سلام من بازی gta IV episodes from liberty city رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکونش کلیک می کنم به جای ورود به بازی این ارور میده خواهشآ کمک کنید ضمنآ ویندوز من 7 هست ممکنه از اون باشه؟؟؟؟
![]()
سلام من بازی gta IV episodes from liberty city رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکونش کلیک می کنم به جای ورود به بازی این ارور میده خواهشآ کمک کنید ضمنآ ویندوز من 7 هست ممکنه از اون باشه؟؟؟؟
![]()
در مرحله خاصی بیرون نمیپره . بعد از کلیک روی start ، تقریبا 1 دقه طول میکشه که وارد بازی شه. همین که وارد بازی میشه از بازی خارج میشه . اروری هم نمیاد
نمیدونم مشکل از کرک هست یا نه . اگه مشکل از کرکه ، کدوم کرک بهتره ؟ ( GTA laberty city )
تو گوگل جستجو کنید یه چند تا شا دان کنید ببینید چی میشه
اگه بازم جواب نداد از نسخه ی بازیه
ویرایش توسط ali hosein. : March 22nd, 2016 در ساعت 19:54
از پیرمردی پرسیدند چرا ناراحتی؟
گفت جاسیگاری ام شکست...
گفتند مگر چقدر قیمت داشت؟
گفت به قیمتش نیست، "تمام جوانی ام را در آن سوزاندم"
http://www.tarfandestan.com/forum/thread164794.html
سلام من در بازی gta iv episodes from liberty city در مرحله momma s boy در لودینگ مشکل دارم
ببخشید میشه دوباره کرک رو قرار بدید(کرک eflc)؟
و بگید اینو دیگه چطوری بریزم
ببخشیدبعد از نشون دادن اولین فیلم بازی (EFLC) میره تو لودینگ و دیگه چیز نمیاد. مشکل از چیه؟
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
ممنون.ولی حالا با ارور out of vedio memory رو به رو شدم.میشه بگید که چجوری گرافیک این بازی رو پایین بیارم؟
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)