ترک خوردن کارت حافظه تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

موضوع: ترک خوردن کارت حافظه

پست‌ها
    4,685

AVG Firefox Windows-8
    سپاس (اهدایی)
    44045
    سپاس (دریافتی)
    22835
    نوشته ‌های وبلاگ
    72

Unhappy ترک خوردن کارت حافظه

سلام دوستای خوبم
    رم گوشی م رو اومدم بزارم داخل رم ریدر یه گیر کوچولو کرد موقع بیرون آوردن یهو دیدم ترک خورد بعد اون دیگه نه سیستم نه خود گوشی م رم رو نمیشناسه انگاری که هیچی تو رم نیست من چی کار کنم ؟ خواهش می کنم اگه راهی هست کمک م کنید بی چاره شدم بد جور...
    به حِکمتش دل بسپار!
    پست‌ها
    4,685

AVG Firefox Windows-8
    سپاس (اهدایی)
    44045
    سپاس (دریافتی)
    22835
    نوشته ‌های وبلاگ
    72

منم فکر می‌کنم حق با این دوست عزیز باشه چون من واقعاً در این زمینه چیز زیادی نمیدونم از اوّلم گفتم این کارو اگه دوستان تأیید می‌کنن انجام بده
    ممنون دوست خوبم بازم صبر می کنم شاید یه چاره ای دوستان دیگه پیدا کردن البته دیگه تصمیم داشتم این روش شمارو انجام بدم با این چیزی که دوستمون وشما گفتی موندم ...
    سلامي دوباره آقا من بگم از قديم ميگند صلا مملكت خويش را خسروان دانند هر كاري دوست داري كن عزيز
    با سلام به شما دوست گرامی
    دوست عزیز اگه قرار بود من هر کاری دوست داشته باشم انجام بدم که دیگه این تاپیک رو نمی زدم و در خواست کمک نمی کردم پس واسم خیلی مهم ه که اطلاعات رم از بین نره و میخوام با راهنمایی های دوستان به یه نتیجه مطلوب برسم تا از آسب جدی تر جلو گیری کنم
    به حِکمتش دل بسپار!
    پست‌ها
    1,370
    HTC-Wildfire
    NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-512 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    3920
    سپاس (دریافتی)
    3205
    نوشته ‌های وبلاگ
    21

مراکزی هستند که به اسم مراکز تخصصی تعمیر هارد معروفن و فقط 3 شعبه ی رسمی تو ایران دارن. میدونم معمولا این چنین مواقع آدم دوست نداره اطلاعات خودشو دست یکی دیگه بده، ولی این مراکز معتبرن و اینجوری نیست که بخوان اطلاعات رو بدزدن.
    شعبه ی شیراز این مرکز، پارسال تو نمایشگاه الکامپ شیراز، مقام برترین غرفه رو گرفت. همه جور هارد و مموری رو هم تعمیر میکنن. حتی اینجور که خودشون اظهار میکنن اگه هارد آتیش گرفته باشه یا حتی تیکه تیکه شده باشه باز هم میتونن اطلاعات رو استخراج کنن.
    متاسفانه در حال حاظر شماره تلفن رو ندارم، ولی فردا احتمالا از همون حدود رد میشم و میتونم شماره تلفن شعبه ی تهران بگیرم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Samin [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    مراکزی هستند که به اسم مراکز تخصصی تعمیر هارد معروفن و فقط 3 شعبه ی رسمی تو ایران دارن. میدونم معمولا این چنین مواقع آدم دوست نداره اطلاعات خودشو دست یکی دیگه بده، ولی این مراکز معتبرن و اینجوری نیست که بخوان اطلاعات رو بدزدن.
    شعبه ی شیراز این مرکز، پارسال تو نمایشگاه الکامپ شیراز، مقام برترین غرفه رو گرفت. همه جور هارد و مموری رو هم تعمیر میکنن. حتی اینجور که خودشون اظهار میکنن اگه هارد آتیش گرفته باشه یا حتی تیکه تیکه شده باشه باز هم میتونن اطلاعات رو استخراج کنن.
    متاسفانه در حال حاظر شماره تلفن رو ندارم، ولی فردا احتمالا از همون حدود رد میشم و میتونم شماره تلفن شعبه ی تهران بگیرم.

سلام
    آقا به شدت نیاز به جایی دارم که معرفی کردی . تو نت هم سرچ کردم خیلی جاها اومد ولی نمیدونم کدوم معتبرن .
    ممنون میشم اگه بتونی تلفی یا سایتی چیزی از جایی که گفتی بدی
    پست‌ها
    1,040
    Huawei-Honor-3X-G750
    NOD32 Firefox Windows-10 RighTel
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    355
    سپاس (دریافتی)
    1256
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط Mani1010 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام
    آقا به شدت نیاز به جایی دارم که معرفی کردی . تو نت هم سرچ کردم خیلی جاها اومد ولی نمیدونم کدوم معتبرن .
    ممنون میشم اگه بتونی تلفی یا سایتی چیزی از جایی که گفتی بدی
    سلام
    تاپیک مال 9 سال پیش هستش
    موفق باشید
    there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
    {Parsa.}
    وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
    پارسا.

معمولا وقتی نمی شناسه رم مشکل پیدا کرده
    ولی بهتره ببری پیش تعمیرکار خیالت راحت میشه این طور
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)