سلام
من روی لپ تاپم مجددا ویندوز (۱۰) نصب کردم ولی هر بار که سیستم را روشن میکنم اول صفحه بوت بالا میاد و تا خارج نشم ویندوز بالا نمیاد.
چطور میتونم این مشکل را حل کنم؟
سلام
من روی لپ تاپم مجددا ویندوز (۱۰) نصب کردم ولی هر بار که سیستم را روشن میکنم اول صفحه بوت بالا میاد و تا خارج نشم ویندوز بالا نمیاد.
چطور میتونم این مشکل را حل کنم؟
سلام دوست عزیز
.
1- اولویت بوت باید روی هارد دیسک باشد،در بایوس چک کنید اولویت اول Hard disk باشد...
2-اگر ویندوز ۱۰ را در حالت UEFI نصب کرده باشی ولی سیستم در حالت Legacy بوت شود، ممکن است این مشکل پیش بیاید. در قسمت Boot Mode ببین که UEFI فعال است (یا اگر ویندوز را در حالت Legacy نصب کردی، آن را به Legacy تغییر بده)
3-ممکن هست بوت لودر مشکل داشته باشه، همون USB یا DVD که ویندوز رو نصب کردی با اون سیستم رو بوت کن و گزینه Repair your computer رو انتخاب کن،بعد به مسیر زیر برو:
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
دستورات زیر رو به ترتیب وارد و بعد از هر دستور Enter رو بزن.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
4- گزینه Secure Boot را پیدا کن و آن را Disable کن.
توضیحات:
بعد از انجام هر گزینه تنظیمات رو save و سیستم رو رستارت کنید و بعد تست کنید مشکل پابرجاست یا خیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)