سلام دوستان من هنگامی که میخوام برم مرحله act3 هنگام لود شدن ناگهان یک error می ده و نمیتونم به بازی ادامه بدم باید چی کار کنم
سلام دوستان من هنگامی که میخوام برم مرحله act3 هنگام لود شدن ناگهان یک error می ده و نمیتونم به بازی ادامه بدم باید چی کار کنم
حتما ارور ــش به شرح زیر هست ...
Disk Not Read
هست که وقتی Ok رو میزنیم از بازی میاد بیرون ...
خوب این فایل ضمیمه رو دانلود کن و وقتی از Extract در میاری که فایل زرد رنگ بهت میده به همین صورت اجراش کن و مراحل رو طی کن تا وقتی که ازت آدرس میخواد این آدرس رو بده
\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english\محل نصب بازی
بده و بگذار که نصب بشه و کارش رو انجام بده ...
بدش کار تمومه و حل شده مشکلت ...
(اگه کارت راه افتاد امتیاز و تشکر یادت نره.)
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
بابا دمت گرم خیلی ایول داری دیگه نا امید داشتم می شدم . تو error این نمی یومد Disk Not Read اما این کار رو انجام دادم حل شد . ایول کارت واقعن عالی بود![]()
سلام دوست عزیز
من استفاده کردم ولی باز ارور رد دیسک اررور میده
سلام من بازم مشکل داره بازیم:
http://www.coffeup.com/images/glfbse0q3hwgfmb0xp0l.jpg
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم.وقتی اجرا میکنم. فونت منو اصلا مشخص نیست یعنی خرچنگ غورباغه است شبیه خط چینی ولی اصلا واضح نیست. تونستم وارد بازی بشم ولی یکم گیر داره.میخوام رزولیشن رو بیارم پایین ولی اصلا گزینه های منو قابل خوندن نیست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ در ضمن بازی من کرک هم نداشت که کپی کنم تو قسمت نصب و آیکون شورت کات عکس بازی نیست و یه مریع سفیده.
اگه کسی از دوستان میدونه مشکل چیه لطفا راهنماییم کنه. و ممنون میشم کرک بازی رو هم واسه من قرار بدین.
ممنون
سلام
آقا این لینک چرا دانبود نمیشه ؟
اگر میشه درستش کنید
هرچی میگردم تو نت گیرم نمیاد
متاسفانه به دلیل مشکلی که برای سایت پیش اومده باید از خودشون بخواید که آپدیتش کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)