مشکل در مراحل igi1 و igi2 تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 34567
نمایش نتایج: از 61 به 62 از 62

موضوع: مشکل در مراحل igi1 و igi2

پست‌ها
    2,830
    Samsung-Galaxy-Young-S6310
    Norton Opera Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6394
    سپاس (دریافتی)
    4311
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

پیش فرض مشکل در مراحل igi1 و igi2

سلام دوستان همونطور که کسرا جان گفتن که باید کاریرای سایت عنوان تاپیک رو با کلماتی مثل کمک و درخواست و... پر کنند منم همین کارو کردم و عنوان تاپیک رو خیلی کامل نوشتم اما توضیحات در مورد سوالاتم:
    من مرحله ی 13 مربوط به igi2 رو نمیتونم رد کنم چون نقشه نداره وانگلیسیم هم اونقدر خوب نیست که بتونم objective ها و یا حرف های اون کسی که باهاش صحبت میکنه رو معنی کنم. همچنین تو مرحله ی 15 مربوط بهigi2 هر چی میگردم مرحله های 1و3و4و5 رو پیدا نمیکنم و فقط مرحله ی 2 رو که نصب یه چیزی رواون موشکه رو پیدا کردم.ام در مورد مرخله ی 8 مربوط به igi1 باید بگم که این تانک ها اصلا نمیذارن ادم تکون بهوره وچیزی هم مثل آر پی جی 7 یا law 80 پیدا نمیکنم تا بزنمشون اگر میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.در ضمن اگر میشه یه save game درست هم برایigi1 بذارید چون همه ی save game هایی که برایigi1 دیدم خراب هستند و نوشته که فایل config.qvm رو به حای فایلی که در igi1 هست جایگزین کنم و وصتی این کارو میکنم همه ی مراحل باز میشن اما وقتی یه مرحله رو میرم سرباز نمیتونه حرکت کنه و همونجوری مونده.در ضمن من سی دی igi1 رو از یکی از دوستانکه دراصفهان بود گرفتمو سی دیش مال شرکت جلفا بود به خاطر همین مسیر نصب برنامه از مسیر پیشفرض برنامه که فکر میکنم C:\Program Files\projct igi\pc هست به مسیرC:\Program Files\Jolfa Games\Project IGI - I'm Going In تغییر کرده میشه در این مورد هم راهنمایی بفر مایید؟
    آن جا که عقاب پر بريزد ... از پشّه ي لاغري چه خيزد؟ ...
    پست‌ها
    89
    Samsung-Galaxy-Pocket-S5300
    Asus-Fonepad
    Google-Chrome Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    37
    سپاس (دریافتی)
    37

نقل قول نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوستان همونطور که کسرا جان گفتن که باید کاریرای سایت عنوان تاپیک رو با کلماتی مثل کمک و درخواست و... پر کنند منم همین کارو کردم و عنوان تاپیک رو خیلی کامل نوشتم اما توضیحات در مورد سوالاتم:
    من مرحله ی 13 مربوط به igi2 رو نمیتونم رد کنم چون نقشه نداره وانگلیسیم هم اونقدر خوب نیست که بتونم objective ها و یا حرف های اون کسی که باهاش صحبت میکنه رو معنی کنم. همچنین تو مرحله ی 15 مربوط بهigi2 هر چی میگردم مرحله های 1و3و4و5 رو پیدا نمیکنم و فقط مرحله ی 2 رو که نصب یه چیزی رواون موشکه رو پیدا کردم.ام در مورد مرخله ی 8 مربوط به igi1 باید بگم که این تانک ها اصلا نمیذارن ادم تکون بهوره وچیزی هم مثل آر پی جی 7 یا law 80 پیدا نمیکنم تا بزنمشون اگر میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.در ضمن اگر میشه یه save game درست هم برایigi1 بذارید چون همه ی save game هایی که برایigi1 دیدم خراب هستند و نوشته که فایل config.qvm رو به حای فایلی که در igi1 هست جایگزین کنم و وصتی این کارو میکنم همه ی مراحل باز میشن اما وقتی یه مرحله رو میرم سرباز نمیتونه حرکت کنه و همونجوری مونده.در ضمن من سی دی igi1 رو از یکی از دوستانکه دراصفهان بود گرفتمو سی دیش مال شرکت جلفا بود به خاطر همین مسیر نصب برنامه از مسیر پیشفرض برنامه که فکر میکنم C:\Program Files\projct igi\pc هست به مسیرC:\Program Files\Jolfa Games\Project IGI - I'm Going In تغییر کرده میشه در این مورد هم راهنمایی بفر مایید؟
    راستی اینو یادم رفت بگم اگه وقتی وارد بازی ای جی ای2 شدی توی منوی بازی کلید های shiftوctrlوaltرا باهم نگه داری و کلید های F1تاF12 را بزنی تمام مراحل ای جی ای2 باز میشن
    پست‌ها
    89
    Samsung-Galaxy-Pocket-S5300
    Asus-Fonepad
    Google-Chrome Windows-8 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    37
    سپاس (دریافتی)
    37

نقل قول نوشته اصلی توسط TVA - Security 7 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    تو رو خدا هر کی بلده igi1 رو کمک کنه.راستی یه سوال:
    میخوام بدونم igi3 هم اومده یا نه؟
    بله اومده ولی مال شرکت ای جی ای نیست بلکه از ای جی ای3 به بالا نمونه ای از کالاف دیوتی بلک اوپس هستند
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 34567

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)