سلام به همه ای دوستان گلم اقا یه تروجان یا کی لاگری که کار کنه میخوام اقا فقط یه زره زووود خیلی خیلی اجله دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید من به خیلی از وبا رفتم و دانلود کردم یا ویروسی بودن یا کار نمیکردن
سلام به همه ای دوستان گلم اقا یه تروجان یا کی لاگری که کار کنه میخوام اقا فقط یه زره زووود خیلی خیلی اجله دارم
ممنون میشم اگه کمکم کنید من به خیلی از وبا رفتم و دانلود کردم یا ویروسی بودن یا کار نمیکردن
از سينه تنگم دل ديوانه گريزد *
ـــــــــــــــــــــــ ديوانه عجب نيست كه از خانه گريزد
سلام
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] و [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] تو نت زیاده کیلاگر چیست هم تو خود آموزش گفته
من دوتا به نتیجه رسیدم و تونستم کیلاگر و تروجان بسازم میفرستم
آموزش ساخت تروجان
https://ultrasec.org/access-to-windows-with-the-hta-file/
آموزش ساخت کیلاگر
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام،دوست عزیز این را همیشه به یاد داشته باش که شما در سطح وب امکان نداره کی لاگر یا تروجان یا رت یا ...... را بدست بیاورید که کار کند.این موضوع هم دلایل زیادی دارد که مهمترین آن این است که مثلاً اگر من برنامه نویس باشم و یک کی لاگر بنویسم ،تحت هیچ شرایطی آنرا به کسی نمیدم یا نمیفروشم .چون وقتی آنرا خودم نوشته باشم دیگه از هر لحاظ خیالم راحت است که هم خوب کار میکند و هم مشکلی برای خودم ایجاد نمیکند.
درضمن معمولاً وقتی یک برنامه نویس کی لاگر یا تروجان بنویسد تا زمانیکه توسط آنتی ویروس یا فایروال شناسایی نشده باشد با آن کار میکنم و به محض اینکه شناسایی شد دیگه حتی یکبار هم با آن کار نمیکنم.وقتی هم که شناسایی شود بعضی از افراد هستند که در اینترنت آنرا میفروشند.پس همه آنها که در اینترنت برای دانلود یا فروش گذاشته شده دیگه کار نمیکند یا شناسایی شده .
مهم : خیلی از اینها که در اینترنت گذاشته شده است ،خودش احتمال اینکه سیستم شما را هک کند زیاد است.این یک طعمه برای کسانیکه مثل شما دنبال تروجان یا کیلاگر هستند ،محسوب میشود.پس کسیکه آنرا نوشته با یک تغییر کوچک در کدهای آن میتواند هر کسی از آن استفاده کند را مورد حمله قرار دهد.خیلی خیلی راحت است.البته برای کسی که دانش آنرا داشته باشد.یعنی وقتی کاربر آنرا از اینترنت دانلود میکند دیگه بعنوان " تارگت " محسوب میشود چون وقتی شما روی آن کلیک کیند که فایل را باز کنید در کسری از ثانیه سیستم خودتان نفوذ میکند
پس مطمئن باشید اگر آنها کارایی خوبی داشته باشد هیچکس آنرا از دست نمیدهد و باید خودتان یکی بنویسید.همچنین وقتی روی سیستم خود یک آنتی ویروس خوب داشته باشید اصلاً اجازه دانلود را به شما نمیدهد.به نظر من یا خودتان یکی بنویسید یا حتماً بی خیال شوید.
آیا میدانید با هیچ ابزار یا نرم افزاری نمیشه از اطلاعات گوشی همراهتان محافظت کنید؟
فیلم بدست آوردن یوزرنیم و پسورد gmail , yahoo , و ....
روش بدست آوردن پسورد یا آی دی ایمیل یاهو
چگونه آی دی خود را از هکر پس بگیریم؟
جلوگیری و رفع اشکال در مورد کند شدن کامپیوتر.
انواع خطاهای ویندوز7 و راه حل آنها
آموزش قدم به قدم نصب لينوكس Back Track در كنار ويندوز 7
لطفا از این وبلاگ دیدن کنید و اگر در مطالبش نظری داشتید,همانجا نظر دهید:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)