آیا شده شما تا بحال فلش مموریتان ناگهان از کار افتاده باشد و یا اینکه به اشتباه اونو فرمت کرده باشید و دیگر قادر به استفاده از آن نباشید .
در اين تاپيک راجع به فلش مموري و مشکلات پيرامون آن بحث و تبادل نظر خواهيم کرد.
لینک پستهای مربوط به مدلهای مختلف فلش مموری
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
[تنها اعضای سایت
#################################
امروز میخواهم برنامه ای را خدمتتان معرفی نمایم تا تمامی مشکلات فلش مموری های ترنسند شما را بصورت آنلاین و کارخانه ای تعمیر نمائیم .
توجه نمائید که این روش تنها در صورتی امکانپذیز هست که درایور فلش شما توسط ویندوز شناسایی شود .
مراحل قدم به قدم استفاده از نرم افزار :
در حالی که به اینترنت متصل هستید فلش را به رایانه متصل کنید و برنامه OnLineRecovery.exe را اجرا کنید(در ویستا و سون با راست کلیک روي OnLineRecovery.exe و انتخاب گزینه Run As Administrator )
گزینه ی Repair drive & keep existing data را انتخاب کنید و Start را بزنید . زمانی که تعمیر به پایان رسید دکمه ی Exit را فشار دهید و فلش را از سيستم جدا کنيد.
موفق باشید.
ویرایش توسط wsakson : September 14th, 2013 در ساعت 23:03
آدمی ساخته افکار خویش است فردا همونی میشه که امروز فکر میکردی
نوشته اصلی توسط iweiu[تنها اعضای سایت
اینطوری نشون میده برای هر سه تا رم
سلام دوست عزیز
.
فرمتش رو تغییر بدین مثلا اگر FAT32 هست به NTFS و برعکس تغییر بدین.برای اینکه اطلاعات پاک نشه از روش های سایت زیر استفاده کنید.( روی یکی از مموری ها تست کنید)
[تنها اعضای سایت
چه مدت هست از اینها استفاده می کنید؟
اگر مشکل حل نشد Disk Managemet رو باز کنید و یه تصویر بذارید ( مموری هم متصل باشه)
نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
سلام دوست عزیز
.
فرمتش رو تغییر بدین مثلا اگر FAT32 هست به NTFS و برعکس تغییر بدین.برای اینکه اطلاعات پاک نشه از روش های سایت زیر استفاده کنید.( روی یکی از مموری ها تست کنید)
[تنها اعضای سایت
چه مدت هست از اینها استفاده می کنید؟
اگر مشکل حل نشد Disk Managemet رو باز کنید و یه تصویر بذارید ( مموری هم متصل باشه)
(عکس رم 32 گیگه)
اون برنامه رو هرکاری کردم دانلود نشد چند بار رفرش کردم ولی بازم دانلود نشد.
اینارو ببینین الان باز شدن وضعیتش چطوره؟ همینجوری باز گذاشتم چیکار باید بکنم؟
اون برنامه رو هرکاری کردم دانلود نشد چند بار رفرش کردم ولی بازم دانلود نشد.
سلام دوست عزیز
.
با توجه به عکس مموری مشکل داره،در قسمت File System در تب General باید فرمت رو نوشته باشه مثل NTFS یا ... اما چیزی ننوشته و حجمی هم نداره.
سلام دوست عزیز
.
با توجه به عکس مموری مشکل داره،در قسمت File System در تب General باید فرمت رو نوشته باشه مثل NTFS یا ... اما چیزی ننوشته و حجمی هم نداره.
الان تست کردین فرمت میشه یا خیر؟
آره ولی اینقد هنگ میکنه لبتاب موفعی که وصل میکنم کلا دیگه نمیتونم کاری باهاش انجام بدم و مجبور میشم درش بیارم
همشون یهویی همینطوری میشن مثلا تا یلحظه قبل کاملا اوکیه عکس و فیلم میگیرم با دوربین بعد موقعی که وصل میکردم به لبتاب یهویی کلا نشون نمیداد رم رو و حتی با دوربینم نمیتونستم فرمت کنم
دوربینم کاننهeos 4000d هستش و همیشه بعد استفاده تو دوربین رم هام اینطوری میشدن بعد یمدت
آره ولی اینقد هنگ میکنه لبتاب موفعی که وصل میکنم کلا دیگه نمیتونم کاری باهاش انجام بدم و مجبور میشم درش بیارم
همشون یهویی همینطوری میشن مثلا تا یلحظه قبل کاملا اوکیه عکس و فیلم میگیرم با دوربین بعد موقعی که وصل میکردم به لبتاب یهویی کلا نشون نمیداد رم رو و حتی با دوربینم نمیتونستم فرمت کنم
دوربینم کاننهeos 4000d هستش و همیشه بعد استفاده تو دوربین رم هام اینطوری میشدن بعد یمدت
سلام دوست عزیز
.
سعی کنید از دوربین خارج نکنید مثلا اگر با کابل متصل میشه از کابل استفاده کنید.
به هر حال،ببینید میشه روش زیر رو تست کنید.
همه برنامه های در حال اجرا رو ببندید،سپس مموری رو متصل و CMD رو باز کنید.
برای این کار در منوی استارت تایپ کنید CMD روی اون کلیک راست و Run as administrator رو انتخاب کنید.
دستور زیر رو تایپ و کلید Enter رو بزنید.به جای g نام درایو خودتون رو تایپ کنید.
کد PHP:
.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت
سلام دوست عزیز
.
سعی کنید از دوربین خارج نکنید مثلا اگر با کابل متصل میشه از کابل استفاده کنید.
به هر حال،ببینید میشه روش زیر رو تست کنید.
همه برنامه های در حال اجرا رو ببندید،سپس مموری رو متصل و CMD رو باز کنید.
برای این کار در منوی استارت تایپ کنید CMD روی اون کلیک راست و Run as administrator رو انتخاب کنید.
دستور زیر رو تایپ و کلید Enter رو بزنید.به جای g نام درایو خودتون رو تایپ کنید
اصلا انگاری چیزی بنام رم وجود نداره کلا نمیشناسه رمو فلش دیگه ای رو با این روشی که گفتین امتحان کردم مثله همینی که ارسال کردین جواب داد ولی برای این رم اینطوری نشون میده!
این انگاری درست بشو نیست باید گم و گورشون کنم برای دوربینمم یه کابل بگیرم که اینطوری نشه.. واقعا ببخشید وفت شمارم گرفتم
اصلا انگاری چیزی بنام رم وجود نداره کلا نمیشناسه رمو فلش دیگه ای رو با این روشی که گفتین امتحان کردم مثله همینی که ارسال کردین جواب داد ولی برای این رم اینطوری نشون میده!
سلام دوست عزیز
.
مموری شما RAW شده،مطلب زیر رو بخونید اگر باز هم مشکل حل نشد در همین تاپیک اعلام کنید.
سلام خسته نباشید.
منم ی فلش توشیبا 128 گیگ دارم. ک وقتی وصل میکنم به کامپیوتر کلا درایوش نمایش داده نمیشه تو مای کامپیوتر. ولی فکنم سالم هست چون فضاشو تو دیسک منیجر نشون میده. چیکار میتونم کنم ک درایوش بیاد تو مای کامپیوتر البته بدون از دست رفتن اطلاعات داخلش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نوشته اصلی توسط bhsb[تنها اعضای سایت
سلام خسته نباشید.
منم ی فلش توشیبا 128 گیگ دارم. ک وقتی وصل میکنم به کامپیوتر کلا درایوش نمایش داده نمیشه تو مای کامپیوتر. ولی فکنم سالم هست چون فضاشو تو دیسک منیجر نشون میده. چیکار میتونم کنم ک درایوش بیاد تو مای کامپیوتر البته بدون از دست رفتن اطلاعات داخلش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
.
Disk Management رو باز و نام درایو رو تغییر بدید روی USB کلیک راست و Change Drive Letter و انتخاب کنید.
سلام دوست عزیز
.
Disk Management رو باز و نام درایو رو تغییر بدید روی USB کلیک راست و Change [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]Drive Letter و انتخاب کنید.