::: هک تمام گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش 3 و 5 با روش HelloOX2 و نصب برنامه ها بدون ساین :::
سلام خوبید,سلامتید, خوش میگذره...
چه خبرا...
این روزا هکر های گرامی واقعا گل کاشتن
وامااااااا...بریم سراغ اصل موضوع
با این روش می تونید تمام گوشی های سری 60 ورژن 3 و 5 رو هک کنید
هک به روش HelloOX2
این بار می خوام آموزشی رو براتون بزارم که به وسیله اون همه گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش 3 و 5 رو باهاش هک کنید
برنامه رو از ضمیمه2 دریافت کنید با CER KEY خودتون ( آموزش دریافتش در لینک های زیر هست ) ساین کنید. [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
یا به تاپیک زیر مراجعه کرده و با دادن شماره imei گوشی CER KEY رو درخواست کنید تا براتون قرار داده بشه: [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سپس برنامه رو نصب کنید...هر جا چیزی از شما خواست YES بدید.
و تمام شد...
تبریک میگم گوشیتون هک شد.
الان می تونید برنامه هاتون رو بدون ساین نصب کنید...بازی ها N-gage و...
FP1 ها راحت میتونن برنامه هاشون رو بدون ساین نصب کنن...
در گوشی های fp1 می تونید به مسیر E:/Patches برید و فایلهای changeswipolicy.ini وinstallserver.rmp رو حذف کنید...
در گوشی های FP2 هم می تونید با APPLY کردن دو تا پچ بالا برنامه هاتون رو بدون ساین نصب کنید...
حل مشکل RomPatcher در N96
ابتدا از پچ های پوشه E:/PATCHES کپی بگیرید...بعد برنامه ضمیمه 1 رو نصب کنید...سپس پچ ها رو جایگزین کنید.
تغییر حالت عادی به هک و برعکس:
اگر در رامپچر آیکون OPEN4ALL گوشی در حال معمولی هست...(مطابق شکل)
برای فعال کردن هک از OPTION و قسمت پچ رو APPLY کنید...آیکون سبزمی شه(مطابق شکل)...برای برگردون هم Disable رو انتخاب کنید آیکون آبی میشود
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان...
با برنامه signsis می تونید helloOX رو ساین کنید. [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]فایل CER و KEY رو که دارید؟اگه ندارید تو [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] درخواست بدید
وارد برنامه SIGNSIS که شدید هر فیلد رو با browse کردن پیدا میکنید.
SiS File رو با فایل HelloOX
Cer File رو با فایل cer
Key File رو با فایل key
بعد ساین رو بزنید...
یه فایل همانند فایل قبی به اسم HELLOOX.1.03.UNSIGNED.SiGNED.SIS ایجاد میشه
اون رو به گوشی منتقل کنید و نصبش کنید
حالا وارد HelloOx (عکس گاو) بشید
اگه وسط apply patches ارور داد برنامه رو کنسل و دوباره اجرا کنید
بعد که پیغام موفقیت داد HelloOX رو پاک کنید...و تمام.
(دیگه از این ساده تر نمیتونم توضیح بدم شرمنده)
اگه مشکلی باز بود بنده در خدمتم...
خیلی خیلی ممنونم [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان واقعا شرمنده کردین.
من فایل هاییکه گفتید از یه سایت چینی به این آدرس [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] گرفتم.ولی متاسفانه جواب نداد فکر می کنم خیلی معتبر نبوده حالا تو اون تاپیک درخواست می کنم ببینم چی میشه.
از لطفی که کردید سپاس گذارم.
موفق باشید
خب اگه گوشی رو نو خریدی فکر نکنم هک شده باشه.
شما بهتر نرم افزار x-plore رو روی گوشیت نصب کنی بعد اگه تونستی پوشه Sys رو داخل درایو E باز کنی یعنی گوشیت هک شده اگرم نشد که هیچ باید به فکر هکش باشی.
موفق باشی
سلام من مدل گوشی 5800 وهر چی برنامه میریزم نصب نمیشه شنیدم باید گوشی رو هک کنم ولی ساین کردنش رو بلد نیستم cer و key رو ندارم لطفا برام بگذارید رو سایت این هم سریال گوشیم :354182029805106 متشکرم .
آقا من n78 دارم و موقع نصب برنامه خطای access nor granted می ده
1- چطوری خطاشو برطرف کنم؟
2- راه دیگه ای که با اطمینان باشه برای هک n78 داری؟
3- هک کردن واسه گوشی مضر که نیست، هست؟
مرسی
بدون در مواقعي كه هيچكس به تو فكر نمي كنه، باز هم يكي به يادته....
بدون هر كاري رو كه مي كني اون ميبينه....
و بدون اون هميشه به تو فکر می کنه....
و بدون اون همیشه ی همیشه دوستت داره...
سوال اينه:
ما چقدر به ياد اون هستيم؟
moheb63 عزیز فایلتون در خواست داده شد انشاا... ظرف 48 ساعت آینده براتون می زارمش
flyman عزیز شما هم باید گوشیت رو هک کنی هیچ ضرری هم نداره چون با این روش که توی تاپیک اول توضیح داده شده شما می تونی فقط مواقعی که دوست داشتی گوشی رو در حالت هک قرار بدی
در ضمن دوستان برای راحتی کار شما در حال ساخت راهنما برای گرفتن فایبلهای cer و key به صورت PDF هستم.
من فایل cer و key رو گرفتم با نرم افزار signsis ساینشم کردم ولی وقتی می خوام نصب کنم ارور expired certificate میده چند بار تاریخ رو عقب جلو کردم ولی مشکلم برطرف نشد حالا چیکار کنم؟
حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم