سلام دوستان.من لینک های زیادی رو برای دانلود ویژوال بیسیک 6 دیدم اما یا پرتابل هستند یا لینک ها از کار افتاده ارتون خواهش میکنم یه لینک دانلود ویژوال بیسیک 6 کامل رو بذارید!
سلام دوستان.من لینک های زیادی رو برای دانلود ویژوال بیسیک 6 دیدم اما یا پرتابل هستند یا لینک ها از کار افتاده ارتون خواهش میکنم یه لینک دانلود ویژوال بیسیک 6 کامل رو بذارید!
آن جا که عقاب پر بريزد ... از پشّه ي لاغري چه خيزد؟ ...
امنیت مرزی نمی شناسد , همواره تلاش کن , پیروزی پایان ندارد !
بزرگترین و اولین سایت دانلود برنامه های کم حجم :
Www.KamHajm.Com
اگه میخوای سایت رایگان و یا پولی راه بندازی بیا تو ...
مطمئنید که این نسخه پرتابل نیست؟
اینم توضیحات :
با وجود اینکه نسخه 2008 بسته نرم افزار Visual Studio.NET توسط مایکروسافت منتشر شده است هنوز کاربران زیادی به دنبال نسخه 6 برنامه Visual Basic هستند تا بتوانند برنامه های خود را به این زبان بنویسند. ما هم برای اینکه منبع خوبی برای دانلود این برنامه در اینترنت و در بین سایتهای فارسی زبان وجود داشته باشد این نسخه را تا حداکثر ممکن فشرده کرده و به بخش دانلود اضافه کرده ایم. نسخه هایی که از این برنامه وجود دارند با ویندوز XP مشکل دارند ولی این نسخه با حداقل پیغام خطا در ویندوز XP SP2 با آخرین Updateها نصب شده و کار می کند. این نسخه بهترین نسخه این برنامه یعنی Enterprise Edition می باشد.
اینم لینک منبع :
کد:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
موفق باشید ...
امنیت مرزی نمی شناسد , همواره تلاش کن , پیروزی پایان ندارد !
بزرگترین و اولین سایت دانلود برنامه های کم حجم :
Www.KamHajm.Com
اگه میخوای سایت رایگان و یا پولی راه بندازی بیا تو ...
اینو که میدونستم مال سایت تبیانه(از لینکش معلوم بود).ولی منم تو سایت های زیادی مثل [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] یا پی سی دانلود یا پی سی ورد این لینک رو گذاشته بودن که وقتی دانلودشون کردم دیدم همشون پرتابل اند تو خود سایت مایکروسافت هم فقط آپدیت سرویس پک6 رو گذاشتن.حالا واقعا مطمئنید که پرتابل نیست؟
من ویژ.ال بیسیک رو دانلود کردم اما وقتی نصب و اجراش میکنم پیغام میده:
((Cannot Find File DAO350.DLL))
ممنون بالاخره تونستم بعد از کلی بدبختی و بیچارگی سی دی vb6 رو از یکی از بچه ها بگیرم.از همتون خیلی ممنونم.ببخشید که بهتون زحمت دادم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)