قصد دارم تو این تاپیک مسابقان بیلیارد آنلاین راه بندازم البته بستگی به علاقه مندی شما دوستان داره
هر کس علاقه مند به شرکت در این بازی هاست میتونه ابتدا از لینک زیر آخرین آپدیت این بازی رو دانلود کنه [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]از سرور سایت اصلی با حجم 27 مگابایت
بازی از گرافیک و فیزیک خیلی خوبی برخورداره [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] و بازی کردن خیلی راحته ترجیحا ADSL دار ها توصیه میکنم اما بازی با دیال آپ هم به راحتی اجرا میشه پس نگران نباشید اگر اینترنت پر سرعت ندارید
برای شروع بازی بعد از نصب باید یک اکانت بسازید و عضو شوید که از ساخت اکانت ترفندستان راحت تره
بعد از ساخت اکانت برای شرکت در جام ترفندستان باید نام کاربری در بازی خودتونو اینجا قرار بدید
این بازی ها به صورت 3Part برگذار میشه و در ادامه جزعیات بیشتری رو قرار میدم
امیدوارم با این مسابقه لحظات خوشی رو با دوستان عزیز داشته باشیم
از الان میتونید کل کل های خودتونو شروع کنید
------------------------------------------------------------------------------ دوستانی که ثبت نام کرده اند :
یوزر ترفندستان (یوزر بازی) [ID یاهو]
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (harry_4553) [harry_4553] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (nextslit) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (AhmadSH ) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (Alfons0) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (Dr.mysterious) [lord_sh_mysterious] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (Master.of.8club) [hami_taatu] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (Jupiter77) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (shoroeno) [shoroeno] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (aria8675) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (purya rj) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (MR MASTER) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (TOROBCHE) [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] (iignoree)
s
قوانین مسابقات
توجه : نکته مهم
این عکس که میذارم نوع استاندارد بازیه که در مسابقات باید رعایت کنید
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
اگر پول کم دارید با توافق حریف میتونید مبلغ بازی Stake رو کم کنید ولی مجاز به تغییر بقیه آیتم ها نیستید
3 پارت همون بخش بالاس که نوشته Match 3 Frame که با کلیک روی اون وارد بخش 3 پارت میشین
در این بخش بازی بازیکن ها سه بار با هم بازی خواهند کرد هر کس 2 بازی رو ببره برنده کل بازی هستش
اگه دوبار پی در پی ببره دیگه بازی سومی در کار نیست
- بعد از برد در هر بازی باید نتیجه بازی و تعداد رو (که مثلا 2-0 بردید یا 2-1 ) در این تاپیک حتما در همون شب اعلام کنید
- در صورتی که نتیجه اعلام نشه هر دو نفر از دور بازی ها حذف میشن
- در صورتی که یکی از بازیکن ها DisConnect بشه از بازی به هر دلیلی که باشه اگر در پارت اول باشه بازی دوباره تکرار میشه و در صورت تکرار بازیکن بازنده اعلام میشه اما اگر در پارت 2 یا 3 باشه نتیجه پارت های قبل محفوظه و پارت بعدی برگزار میشه
باز هم تکرار میکنم این کار در صورتی است که قطع ارتباط فقط یکبار تکرار شود سعی کنید در موقع بازی از دانلود و باز کردن صفحه Browser خودداری کنید تا بازی روان اجرا بشه
- برای اینکه بعد از برد یا دیسکانکت حریف حقتون ضایع نشه سیو بازی رو که در مسیر زیر است حتما در فولدری نگه دارید تا در صورت مشکل برای من ارسال کنید و در آخر بازی از بردتون Screenshot بگیرید
- بازی ها در وقت تعیین شده برگزار میشود که روز قبل بازی از این تاپیک اعلام خواهد شد
- بچه هایی که نمیتونن غیر از یک روز خاص بازی کنن باید قبل از زمان بازیشون با حریفانشون هماهنگ کنن تا زمان دیگری بازی کنن در صورتی که هماهنگ نشه بازنده خواهند بود و حذف میشن و حریف به دور بعد میره
- در صورتي كه در وقت تعيين شده براي بازي يكي از بازيكنان حضور پيدا نكرد بازيكن ديگر بايد 15 دقيقه منتظر بماند بعد از ان بيايد ونيامدن حريف را در اين تاپيك ثبت كند تا برنده بازي شناخته شود اگر ثبت نكند بازي بدون نتيجه وامتياز خواهد بود
مثلا اگر زمان بازی 8:00 شب است تا 8:15 حریف نیامد و تماس هم نگرفت بنده بازی باید تا آخر همان روز اعلام کند اگر اعلام نشه هر دو حذف میشن
- کسانی که تازه اومدن بگم برای بازی برین تو 3 پارت که تو بازی نوشته match 3 frame رو اون کلیک بزنین اگه اسم حریفتون رو دیدن یک بار روش کلیک بزنین و از پایین گزینه پلی گیم رو بزنید اگر حریفتون رو ندید اپن تیبل کنین که گوشه سمت چپ بازی قرار داره
و اگه پیشنهادی اومد اسمش رو نگاه کنین ببینین اگه حریفتون بود قبول کنین اگه نبود ردش کنین
---------
قرعه کشی انجام شد
جدول زیر رو ببینید (متاسفانه تعداد جور نشد برای همین اینطوری شد قرعه کشی)
مسابقه به صورت single انجام میشه یا جند دوری؟
نتایج باید در اینجا قرار داده بشه؟
با موافقت طرفین میشه زمان تفییر کنه؟
خداکثر چقدر تاخیر قابل قبوله؟
نظارتش با خودتونه [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان؟
====================
ویرایش
توی پست اول همه اینها گفته شده که.....
متاسفانه من پستها رو دنبال میکردم
دیدم
ممنون
ویرایش توسط lord mysterious : April 10th, 2009 در ساعت 13:50
نوشته اصلی توسط lord mysterious[تنها اعضای سایت
مسابقه به صورت single انجام میشه یا جند دوری؟
نتایج باید در اینجا قرار داده بشه؟
با موافقت طرفین میشه زمان تفییر کنه؟
خداکثر چقدر تاخیر قابل قبوله؟
نظارتش با خودتونه [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان؟
نوشته اصلی توسط harry_4553[تنها اعضای سایت
کسی که با من مسابقه داره من شبها معمولا 10 زودتر نمیتونم بیام. البته ظهر هم تا 5:30-6 هستم
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان هر وقت هستی یه خبری چیزی بده تا من بدونم
دوستان هر کی اومد بیاد یه دست گرمی بریم
Know why a Car's WINDSHIELD is so large & the Rear view Mirror is so small? Because our PAST is not as important as our FUTURE. So, Look Ahead and Move on