این روش ها هیچ کدوم جواب نداد !!!
اگه روشی مشابه میدونید بگید جالبه استقبال خوب میشه ....
این روش ها هیچ کدوم جواب نداد !!!
اگه روشی مشابه میدونید بگید جالبه استقبال خوب میشه ....
[ يا مهدی ]
Now I'm Not Hacker
(( ان الحسين مصباح الهدى و سفينة النجاة ))
همانا حسين مشعل هدايت و كشتى نجات است .
اول از همه از Nextslit جان ممنونم
این دوتا رو هم به همون روشی که Nextslit جان توضیح دادن اضافه کنین خوبن history موزیلا و IE رو میدن
ویرایش توسط Dr.D347h : July 17th, 2009 در ساعت 15:21
شما چند مورد رو رعايت نکرديد ، اولاً که نام فلش رو بايد به Auto Hack تغير بديد .
دوماً شما در فايل launch فقط دو برنامه رو تعريف کرديد ، به خاطر همين چند برنامه آخر هنگام اجرا فايل launch ارور ميده ، چون اصلاً خط فرمانی براش تعريف نشده !
و اينکه مثلاً هک email خالی نشون داده ميشه ، دليلش اينه که شما اصلاً تو سيستمتون email ی نداريد ، منظور از email استفاده کردن از برنامه اي همچون Outlook Express ميباشد ، طوری که از طريق pop ها به ايمل کانکت کنيد ، اين قضيه راجع به mass هم صدق ميکنه .
يکبار ديگه مراحل رو با دقت انجام بديد .
از 2 حالت بيشتر خارج نيست :
يا اينکه اتوران usb رو بوسيله نرم افزاری خاص و يا رجيستری غير فعال کرده ايد و يا اينکه خط launch و autorun.inf شما اشکالی درش هست ، مثلاً اسم درايو فلش شما با اون نامی که بايد در autorun.inf ثبت بشه همخوانی نداره .
در ادامه قصد دارم تا يه ابزار مفيد ديگه رو هم معرفی کنم ، کار اين VBscript اينه که ويدئوهای درون Cach يا همان حافظه موقت رو بيرون ميشه و در يک پنجره به نمايش در ميا ره ، بدين ترتيب شما قادريد تا در کوتاه ترين مدت بيشترين نفوذ رو داشته باشيد .
کافيست تا همانند اسکريپت های قبل در خط فرمان launch ادد ش کنيد .
موفق باشيد.
و اين بار ابزاری جهت مشاهده پروسه های اکتيو سيستم ولی با شکل و زبانی ساده ، کافيست تا فايل اجرايی را به خط فرمان بيافزاييد تا با قرار دادن USB جاسوسی در سيستم به صورت اتومات اجرا بشه ، ميتونه موقعی مفيدتر واقع بشه که بتونه از وجود برنامه هايی که کارايی شبيه به kelogger ها دارند رو به اطلاعتون برسونه !
توجه : دوستانی که اطلاعی از نحوه و روش کار با اين USB جاسوسی رو ندارند به صفهه نخستين تاپيک مراجعه کنند .
موفق باشيد .
ویرایش توسط nextslit : January 8th, 2010 در ساعت 01:37
اينک ميريم سراغ جاسوسی در کلمات سرچ شده در مرورگرهای مختلف !
بوسيله اين ابزار شما قادريد تا تمامی کلمات و جملات سرچ شده در اينترنت و موتورهای جست و جو گر مختلف رو در يک پنجره مجزا ببينيد
همانند قبل اين ابزار رو به خط فرمان بيا فزاييد .
سلام جناب nextslit
ممنون از این کاره با ارزشتون.
همه کارا رو درست انجام میدم، ولی نمیدونم چرا مشکل Only_AmniaT رو من هم دارم. تنها کاری که فایل launch.bat واسه من انجام میده، ساخت یک user با قابلیت Admin در ویندوزم هستش.
بخاطر استفاده از ویندوز 7 نیست؟
در ضمن چطوری از vb script ها استفاده کنم؟
ممنونم
ویرایش توسط .:Lithium:. : January 9th, 2010 در ساعت 10:41
خواهش ميکنم ، در مورد اجرا نشدن اتومات launch :
دليلش اين ميتونه باشه که اتوران سيستم غير فعاله ( البته اگر اطمينان داريد که تمامی مراحل رو به درستی انجام داديد )
در [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان زحمتکشيدند و نحوه فعال کردن اتوران رو توضيح دادند .
و اما در مورد VBscript ها :
بزاريد با يک مثال توضيح رو ساده تر کنم ، بر فرض ما ميخواهيم اين VBscript پست [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] رو به usb جاسوسی اضافه کنيم .
فايل autorun.inf ما که به صورت زير بايد کد نويسی بشه :
اينجا به اين نکته توجهه کنيد که حتماً نامی که برای درايو usb انتخاب ميکنيد رو در خط فرمان به جای
Auto Hack وارد کنيد !
و اما فايل launch.bat که عهده دار اجرای برنامه ها و اسکريپتهاست :
حالا بر فرض ما ميخواهيم VBscript پست [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] رو به خط فرمان اضافه کنيم ، ابتدا اسکريپت مذکور را درون usb خود ذخيره ميکنيد و سپس بدين سان به خط فرمان دستور ميدهيد :
ویرایش توسط nextslit : January 9th, 2010 در ساعت 16:52
ممنون از پاسختون،
مشکل من از اجرای اتوماتیک نیست. مشکلات ایناست:
1- پسورد IE چیزی نمینویسه، در حالیکه 2و3 تایی در IE پسورد ذخیره کردم.
2-پسورد مسنجر ها خالیه.
3-پسورد فایرفاکس هم اصلاً اجرا نمیشه، میگه که :
faild to find singons file in firefox !
بقیه فایلهای html ی که ساخته میشن همه خالین.
البته تو یه کامپیوتر دیگه که ویندوز XP داشت، تست کردم، که نشد.
پیشاپیش ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)