مشکل در مراحل igi1 و igi2 تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 62

موضوع: مشکل در مراحل igi1 و igi2

پست‌ها
    2,830
    Samsung-Galaxy-Young-S6310
    Norton Opera Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6394
    سپاس (دریافتی)
    4311
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

پیش فرض مشکل در مراحل igi1 و igi2

سلام دوستان همونطور که کسرا جان گفتن که باید کاریرای سایت عنوان تاپیک رو با کلماتی مثل کمک و درخواست و... پر کنند منم همین کارو کردم و عنوان تاپیک رو خیلی کامل نوشتم اما توضیحات در مورد سوالاتم:
    من مرحله ی 13 مربوط به igi2 رو نمیتونم رد کنم چون نقشه نداره وانگلیسیم هم اونقدر خوب نیست که بتونم objective ها و یا حرف های اون کسی که باهاش صحبت میکنه رو معنی کنم. همچنین تو مرحله ی 15 مربوط بهigi2 هر چی میگردم مرحله های 1و3و4و5 رو پیدا نمیکنم و فقط مرحله ی 2 رو که نصب یه چیزی رواون موشکه رو پیدا کردم.ام در مورد مرخله ی 8 مربوط به igi1 باید بگم که این تانک ها اصلا نمیذارن ادم تکون بهوره وچیزی هم مثل آر پی جی 7 یا law 80 پیدا نمیکنم تا بزنمشون اگر میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.در ضمن اگر میشه یه save game درست هم برایigi1 بذارید چون همه ی save game هایی که برایigi1 دیدم خراب هستند و نوشته که فایل config.qvm رو به حای فایلی که در igi1 هست جایگزین کنم و وصتی این کارو میکنم همه ی مراحل باز میشن اما وقتی یه مرحله رو میرم سرباز نمیتونه حرکت کنه و همونجوری مونده.در ضمن من سی دی igi1 رو از یکی از دوستانکه دراصفهان بود گرفتمو سی دیش مال شرکت جلفا بود به خاطر همین مسیر نصب برنامه از مسیر پیشفرض برنامه که فکر میکنم C:\Program Files\projct igi\pc هست به مسیرC:\Program Files\Jolfa Games\Project IGI - I'm Going In تغییر کرده میشه در این مورد هم راهنمایی بفر مایید؟
    آن جا که عقاب پر بريزد ... از پشّه ي لاغري چه خيزد؟ ...
    پست‌ها
    1
    Nokia-E65
    McAfee Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: Dial-up
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

سلام دوست عزیز من مرحله 14 igi 1 گیر افتادم اون 3 دقیقه وقتم تموم میشه نمیدونم چکار کنم
    پست‌ها
    5,403
    Apple-iPhone-5S
    NOD32 Firefox Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1196
    سپاس (دریافتی)
    5544
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

اگه بتونید عکس بذارید ، بهتر میشه راهنمایی کرد .
    پست‌ها
    752

Sheed Google-Chrome Windows-10 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    692
    سپاس (دریافتی)
    296

دوستان راهی واسه سیو کردن بازی نیست کسی چیزی نمیدونه؟
    با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
    پست‌ها
    2,830
    سپاس (اهدایی)
    6394
    سپاس (دریافتی)
    4311
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

متاسفانه اين بازي قابليت سيو نداره...

راهنمای آخرین مرحله IGI1 توی کدوم تاپیک هست؟
    ویرایش توسط igilovely : October 20th, 2012 در ساعت 01:10
    پست‌ها
    2,830
    سپاس (اهدایی)
    6394
    سپاس (دریافتی)
    4311
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

همين [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] در موردش صحبت کرده بوديم ! ...

نقل قول نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    همين [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] در موردش صحبت کرده بوديم ! ...
    من متوجه نشدم
    توی مرحله آخر با کامپیوتر اون رگبار مسلسل اتوماتیک رو هم خاموش میکنم ولی بعدش نمیدونم باید چیکار کنم؟
    پست‌ها
    2
    Apple-iPhone
    Acer-Iconia-Tab-A701
    NOD32 Google-Chrome Debian Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: Dial-up
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    0

Thumbs up جواب

نقل قول نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تو رو خدا هر کی بلده igi1 رو کمک کنه.راستی یه سوال:
    میخوام بدونم igi3 هم اومده یا نه؟
    آره در اومده

پیش فرض igi 1

اگر مرحله ی 8 igi 1را رد کردی که کردی اما اگر رد نکردی باید بهت بگم که اول از محوطه ای که توشی بیا بیرون بعد برو اون یکی محوطه ای که تانک داره. از در ورودیش که تیربارچی داره نه بیا تو نه تیربارچی را بزن. بلکه یکمی نگاه کن، یک پارکینگ می بینی که تان توشه. روی پارکینگ 3 تا نور گیر هست. نور گیر را با تیر بشکن و برو تو.بعد دکمه ی در را بزن.در باز میشه بعدش برو بیرون یک ساختمان سنگی اونجاس بعد وارد ساختمان شو و برو پایین. بعد یک نقشه ی کامپیوتری ، یک نوع بمب گرد شکل و بهد هم دو تا law 80 را بردار بعد برو و تیربارچی را با تک تیر اناز بزن چون تک تیر انداز یک (svd dragunov sd ) است یعنی صدا خفه کن دارد بعد بیا بیرون و یک ضدهوایی را بمب گذاری کن بعد برو و رادار را که یک ساختمان کروی شکل است را خاموش کن بعد برو توی اتاقک سرباز ها و رادیو را با تیر از بین ببر.بعد برو سوار هیلکوپتر شو

من 10 ساله هستم

هرچی سوال در باره ی igi 1 داشتی از من بپرس

پست‌ها
    89
    Samsung-Galaxy-Pocket-S5300
    Asus-Fonepad
    Google-Chrome Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    37
    سپاس (دریافتی)
    37

Lightbulb

سلام دوستان همونطور که کسرا جان گفتن که باید کاریرای سایت عنوان تاپیک رو با کلماتی مثل کمک و درخواست و... پر کنند منم همین کارو کردم و عنوان تاپیک رو خیلی کامل نوشتم اما توضیحات در مورد سوالاتم:
    من مرحله ی 13 مربوط به igi2 رو نمیتونم رد کنم چون نقشه نداره وانگلیسیم هم اونقدر خوب نیست که بتونم objective ها و یا حرف های اون کسی که باهاش صحبت میکنه رو معنی کنم. همچنین تو مرحله ی 15 مربوط بهigi2 هر چی میگردم مرحله های 1و3و4و5 رو پیدا نمیکنم و فقط مرحله ی 2 رو که نصب یه چیزی رواون موشکه رو پیدا کردم.ام در مورد مرخله ی 8 مربوط به igi1 باید بگم که این تانک ها اصلا نمیذارن ادم تکون بهوره وچیزی هم مثل آر پی جی 7 یا law 80 پیدا نمیکنم تا بزنمشون اگر میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.در ضمن اگر میشه یه save game درست هم برایigi1 بذارید چون همه ی save game هایی که برایigi1 دیدم خراب هستند و نوشته که فایل config.qvm رو به حای فایلی که در igi1 هست جایگزین کنم و وصتی این کارو میکنم همه ی مراحل باز میشن اما وقتی یه مرحله رو میرم سرباز نمیتونه حرکت کنه و همونجوری مونده.در ضمن من سی دی igi1 رو از یکی از دوستانکه دراصفهان بود گرفتمو سی دیش مال شرکت جلفا بود به خاطر همین مسیر نصب برنامه از مسیر پیشفرض برنامه که فکر میکنم C:\Program Files\projct igi\pc هست به مسیرC:\Program Files\Jolfa Games\Project IGI - I'm Going In تغییر کرده میشه در این مورد هم راهنمایی بفر مایید؟
    سلام اول بزار درمورد مرحله 8بازی ای جی ای1 بهت بگم همون مرحله ای هستی که اولش بایه ماشین میری تو یه گاراج بعد یه اسنایپرم داره باید تک تیرانداز بالا برج بیرون قرارگاه بزنی و نقشه هم نداری اگه اون مرحله هستی اینجوری که بهت میگم دنبال کن مسیرو
    اول اگه دلت خواست میتونی تریلر بازی ای جی ای1 دانلود کنی منم با تریلر کار میکنم این بازی دوم وقتی وارد مرحله شدی باید تک تیرانداز را بزنی بعد سمت راست بیرون پارگینگ اونجایی که چند تا خونه هست و یه ادم هم داره راه میره اگه با تریلر کار میکنی کارت راحتره چون باید بزاری اژیر خطر در بیاد بعد از اژیر خطر اگه چند دفعه (9یا10بار)اون سربازایی که از اون خونه تولید میشنو بکشی دیگه نمیان بعد برو با خیال راحت تفنگاشونو بردار البته اگه با تریلر کار میکنی بعد بری داخل دو تا خونه روبروی همون خونه هایی که سرباز تولید میشن داخل اونا نارنجک دستی پیدا میکنی بعد بیا بیرون طرف اون کانتینرا از روی اونا بپر بعد بپر بیرون بعد سریع برو یه جا پناه بگیر چون یه تانک اونجا داره دور قرارگاه میگرده بعد برو طرف یکی از اون برجا تک تیرانداز که هنوز نکشتی (سمت راست اون برجی که اول بازی تک تیراندازشو کشتی ) سرباز اون برجم بکش بعد روبروش یه خونه دایره شکل میبینی که تو اول مرحله3و مرحله5 بودش برو داخل اون قرارگاه دو تا سرباز هست بکششون بعد برو داخل همون خونه یه دکم است باید بزنی بعد بیا بیرون یه نور صورتی میبینی بری سمتش یه هلیکوپتر است که بعد اتمام ماموریت باید بری و سوارش بشی حالا برو سمت اون قرارگاهی که تانکه دوباره بزار اژیر در بیاد بعد سربازایی که تولید میشن هی بکش تا دیگه تولید نشن بعد اگه نگاه کنی یه خونه ای که شبیه خونه سربازا اونجا هم ادم تولید میشه با برجی که وسط قرارگاهه بعد برو از طرف همون خونههه وارد پایگاه شو چون اونجا درش بازه بعد برو سمت اون پارکینگی همونجا هست که تو مرحله سه هم است از دو قسمت تشکیل شده پارکینگ که به سمت پایین میره و یه قسمت شبیه اتاق بزرگ نقشه تو تو اون اتاقس که یه ادم هم اونجا هست ادم وبکش و نقشه را بردار بعد همون پارکینگ را دور بزن یه جاش یه در هست که باید کیلدشو بازکنی شیفت را بگیر و در باز کن ویه دوربین با یه ادم اونجاست بکششون و از نردبون برو پایین اونجا هم 2یا3تا سرباز هست برو بکش بعد 2تا ارپی چی هست اونجا بگردی پیدا میکنی بعد با اونا تانکا را بزن برو سمت اون پایگاهی که تو مرحله 6 هم بود و مثل یه جایی که منبع برق یا ژنراتور توشه یا همچین چیزی برو توش یه ادم هست بکش و ازنردبون برو پایین کنار دستگاه یه دکمه ای را بزن و بعد بیا بیرون سمت اون یکی خونه که توش تانکه نترس تانکای اونجا غیر فعال اند هیچ ادمی هم توش نیست باید بری اونجا و یه بمب هست به اسم سی4 اونو بردار اگه پیداش کردی که هیچ بیا بیرون بعد برو سمت هلیکوپتر اونجا یه تانکه هست بایه زد هوایی تانکه پشتش بهت یواشکی برو پیش زد هوایی و بمب را پشت زد هوایی کار بزار و بعد سریع فرار کن سمت هلیکوپتر و مواظب باش 3تا سرباز هم اونجا هستن که دشمنتن وقتی به هلیکوپتر برسی مرحله تموم میشه و در مورد ای جی ای 2 سعی میکنم راهنمای تصویری بزارم برات
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)