راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی. تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 40

موضوع: راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی.

پست‌ها
    228

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

پیش فرض راهنمایی برای خرید گوشی هوشمند اندرویدی.

درود.

قبل از اینکه راهنمایی بگیرم ؛

عرضم خدمت تان که گوشی فعلی من برای سال ۲۰۱۷ با اندروید ۸ هست و از برند موتورولا ، moto g5S با ۳ رَم و ۳۲ حافظه داخلی.
    از بابت اجرای برنامه های روتین ،مشکلی ندارم هر چند همزمان کمی لگ میزند اما قادر به انجامه.
    اگر باتری که گهگاه زیاد داغ میکنه (۴۵ هم میرسه حتی کم کاری) و اندرویدی که تا چند وقت دیگه ساپورت از بابت نصب نرم افزاری شاید دیگه نشه، بفکر آپگرید نبودم.
    -----------------------------------------------------------------------------------------

الغرض اگر اپگرید و خرید گوشی انجام بدم ، با لحاظ این موارد ، لطفاً راهنماییم کنید برای انتخاب. بودجه البته متغیره و نمیتونم دقیق بگم .(بسته به هزینه مورد پیشنهادی ، بررسی بودجه میکنم).

مواردی که میخام لحاظ بشه؛

حتما 5G
    اندروید ورژن بالا مثلا ۱۴ و امکان آپدیت.
    باتری با میلی آمپر ساعت هر چه بیشتر
    صفحه AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ و تراکم پیکسلی هر چه بهتر
    حتما اسلات کارت حافظه مجزا (نه اشتراکی با سیم کارت)
    رم ۶ و ۱۲۸ داخلی
    حتما جک خروجی صدا
    حتما NFC
    سنسور اثرانگشت هم که عمومیه
    سایر موارد من جمله پیکسل دوربین و ...  برام مهم نیست.

داخل پرانتز هم بپرسم که (با همان هزینه مورد احتمالی پیشنهادی ، اگر بشود که دست دو با مشخصات بالاتر گرفت ، معقوله یا دردسر میشه؟ و تست سلامت و فنی و ...)

ممنونم.
    پست‌ها
    18,425

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    حتما 5G
    اندروید ورژن بالا مثلا ۱۴ و امکان آپدیت.
    باتری با میلی آمپر ساعت هر چه بیشتر
    صفحه AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ و تراکم پیکسلی هر چه بهتر
    حتما اسلات کارت حافظه مجزا (نه اشتراکی با سیم کارت)
    رم ۶ و ۱۲۸ داخلی
    حتما جک خروجی صدا
    حتما NFC
    سلام دوست عزیز
    .
    تمام این گزینه ها در یک گوشی جمع نیست.یکسری از گزینه ها رو فیلتر کردم به صورت زیر:

رم 6 / حافظه 128 و بالاتر / دارای اسلات کارت حافظه / AMOLED / باتری 5000 ملی آمپر و بالاتر / شبکه 5G / دارای NFC / اندروید 14

1- OPPO Reno12 Pro

2- OPPO Reno12

3- Infinix Note 40 5G

4- OPPO Reno11

وب سایت مرجعی که استفاده کردم [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

================================================== ====
    فیلتر بر اساس گزینه های زیر:

رم 6 / حافظه 255-128 / باتری 5000 / شبکه 5G / دارای NFC

1- Moto G82 5G

2- Xiaomi 11i 5G

3- Samsung Galaxy M52 5G

وب سایت مرجع [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    تمام این گزینه ها در یک گوشی جمع نیست.یکسری از گزینه ها رو فیلتر کردم به صورت زیر:

رم 6 / حافظه 128 و بالاتر / دارای اسلات کارت حافظه / AMOLED / باتری 5000 ملی آمپر و بالاتر / شبکه 5G / دارای NFC / اندروید 14

1- OPPO Reno12 Pro

2- OPPO Reno12

3- Infinix Note 40 5G

4- OPPO Reno11

وب سایت مرجعی که استفاده کردم [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

================================================== ====
    فیلتر بر اساس گزینه های زیر:

رم 6 / حافظه 255-128 / باتری 5000 / شبکه 5G / دارای NFC

1- Moto G82 5G

2- Xiaomi 11i 5G

3- Samsung Galaxy M52 5G

وب سایت مرجع [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    عرضم خدوت تون که خیلی از مواردی که پیشنهاد دادین مثلا Infinix و oppo و خصوصا moto مورد علاقه من ، اصلا تو بازار موجود نیست

ضمناً تصمیم گرفتم که اسلات رم جداگانه رو بزارم کنار ولی مشترک با سیم کارت اوکی ، مواردی از موردهای بالا اصلا کارت حافظه نمیخورن

الغرض بدون لحاظ اسلات رم مجزا
    اما جک صوتی ، nfc، AMOLED و ... برقرار باشن، خصوصا امکان آپدیت اندروید که از GSM arena میشه فهمید ،
    و در کل خیلی سخته انتخاب.‌ مواردی هم که گاها بنظرم اوکی بود ،نقدهایی مبنی بر پردازنده همیشه داغ Exynos و سایر ضعف های تصویر و دوربین خوندم ، و خط زدم از لیست

نهایتاً اینروزا از اخبار میخونم که خیلی از مدلهای جدید شیائومی، سامسونگ ، اینفینیکس و ... اواخر این ماه فروردین ، به بازار عرضه میشن.
    بنظرتون منتظر بمونم یا قیمت ها گزاف میکشه بالا؟
    (موتو و اینفینیکس علاقه دارم که اونا هم همه چی تکمیل نیستن ولی امیدوارم مدلهای جدیدشون بیاد و انتخاب ساده تر بشه ، هر چند موتو نمیدونم جدیدا چرا نمیاد اصلا و هماتلکام هم گفت معلوم نیست. اینفینیکس هم که مدل جدیدش فوق العاده س، سامسونگ هم از اول خوشم نمیاد از برندش). و در کل بنظرم ۲۶ تومنی خرج لازمه تا چیز کاملی باشه برای چند سال آینده.
    مثل گوشی فعلی ۷ ساله م‌ که خیلی هم ازش راضیم.

مواردی مثل سامسونگ های زیر رد شدن بنا بعلل:
    A25 با اگزینوس داغ-
    A35 128-8 با رم و داخلی کم تازه ۲۲ ملیونه
    A15 آپدیت ۴ ساله ، دو سیم‌کارته یا نه مشخص نکرده
    A16 آپدیت ۶ ساله ، دو سیم کارته س یا نه و چه‌ نسخه هایی از GB دارد؟

تکرار مجدد که منتظر بمونم تا اواخر فروردین ؟
    پست‌ها
    18,425

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تکرار مجدد که منتظر بمونم تا اواخر فروردین ؟
    سلام دوست عزیز
    .
    از بازار خبری ندارم،از یکی از دوستان سوال کردم گفتن الان بخره بهتره..

A16 آپدیت ۶ ساله ، دو سیم کارته س یا نه و چه‌ نسخه هایی از GB دارد؟
    طبق مطالبی که تو اینترنت هست: دو سیم کارت در نسخه های 128 و 256 با رم های 4 و 6 و 8 گیگابایت

نکته: Card slot: microSDXC (uses shared SIM slot) یعنی با اسلات کارت حافظه یکی هست.
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    از بازار خبری ندارم،از یکی از دوستان سوال کردم گفتن الان بخره بهتره..

طبق مطالبی که تو اینترنت هست: دو سیم کارت در نسخه های 128 و 256 با رم های 4 و 6 و 8 گیگابایت

نکته: Card slot: microSDXC (uses shared SIM slot) یعنی با اسلات کارت حافظه یکی هست.
    پس منتظر مدلهای متنوع برندهای مختلف که تا اواخر فروردین ارائه میشن نباشم؟
    اخه ممکنه پارامترهای بیشتری از موارد مدنظرمو داشته باشن ، هر چند از بعضیا عقب نشینی کردم مثل جایگاه مجزا کارت حافظه (که البته بعضی مدلهای پرظرفیت جایگاه رو هم ندارن تازه )- که انتخاب تو رده متوسط به بالا رو سخت تر میکنه ، و حتی این کارت حافظه رو هم باید بیخیال شم احتمالا (هر چند رم ریدر جایگزین میکنم با پورت c)
    اما بعضی دیگه مثل تعداد آپدیت های اندرویدی ممکن و باتری و صفحه نمایش و جک صوتی و nfc و ... باید باشن.
    ضمناً عاشق موتورولا م که متاسفانه از شرکت معروف گارانتی هماتلکام هم که پرسیدم گفت خیلی وقته بعضی مدلها رو نداریم اصلا و انگار موتو کلا ممنوعی چیزی شده.
    پست‌ها
    18,425

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

پس منتظر مدلهای متنوع برندهای مختلف که تا اواخر فروردین ارائه میشن نباشم؟
    سلام دوست عزیز
    .
    اگر اون مدلی که می خواین میاد،می تونید صبر کنید حالا شاید قیمت ها جا به جا بشه

ولی حداقل می تونید مدلی رو انتخاب کنید که دوست دارید و آپشن های بیشتری داره
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

سلام دوست عزیز
    .
    اگر اون مدلی که می خواین میاد،می تونید صبر کنید حالا شاید قیمت ها جا به جا بشه

ولی حداقل می تونید مدلی رو انتخاب کنید که دوست دارید و آپشن های بیشتری داره
    آقا این گوشی های جدید العرضه تا روزهای آینده ، تا بیان و تازه موارد مدنظر منو داشته باشن یا نه ، قیمت های موارد نشان شده م ،رفتن بالا هیچی نشده ۲۳ تومن شد ۲۶ -
    ۲۷ تومنی هم  ۳۰ - ۲۹ تومنی ۳۳ !!!
    البته از gsmarena میتونم coming soon ها رو ببینم اما ممکنه خالی از اشتباه نباشه.
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

من‌با عدم وجود جک 3.5 صوتی و درگاه کارت حافظه در گوشی های جدید که برخی شون (خصوصا coming soon) خصوصیات فوق العاده دارند ، چه کنم ؟
    نه میتونم قبول کنم نداشته باشن و نه از خصوصیات عالی بعضی از گوشی ها بخاطر عدم وجودشون ، میشه گذشت.(Xiaomi Poco F7 Pro خصوصا )

فی المثل ؛ برام قابل هضم نیست که بخاطر جک صوتی ، تبدیل ۳۰۰-۴۰۰ تومنی بخرم ، و تازه از اونطرفم عادت دارم موقع انتقال فایل به کامپیوتر ، جک صوتی به اسپیکر کامپیوترم وصل کنم و موسیقی گوش بدم که با تبدیل یو اس بی c به جک ۳.۵ ،دیگه نمیشه که تبادل فایل همزمان و موسیقی ، انجام داد.

یا کارت‌ حافظه هر چند در گوشی های پرظرفیت تقریبا بی معناست ، اما موقع کم آوردن حجم ، غنیمتیه آدم مثلا ۱ TB بخره بندازه روش ، نباشه این امکان هم نیست و سخته واسه م. هر چند رم ریدر همه کاره دارم و میشه به گوشی وصل کرد منتها یه چیز جمع و جور داخل گوشی کجا ، ابزار آویزون حجیم از پایین گوشی کجا...

کلا گیر کردم بدجور ...
    پست‌ها
    228

سپاس (اهدایی)
    130
    سپاس (دریافتی)
    38

با این وجود ؛
    موتورولا موارد مدنظرم یافتم با لینک زیر ؛
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

اما چه کنم ورژن اندروید ۱۳ ش رو که فقط به ۱۴ آپدیت میشه و تمومه؟
    ارزش داره آدم هزینه ۲۶ بکنه ، و تمامی خصوصیات اوکیه برام اما اندروید ۱۴ متوقف بمونم ؟ کافیه ورژن ۱۴ برای چند سال؟
    پست‌ها
    18,425

سپاس (اهدایی)
    19307
    سپاس (دریافتی)
    19471
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

با این وجود ؛
    موتورولا موارد مدنظرم یافتم با لینک زیر ؛
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

اما چه کنم ورژن اندروید ۱۳ ش رو که فقط به ۱۴ آپدیت میشه و تمومه؟
    ارزش داره آدم هزینه ۲۶ بکنه ، و تمامی خصوصیات اوکیه برام اما اندروید ۱۴ متوقف بمونم ؟ کافیه ورژن ۱۴ برای چند سال؟
    سلام دوست عزیز
    .
    گوشیه خوبی هست؛از نقاط ضعف فقط پردازنده میان رده هست و اندروید که آپدیت های بیشتر دریافت نمیکنه،این گوشی تا 4 / 5 سال کار میکنه.

ولی بعد این مدت ممکن هست کمی سنگین بشه و تو کارهای روزمره اذیت کنه.

آقا این گوشی های جدید العرضه تا روزهای آینده ، تا بیان و تازه موارد مدنظر منو داشته باشن یا نه ، قیمت های موارد نشان شده م ،رفتن بالا هیچی نشده ۲۳ تومن شد ۲۶ -
    ۲۷ تومنی هم ۳۰ - ۲۹ تومنی ۳۳ !!!
    در پست های قبل هم اشاره کردم اطلاعی از بازار ندارم ولی از دوستان پرسیدم گفتم الان خرید کنن خیلی بهتره
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)