آموزش دانلود از رپید شیر با روشی جدید بدون نیاز به اکانت و یا هاست تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 10 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 94

موضوع: آموزش دانلود از رپید شیر با روشی جدید بدون نیاز به اکانت و یا هاست

پست‌ها
    22,428
    Nokia-N79
    NOD32 Opera Windows-XP IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    11238
    سپاس (دریافتی)
    71341

پیش فرض آموزش دانلود از رپید شیر با روشی جدید بدون نیاز به اکانت و یا هاست

دوستان ميخوام روشي رو براتون توضيح بدم که به وسيله اون شما بتونيد فايل هاي رپيد شير را بدون نياز به داشتن اکانت ، يا هاست (براي نصب رپيدليچ) دانلود کنيد

( مقدمات و برنامه هاي مورد نياز )

براي اين کار شما به برنامه WampServer و اسکريپ رپيد ليچ نياز داريد

دانلود آخرين ورژن WampServer

حجم : 20MB

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

دانلود رپيد ليچ

حجم : 150KB

بعد از دانلود دو مورد بالا مي رسيم به مرحله اصلي نصب و راه اندازي يه سرور مجازي روي کامپيوتر

شروع آموزش :

بعد از نصب برنامه WampServer ، چون نصبش خيلي ساده هستش و فقط Next ، Next ,... هست.بعد از اين که نصبش تموم شد صفحه زير مياد که شما هيچ تغييري توش ندين و فقط گزينه Next را انتخاب کنيد

حالا برنامه ي WampServer رو اجرا کنيد

بعد از اجراي WampServer ، آيکون برنامه به شکل زير کنار ساعت سيستم ، قرار مي گيره

حالا ، اسکريپ رپيد ليچ رو بايد تو اين سرور مجازي(WampSever) ، نصب کنيم

مراحل نصب رپيد ليچ روي سرور مجازي (WampServer)

1) روي آيکونWampServer ( کنار ساعت سيستم) يکبار کليک کنيد تا به صورت شکل زير در بياد

2) گزينه www directory را انتخاب کنيد

3) پنجره اي باز ميشه که داخلش يه فايل به اسم index.php وجود داره ، اونو حذف کنيد

4) فايل رپيد ليچ رو Extract کنيد و محتويات داخلش رو داخل www directory کپي کنيد

5) نصب رپيد ليچ تموم شد . حالا دوباره روي آيکون WampServer يکبار کليک کنيد و اين بار گزينه Localhost رو انتخاب کنيد.

مي بينيد که رپيد ليچ شما تو يه صفحه از مرورگرتون(IE يا...) ظاهر ميشه ، كافيه لينک رپيد شير را در Link to

download که تو شکل زير مشخص شده وارد کنيد و سپس روي دکمه Download File کليک کنيد

براي مثال من لينک رپيدشيري که مربوط به اسکريپت رپيدليچ بودکه بالا در قسمت ( مقدمات و برنامه هاي مورد نياز ) هستش را در Link to download کپي کردم

بعد از زدن دکمه Download File صفحه ي زير مياد که شما يکي از گزينه ها رو انتخاب کنيد (فرقي نمي کنه که کدومو انتخاب کنيد) و بعد روي دکمه دانلود کليک کنيد

نکته: اگر فايل شما حجمش زياد باشه قبل از اين که صفحه زير بياد يه ثانيه شمار مياد و به طور معكوس شروع به شمارش مي کنه بعد صفحه زير ظاهر ميشه ( مثلا ممکنه براي يه فايل 100 مگابايتي حدوداً 90 ثانيه طول بکشه)

بعد از زدن دکمه دانلود فايل شما دانلود ميشه

فايل هاي دانلود شده در پوشه files ، موجود در www directory قرار مي گيره

توضيحات :

اين روش دقيقا مشابه رپيدليچ هايي است که در اينترنت موجود هستش با اين تفاوت که تو رپيدليچ هايي که روي هاست نصب ميشن فايل شما روي سرور قرار ميگيره و بعد از اين که فايلتون روي سرور قرار گرفت يه لينک مستقيم بهتون ميده و شما فايلتون رو از روي سرور دانلود مي کنيد اما اينجا سرور کامپيوتر شماست و موقعي که روي دکمه دانلود تو عکس بالا کليک ميکنيد فايل مستقيما دانلود ميشه روي سيستم خودتون
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 01-jpg   02-jpg   03-jpg   04-jpg   05-jpg  

06-jpg  
    آموزش دانلود از رپید شیر با روشی جدید بدون نیاز به اکانت و یا هاست فايل هاي پيوست شده
  2. سپاس pirate, رضا, Kasra , mrgladiyator, Hamzeh_rfj, AhmadSH, yonas, black-fish , zasa48, arsenal-champion, nextslit, omid99, amir.prs, edidk, yaallah, عبدالله ابراهیمی, ستار, tarfand128, eesa_nz, mazyar-m, aliali1262, marmooz.exe, newgoldenman, dany_3p4u, Total, NAJI, ahmadi2009, حسام, hoomix, vatandoust, nasim_m, eli402, sinaking, tarfandestan.com, amiiin, Mr.Forbiden, nft2006, gigilly2003, samsami, iload, lord mysterious, MaLaS, iran220, Saruman17, silentshot, ghasem20, 0$$€in}{, almas_khoshtarash, mehdishemruni, titan7082, حامد طاهری, Nistama, _Sahand_, parsoomash, 5mmmmm, ali3044, SEYED ALI, jeminiv, mh_saniani, aghanavid, P@Dmira, ebrahimjan, Mojtaba118, paradi3, bahhbahh, nini_sheitoon, hibme, flyman, hamid602, andevari, TEIMOOR, massa, loqman, abdolnasser, Ehsan-mt, hadirazavi, uones4u, asghars2, mehdisoft, deltamehrdad, saeid4631, MP 3, hamed02, MAZD, hrahere, esanasa, ashniggav, behzad_love49, tapmovaz, 208005, AhmAD ProGre$sive, kami_832003, saeid70, Sergio4, hewa, RapidPc, hajreza@gmail.com, alies143, dinosaur, AMIN_RPG, elham_alaei, sabreayyuob, navidoo, rroona, enayatch, salvi, mkhorasani, farshid2x, Ahmmahdi, Amethyst, archipay, teknosys, TIA, babi jackson, desperanish, piralaee, makoan, e_vojdani, reza111, arashnik61, cs-123, Reza_Zeby, harc987, آوای مهر, minus1, badrang, Abolfazl.E, SMAFGHAHI, Erfan 2010, amirkamali, reza,n, kohandel, TVA - Security 7, Guberawo, goyafilter, * DeMoN *, YAS9, imannasri2003, S.A.113, viero, hamid3pnn, mehdi-r, fara., RG_GoodBoy, mahabco, amadmath, mashhadi18, avardeh, abi_joon, mamo2, ppp.ehsan, morteza_pi, drjvd2007, سیاه, majidkabiri, afshinbs, jamejahan, Plus1, abbas2011, Iman.P, master6600, khaled007, Nesho, mehrabooni, javad_jjjjnnnn, aboozar728, ali131025, eshghe_hack, keyson, hkhafan, omid.m7, stillbirth, shirsavar, Mehdi.KinG, aa_2647, xcal, your-roz, ehemehem, S0hei1, sky73, m.hesam, حسن پاپی, ره شه قامه, Lord Error, mohammad reza92, wsakson, imanasgharpour, geuomtel, elmo77, Mr-X, mohammadhzp, strong4620x, star.night, Mehdi_Fx, milad.pm, dehmoord, shipar, هارپاک, michealwiper, B∆E™, ebtekar_b, OMID-HACKER, GHN007, mohcen, ali0093, HOSSE!N, zanlog, FF_MEM, M@hyar, amirhossein1371, Milad.CIA, vahid_vh2, amir0017, kourosh138, $reza$, كبود, lolomehrban, test00, ali8075, Xaniar 7, Soheil.DVBHS, M.amin50, albert_anishtain, arama, IMAN.M2, magazhaq
    پست‌ها
    1,223

NOD32 Google-Chrome Windows-XP IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    2848
    سپاس (دریافتی)
    2046
    نوشته ‌های وبلاگ
    103

سرعتش چطوره ؟
    چون معمولا بين پرميوم و معمولي يه اختلافي هست ...
    آره بگو نمیخوابم، آره بگو نمیزارم
    بگو با اون نور چند هزاره همیشه میتابم

بگو با اون زور و هر فشارش همیشه می‌سازم
    بگو از اون دورها در کنارش همیشه میمانم

قابلیت resume داره؟ چون اصلش به اینه که resume داشته باشه......؟؟؟؟؟؟؟؟
    پست‌ها
    5,676
    Nokia-5000
    NOD32 Google-Chrome Windows-98 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از WiMAX-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    2896
    سپاس (دریافتی)
    9860

سلام.
    آقایون من خودم این و تست نکردم اما از یه منبع بسیار مطمئن شنیدم که این برنامهی بسیار کم حجم و پرتابل به شما قابلیت رزیوم می ده ( رپید شر ) البته همزمان هم نمیشه دانلود کرد فقط یکی یکی...
    البته برای اجرای برنامه نیاز به نسخه ۲ به بالای NET Framwork. است که می توانید آن را از سایت مایکروسافت یا [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] دانلود کنید ، همچنین این برنامه در اکثر CD/DVD مجموعه نرم افزارهای موجود در بازار نیز یافت می شود.
    درضمن راهنمای انگلیسی هم داره :
    ویرایش توسط mrgladiyator : November 19th, 2008 در ساعت 16:45

مجید جان....
    من اینو قبلا تست کردم.... قابلیت Resume نداره..... ولی سرعت دانلودش خیلی بالاست....
    پست‌ها
    3,493
    HTC-Desire-700-dual-sim
    HTC-Advantage-X7500
    Google-Chrome Windows-XP IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1063
    سپاس (دریافتی)
    7765
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

من همین امروز صبح همین برنامه رو جایی دیدم و امتحان کردم آدمو فقط از شر گیر دادن به آی پی نجات می ده ولی خاصیت ریزیوم نداره ضمنا اینی که من دارم اصلا ورژن مشخص نکرده هیچ شناسنامه ای هم نداره
    آموزش دانلود از رپید شیر با روشی جدید بدون نیاز به اکانت و یا هاست فايل هاي پيوست شده
    ویرایش توسط asibi : November 19th, 2008 در ساعت 20:30

Thumbs up

با سلام خسته نباشيد

براي بنده يك ارو ميده موقع دانلود Couldn't connect to rs at port 80

مشكلش چيه ممنون مشم
    پست‌ها
    35
    Apple-iPhone-3GS
    NOD32 Firefox Mac IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    7
    سپاس (دریافتی)
    20

سلام
    ببخشید سرعت اپلود من خیلی پایین هستش یعنی من که اکانت 128 دارم سرعت دانلود هم 15 کیلوبایت هست سرعت اپلود فایل هم هیمنقدر هست اگر میشه کمک کنید تا مشکل من رفع بشه

با تشکر

من یه بار از یکی شنیدم که میشه با یه ترفندی لینک های رپیدشیر رو از مگاآپلود دانلود زد.خوبی مگاآپلود اینه که resume داره
    کسی بلده این ترفند رو؟.......
    پست‌ها
    1,851
    Nokia-5800-XpressMusic
    Apple-iPad
    Google-Chrome Mac IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    5487
    سپاس (دریافتی)
    2333
    نوشته ‌های وبلاگ
    66

من استفاده کردم خیلی برنامه ی ماهیه تازه فقط رپیدشر هم نیست درضمن میتونید فایلها رو بدون هیچ اذیتی با هر حجمی ایمیل کنید
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 10 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)