مشکل در بازی بتمن آرخام نایت تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل در بازی بتمن آرخام نایت

پیش فرض مشکل در بازی بتمن آرخام نایت

سلام
    مشخصات لپ تاپ من اینه
    ASUS X1504VA-ZB|i3 1315U-12GB-512GB SSD-Intel UHD-Full HD 60Hz
    من با این مارول اسپایدرمن 1 رو با کیفیت متوسط به پایین با یه کوچولو افت فریم بازی میکنم ولی کاملا قابل بازی و روانه
    گاد آف وار چهار رو هم ریختم قابل بازی بود ولی فریمش جالب نبود
    اساسینز کرید یونیتی و و ویچر سه رو هم مثل کره اجرا می‌کنه
    ولی خیلی عجیب بود برام این آرخام نایت رو اجرا میکرد ولی تو منو دو فریم هم نمی‌داد
    ستینگ هم همه چیش رو پایین ترین حالت ممکن بود
    تو اون بخش vram من قرمز بود و چت جی پی تی گفت که gpu آت رو شناسایی نکردن و به جای اینکه بنویسه Intel UHD graphics ،نوشته بود مایکروسافت ویندوز رندر
    کلی باهاش ور رفتم
    تنظیمات است رو دستی تغییر دادم از تو فایل بازی
    درایور ها رو آپدیت کردم
    ولی همش اونجوری بود
    ترو خدا یک راهی بگید این درست شه
    پست‌ها
    18,518

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19319
    سپاس (دریافتی)
    19497
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR2099 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تو اون بخش vram من قرمز بود و چت جی پی تی گفت که gpu آت رو شناسایی نکردن و به جای اینکه بنویسه Intel UHD graphics ،نوشته بود مایکروسافت ویندوز رندر
    کلی باهاش ور رفتم
    تنظیمات است رو دستی تغییر دادم از تو فایل بازی
    سلام دوست عزیز
    .
    1- ابتدا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و ابزار مورد نظر رو نصب کن،این ابزار بررسی می‌کنه آیا درایور اصلی گرافیک نصب شده یا نه

2-روی آیکن بازی کلیک راست کن و بزن روی گزینه: Run with graphics processor و Integrated graphics (Intel UHD) رو انتخاب کن.

3- به این مسیر بروید Settings → System → Display → Graphics حالا بازی Batman Arkham Knight رو از لیست انتخاب کنید روی Options کلیک کنید و انتخاب کنید Power Saving (Intel UHD) یا High Performance

4- اگر راه های بالا جواب نداد برنامه Display Driver Uninstaller رو نصب کنید،بعد از حذف درایور سیستم رو ریستارت و مجدد آخرین نسخه درایور رو نصب کنید.

ببینید بازی اولش باز نمیشه لوگوی بازی میاد بعد دیگه اجرا نمیشه پ برنامه بسته میشهمجبور شدم آخر اسمش windowed norborder اضافه کنمبعد میتونم وارد بازی شم اما دیگه تمام صفحه نیست و فکر میکنم بخاطر اینه که زده داره با رندر مایکروسافت اجرا میشه
    پست‌ها
    18,518

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19319
    سپاس (دریافتی)
    19497
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR2099 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    ببینید بازی اولش باز نمیشه لوگوی بازی میاد بعد دیگه اجرا نمیشه پ برنامه بسته میشهمجبور شدم آخر اسمش windowed norborder اضافه کنمبعد میتونم وارد بازی شم اما دیگه تمام صفحه نیست و فکر میکنم بخاطر اینه که زده داره با رندر مایکروسافت اجرا میشه
    سلام دوست عزیز
    .
    به مسیر زیر بروید:
    کد PHP:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید

روی Batman Arkham Knight کلیک کنید (یا اگه نیست Add کن)، بعد روی Options بزنید و High Performance رو انتخاب کنید.

اگر باز هم مشکل داشت:
    4- اگر راه های بالا جواب نداد برنامه Display Driver Uninstaller رو نصب کنید،بعد از حذف درایور سیستم رو ریستارت و مجدد آخرین نسخه درایور رو نصب کنید.
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)