشکال تره ، خرید کنید.

۲) از سایت های آمازون آمریکا و دبی و ترکیه و علی بابا و ایبی هم جستجو کردم که بله بقول شما هنوز قیمت ندارد چون هنوز هم عرضه نشده برغم تاریخ مورد انتظار ۲۶ آوریل که از وقتشم گذشته ، بعضی جاها ، may 2025 هم نوشته که باز هم دو سه روز میره اونورتر
    سلام دوست عزیز
    .
    اون سایت هم باید معتبر باشه و هم صبر کنید تا کالا موجود بشه که کمی زمان بر هست.

۳) با سوال و جواب ایمیلی از ساپورت شیائومی ، معلوم شد که note 12 turbo فقط آپدیت های امنیتی تا یکی دو سال آینده دریافت میکنه بر حسب ضرورت ، نه اندروید و خط زدم اینو.

۴) بنظرتون باز هم منتظر بمونم یا برم سراغ کیس های ثانویه و جایگزین ، که پست قبلی ذکر کردم؟

۵) آیا شما هم در این جستجو ، پیگیر میشید کمک من؟
    یکی از نکات مهم قطعات گوشی هست مثل صفحه نمایش و گلس و....که باید تو ایران باشه تا اگر آسیب دید بشه تعویض کرد.

بله می تونید صبر کنید و ببینید گوشی مد نظر طی روزهای آینده موجود میشه یا نه

اگر نیاز به راهنمایی داشتین یا سوالی بود می تونید در همین تاپیک ارسال کنید.
    پست‌ها
    239

سپاس (اهدایی)
    137
    سپاس (دریافتی)
    42

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    اون سایت هم باید معتبر باشه و هم صبر کنید تا کالا موجود بشه که کمی زمان بر هست.

یکی از نکات مهم قطعات گوشی هست مثل صفحه نمایش و گلس و....که باید تو ایران باشه تا اگر آسیب دید بشه تعویض کرد.

بله می تونید صبر کنید و ببینید گوشی مد نظر طی روزهای آینده موجود میشه یا نه

اگر نیاز به راهنمایی داشتین یا سوالی بود می تونید در همین تاپیک ارسال کنید.
    اتفاقاً میخواستم موردی که گفتین هم بپرسم راجع به
    ۱) مسأله قطعه و تعمیرات ؛ که بالاخره نگران میکنه آدمو اگر این مدل بازار ایران نیاد.
    ۲)رجیستری ؛ آیا در سایت همتا میشه رجیستر کرد ؟ یا شناسه دستگاه از طریق وارد کننده مجاز و ... باید باشه و مساله میشه؟ اینو باید از اول جدی فکر میکردم.
    ۳) اون کمک، منظورم از بابت سرچ و مکان یابی فروش در وب بود.
    ۴) با لحاظ موارد ۱ و ۲ و اینکه ( از اول در نظر داشتم که ) هزینه خرید خارجی و گمرک و ... بالاتر از بودجه ، میزنه ،و انتظار موجود شدن و از اینطرف گران شدن موجودی های بازار ایران (فاقد کارت حافظه ) »»»» نتیجتا دارم کم کم دلسرد و منصرف میشم .

برگردم موجودی فعلی سایت های فروش اینترنتی ؟ و موارد با جک صوتی و فاقد کارت حافظه ، که در پست های قبل ، مدل ها رو گفتم ، ارزیابی کنم و خرید یکی از اونا و تمام؟

نظرتون در رابطه با ادامه انتظار که (بشرط محدوده ۳۳ میل بیشتر نشه) ، یا احتمال قوی ،بیشتر میشه و منصرف بشم و موارد جایگزین که گفتم؟
    پست‌ها
    18,506

سپاس (اهدایی)
    19316
    سپاس (دریافتی)
    19490
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

۱) مسأله قطعه و تعمیرات ؛ که بالاخره نگران میکنه آدمو اگر این مدل بازار ایران نیاد.
    ۲)رجیستری ؛ آیا در سایت همتا میشه رجیستر کرد ؟ یا شناسه دستگاه از طریق وارد کننده مجاز و ... باید باشه و مساله میشه؟ اینو باید از اول جدی فکر میکردم.
    ۳) اون کمک، منظورم از بابت سرچ و مکان یابی فروش در وب بود.
    ۴) با لحاظ موارد ۱ و ۲ و اینکه ( از اول در نظر داشتم که ) هزینه خرید خارجی و گمرک و ... بالاتر از بودجه ، میزنه ،و انتظار موجود شدن و از اینطرف گران شدن موجودی های بازار ایران (فاقد کارت حافظه ) »»»» نتیجتا دارم کم کم دلسرد و منصرف میشم .
    سلام دوست عزیز
    .
    در مورد قطعات باید از تعمیرات موبایل بپرسید،ولی احتمال زیاد پیدا بشه مگر خود گوشی خاص باشه یا ممنوع باشه تو ایران

در مورد رجستری قاعدتا باید رجیستر بشه چون گوشی به صورت مسافری هم وارد کشور میشه.

هزینه خرید از خارج کشور زیاد میشه و اون مبلغی که برای خرید گوشی کنار گذاشتین رو باید افزایش بدین.

برگردم موجودی فعلی سایت های فروش اینترنتی ؟ و موارد با جک صوتی و فاقد کارت حافظه ، که در پست های قبل ، مدل ها رو گفتم ، ارزیابی کنم و خرید یکی از اونا و تمام؟

نظرتون در رابطه با ادامه انتظار که (بشرط محدوده ۳۳ میل بیشتر نشه) ، یا احتمال قوی ،بیشتر میشه و منصرف بشم و موارد جایگزین که گفتم؟
    چون گوشی نیاز دارید که ویژگی هایی خاصی داشته باشه می تونید صبر کنید.

ولی بهترین راهکار انتخاب از مدل های موجود در بازار هست البته با حذف برخی موارد که بهش احتیاج ندارید.
    پست‌ها
    239

سپاس (اهدایی)
    137
    سپاس (دریافتی)
    42

سلام دوست عزیز
    .
    در مورد قطعات باید از تعمیرات موبایل بپرسید،ولی احتمال زیاد پیدا بشه مگر خود گوشی خاص باشه یا ممنوع باشه تو ایران

در مورد رجستری قاعدتا باید رجیستر بشه چون گوشی به صورت مسافری هم وارد کشور میشه.

هزینه خرید از خارج کشور زیاد میشه و اون مبلغی که برای خرید گوشی کنار گذاشتین رو باید افزایش بدین.

چون گوشی نیاز دارید که ویژگی هایی خاصی داشته باشه می تونید صبر کنید.

ولی بهترین راهکار انتخاب از مدل های موجود در بازار هست البته با حذف برخی موارد که بهش احتیاج ندارید.
    ضمن تشکر از لینک ارسالی در خصوصی، خدمت تان عرض کنم که نتیجه نهایی این شد ؛
    ۱) انتظار بناچار برای عرضه Infinix GT30 pro در بازار های جهانی و در ادامه ایران.
    هر چند‌ باتریش از ۵۰۰۰ باید بیشتر می بود تو زمان فعلی ،که‌‌ باتری های غول ۷۰۰۰ ارایه شده .
    ۲) اگر ایران نیومد و نشد، جایگزینش Redmi Note 14 pro plus خواهد بود.(با جک صوتی و بدون کارت حافظه) که اینهم باتریش ۵۰۰۰ هست و موقع ارائه ، هنوز پرظرفیت ها رابج نبود.
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)