سلام دوستان همونطور که کسرا جان گفتن که باید کاریرای سایت عنوان تاپیک رو با کلماتی مثل کمک و درخواست و... پر کنند منم همین کارو کردم و عنوان تاپیک رو خیلی کامل نوشتم اما توضیحات در مورد سوالاتم:
من مرحله ی 13 مربوط به igi2 رو نمیتونم رد کنم چون نقشه نداره وانگلیسیم هم اونقدر خوب نیست که بتونم objective ها و یا حرف های اون کسی که باهاش صحبت میکنه رو معنی کنم. همچنین تو مرحله ی 15 مربوط بهigi2 هر چی میگردم مرحله های 1و3و4و5 رو پیدا نمیکنم و فقط مرحله ی 2 رو که نصب یه چیزی رواون موشکه رو پیدا کردم.ام در مورد مرخله ی 8 مربوط به igi1 باید بگم که این تانک ها اصلا نمیذارن ادم تکون بهوره وچیزی هم مثل آر پی جی 7 یا law 80 پیدا نمیکنم تا بزنمشون اگر میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.در ضمن اگر میشه یه save game درست هم برایigi1 بذارید چون همه ی save game هایی که برایigi1 دیدم خراب هستند و نوشته که فایل config.qvm رو به حای فایلی که در igi1 هست جایگزین کنم و وصتی این کارو میکنم همه ی مراحل باز میشن اما وقتی یه مرحله رو میرم سرباز نمیتونه حرکت کنه و همونجوری مونده.در ضمن من سی دی igi1 رو از یکی از دوستانکه دراصفهان بود گرفتمو سی دیش مال شرکت جلفا بود به خاطر همین مسیر نصب برنامه از مسیر پیشفرض برنامه که فکر میکنم C:\Program Files\projct igi\pc هست به مسیرC:\Program Files\Jolfa Games\Project IGI - I'm Going In تغییر کرده میشه در این مورد هم راهنمایی بفر مایید؟