سلام من بازی gta IV episodes from liberty city رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکونش کلیک می کنم به جای ورود به بازی این ارور میده خواهشآ کمک کنید ضمنآ ویندوز من 7 هست ممکنه از اون باشه؟؟؟؟
![]()
سلام من بازی gta IV episodes from liberty city رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکونش کلیک می کنم به جای ورود به بازی این ارور میده خواهشآ کمک کنید ضمنآ ویندوز من 7 هست ممکنه از اون باشه؟؟؟؟
![]()
سلام دوستان سیستم من اینه
cpu 3.0 ghz dual core amd
ram 8 gb 1600mhz
vga ATI Radeon HD 5570 2gb
من نسخه 5 DVD این بازی رو نصب کردم دایرکت هم ورژن آخر رو زدم فریم ورک 4.5 زدم آخرین درایور کارت رو هم نصب کردم کرکش رو هم زدم ولی این ارورو میده
"SecuLauncher: failed to start application. [2000]"
خواهشا راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
شما به محل نصب بازی برین و ببینین چنتا فایل اجرایی وجود داره،اگه هم game luncher هست و هم فایل exe اصلی بازی از طریق game luncher بازی رو اجرا کنین
همچنین حتما VC رو هم نصب کنین
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
عزیز از luncher.exe هم اجرا نشد دوم اون vc چیه تو این عکس اگه هست نشون بده.
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
دوست عزیز لینک کرک کار نمی کنه
سلام
من بازی رو کامل نصب کردم و بازی هم اجرا شد و همچنین یه خورده بازی کردم که بعد از اون هم save کردم …( این مال دیشب بود و همون دیشب که باز بازی میکردم تو save قبلی میرفت و مشکلی نبود )
تا امروز صبح که اومدم بازی کنم همین که بازی شروع میشه کلا میندازه بیرون … نه اروری میاد نه چیزی . فقط میندازه بیرون کلا
کسی مشکل مشابه من رو نداشته ؟
یه نگاهی به تصویری که گذاشتید انداختم دیدم تو پوشه ی من فایل data.dll وجود نداره . امکانش هست که توسط آنتی ویروس حذف شده باشه ؟ و میشه اون رو از جایی دانلود کرد ؟ کرکم هم EFLC هست
ویرایش توسط battle-game : March 22nd, 2016 در ساعت 08:26
از پیرمردی پرسیدند چرا ناراحتی؟
گفت جاسیگاری ام شکست...
گفتند مگر چقدر قیمت داشت؟
گفت به قیمتش نیست، "تمام جوانی ام را در آن سوزاندم"
http://www.tarfandestan.com/forum/thread164794.html
خیلی ممنون که پاسخ دادید
اول این که مگه data.dll برای همه ی برنامه ها یکیه ؟
و دوم نشد و از بازی بیرون انداخت مثل دفعه ی قبل !!!
دیدگاه شما در انتظار بررسی است.
البته گفتم شاید مشکل از این بوده باشه .... شایدم مشکلش چیز دیگه ای باشه
دوست عزیز نسخه ای که دان کردی بلک باکسه ببینید در مرحله خاصی میپره بیرون
و
دوست عزیز یه کرک دیگه امتحان کنید
از پیرمردی پرسیدند چرا ناراحتی؟
گفت جاسیگاری ام شکست...
گفتند مگر چقدر قیمت داشت؟
گفت به قیمتش نیست، "تمام جوانی ام را در آن سوزاندم"
http://www.tarfandestan.com/forum/thread164794.html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)