سلام بچه ها
من تو این قسمت بازی گیر کردم مرحله --2.2--
یعنی نمئ تونم از این پل رد بشم
سلام بچه ها
من تو این قسمت بازی گیر کردم مرحله --2.2--
یعنی نمئ تونم از این پل رد بشم
ویرایش توسط taherone : September 27th, 2009 در ساعت 18:58
-----------------------------------------------------
دوست عزیز تو این مرحله باید سمت چپ پل بری به محض اومدن ماشین نزدیکترین بشکه ای که به تو هست قبل از رسیدن ماشین بطرف بشکه نشونه برو تا ماشین نزدیک بشکه شد شلیک کن تا بشکه منفجر بشه تا ماشین چپ شه بعد هرکی داره به طرف تو میاد رو بکش وسعی کن تا به بشکه ها نزدیک میشن با شلیک به بشکه ها ومنفجر کردن اونها اونارو قتل عام کنی و ادامه ماجرا.
سلام من در قسمتی که جز اخرین قسمتاست ویه غول میاد توی اتاق که برای من یه اسلحه آتشی هم گذاشتن موندم؟هر چه قدر میزنمش نمیمیره؟در ضمن سه تا کپسول هم توی اتاق هست که غول اونارو برمیداره و من به طرفش شلیک میکنم ومنفجر میشه ولی باز هم نمیمیره؟ کمک کنید ممنون؟
سلام شما میتونید از این راهنما استفاده کنید .
ازدوستان خوبم تقاضا دارم درمورد رزیدنت اویل 5 منو کمکم کنند تا بتونم رو xp اجراش کنم چون من وقتی که در مرحلۀ اجرای بازی(start game) کلیک می کنم یه خطائی میده با این عنوان که مشکل از RE5DX9.exe این هستش
من فکر میکنم مربوط به 'گرافیک باشه اما تو ویندوز 7 اجرا میشه این مشکل تو اکس پی هستش کمکم کنید که چه
کار کنم .با سپاس
ازدوستان خوبم تقاضا دارم درمورد رزیدنت اویل 5 منو کمکم کنند تا بتونم رو xp اجراش کنم چون من وقتی که در مرحلۀ اجرای بازی(start game) کلیک می کنم یه خطائی میده با این عنوان که مشکل از RE5DX9.exe هستش
من فکر میکنم مربوط به 'گرافیک باشه اما تو ویندوز 7 اجرا میشه این مشکل تو اکس پی هستش کمکم کنید که چه
کار کنم .با سپاس
باید dirext 10 را نصب کنید.
سلام من نمیتون سیو کنم به هرکسی هم میگم میخنده و میگه یعنی چی؟
چرا؟
اخه چرا؟
توضیح|:
اصلا جایی واسه سیو کردن نداره مال من بخدا راست میگم نخندیدا
بعد از 3 سال برگشتم ترفندستان رو بترکونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)