درخواست یک تروجان یا کی لاگر  فوریییییییییییییی تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 23 از 23

موضوع: درخواست یک تروجان یا کی لاگر فوریییییییییییییی

پست‌ها
    150
    Nokia-N96
    NOD32 Internet-Explorer Windows-Vista IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    134
    سپاس (دریافتی)
    81
    نوشته ‌های وبلاگ
    2

Unhappy درخواست یک تروجان یا کی لاگر فوریییییییییییییی

سلام به همه ای دوستان گلم اقا یه تروجان یا کی لاگری که کار کنه میخوام اقا فقط یه زره زووود خیلی خیلی اجله دارم

ممنون میشم اگه کمکم کنید من به خیلی از وبا رفتم و دانلود کردم یا ویروسی بودن یا کار نمیکردن
    از سينه تنگم دل ديوانه گريزد *
    ـــــــــــــــــــــــ ديوانه عجب نيست كه از خانه گريزد
    پست‌ها
    44
    Nokia-6120
    AVG Internet-Explorer Windows-XP Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    27
    سپاس (دریافتی)
    18

این یه key logger خوبه.
    لینک دانلود:
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

سلام

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] تو نت زیاده کیلاگر چیست هم تو خود آموزش گفته
    من دوتا به نتیجه رسیدم و تونستم کیلاگر و تروجان بسازم میفرستم

آموزش ساخت تروجان
    https://ultrasec.org/access-to-windows-with-the-hta-file/

آموزش ساخت کیلاگر
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    پست‌ها
    2,466
    SonyEricsson-Xperia-X10
    Comodo Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    791
    سپاس (دریافتی)
    4400
    نوشته ‌های وبلاگ
    11

نقل قول نوشته اصلی توسط amir7khat [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام به همه ای دوستان گلم اقا یه تروجان یا کی لاگری که کار کنه میخوام اقا فقط یه زره زووود خیلی خیلی اجله دارم
    سلام،دوست عزیز این را همیشه به یاد داشته باش که شما در سطح وب امکان نداره کی لاگر یا تروجان یا رت یا ...... را بدست بیاورید که کار کند.این موضوع هم دلایل زیادی دارد که مهمترین آن این است که مثلاً اگر من برنامه نویس باشم و یک کی لاگر بنویسم ،تحت هیچ شرایطی آنرا به کسی نمیدم یا نمیفروشم .چون وقتی آنرا خودم نوشته باشم دیگه از هر لحاظ خیالم راحت است که هم خوب کار میکند و هم مشکلی برای خودم ایجاد نمیکند.
    درضمن معمولاً وقتی یک برنامه نویس کی لاگر یا تروجان بنویسد تا زمانیکه توسط آنتی ویروس یا فایروال شناسایی نشده باشد با آن کار میکنم و به محض اینکه شناسایی شد دیگه حتی یکبار هم با آن کار نمیکنم.وقتی هم که شناسایی شود بعضی از افراد هستند که در اینترنت آنرا میفروشند.پس همه آنها که در اینترنت برای دانلود یا فروش گذاشته شده دیگه کار نمیکند یا شناسایی شده .
    مهم : خیلی از اینها که در اینترنت گذاشته شده است ،خودش احتمال اینکه سیستم شما را هک کند زیاد است.این یک طعمه برای کسانیکه مثل شما دنبال تروجان یا کیلاگر هستند ،محسوب میشود.پس کسیکه آنرا نوشته با یک تغییر کوچک در کدهای آن میتواند هر کسی از آن استفاده کند را مورد حمله قرار دهد.خیلی خیلی راحت است.البته برای کسی که دانش آنرا داشته باشد.یعنی وقتی کاربر آنرا از اینترنت دانلود میکند دیگه بعنوان " تارگت " محسوب میشود چون وقتی شما روی آن کلیک کیند که فایل را باز کنید در کسری از ثانیه سیستم خودتان نفوذ میکند
    پس مطمئن باشید اگر آنها کارایی خوبی داشته باشد هیچکس آنرا از دست نمیدهد و باید خودتان یکی بنویسید.همچنین وقتی روی سیستم خود یک آنتی ویروس خوب داشته باشید اصلاً اجازه دانلود را به شما نمیدهد.به نظر من یا خودتان یکی بنویسید یا حتماً بی خیال شوید.
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)