ویرایش توسط hamid reza : November 3rd, 2008 در ساعت 01:29
در صورت مشکل در فایل های پیوست من پیغام بزارین ...
این ترفند رو دو نفری به همراه [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان نوشته بودیم و در نسخه قبلی سایت هم قرار بودیم:
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
نکته ای که وجود داره احساس میکنم خبرگزاری فارس این ترفند رو از یکی از وبلاگ های کپی شده از وبسایت ترفندستان برداشته و الا واضحه که ترفندستان وبلاگ نیست.
با این حال خوشبختانه نام سایت ما یک جوریه هر جا ترفندستان نام برده میشه به ما برمیگرده.
ممنون از شما [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان.
چیزی که تحملش سخت است، یادآوریاش شیرین است.
در نظرات همون خبر این موضوع رو درج کردم ؛ امید است مطالعه کرده و تصحیح کنند.
با سلام.
لازم به ذکر است منبع این ترفند وب سایت ترفندستان به نشانی [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] میباشد. در متن این خبر عبارت "وبلاگ ترفندستان" قید شده است که طبعأ اشتباه میباشد. ترفندستان یک وب سایت است. جدا از این موضوع ممکن است دست اندر کاران عزیز این موضوع را از یکی از وبلاگ هایی که با نام کپی برداری شده از وب سایت ترفندستان فعالیت میکنند نقل کرده اند که در این صورت باید به اطلاع رساند وبلاگ یاد شده ترفند فوق را که در تاریخ 4 تیر 87 در وب سایت ترفندستان به نشانی [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] درج شده کپی کرده و احتمالأ هم منبع را ذکر نکرده. این وبلاگ ها که تعدادشان هم کم نیست همگی کپی از وب سایت ترفندستان بوده و تشابه اسمی دیگر سایت ها صرفا یک سوء استفاده یا علاقه افراطی به ترفندستان تلقی میگردد. امیدوارم با توضیحات یاده شده این خبر تصحیح گردد. با سپاس از خبرگزاری خوب شما.
چیزی که تحملش سخت است، یادآوریاش شیرین است.
حمید رضا جان می شه لینکش را بزاری تا ما هم بفهمیم قضیه چیه
به سلامتی رفیقی که وقتی میره رو ترازو مرامش بیشتر از وزنشه
در اولین پست گذاشته
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)