سلام
من در بازی امپایر توتال وار مشکل پیدا کردم.
موقع جنگ صدا قطع هست.
مشکل از کرک هست یا چیز دیگه؟
ممنون
سلام
من در بازی امپایر توتال وار مشکل پیدا کردم.
موقع جنگ صدا قطع هست.
مشکل از کرک هست یا چیز دیگه؟
ممنون
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
داداشای گلم اگه میشه کمکم کنید
من مسئول آنچه هستم که میگویم،نه آنچه که تو برداشت میکنی
آنچه را بر خود میپسندی بر دیگران هم بپسند و آنچه را که بر خود نمیپسندی بر دیگران هم مپسند. امام علی (ع)
قا من اتفاقا این موضوع رو دیدم با اینکه خیلی گذشته با این وجود هر دوست دیگه ای این مشکل رو داشت با دانلود این فایل sounds_sfx.pack و جایگزینی اون با فایل همانندش در پوشهdata بازی 100% مشکلش حل میشه:
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در ضمن این فایل sounds_sfx.pack فایل اورجینال بازی نیست و اگه این فایل بازی رو به همین نام ولی با حجم بیشتر از سایتهای دیگه بگیرید فایده ای نداره.این رو گفتم چون این مطلب به اشتباه ***** شده و برای رفتن به گزینه انتخاب دانلودش احتیاج به ***** شکن دارید اما سورس دانلود فایل ***** نیست و در موقع دانلودش احتیاجی به ***** شکن نیست
اقا دست گلت درد نکنه. من همه سایت های خارجی رو زیرو رو کردم این به کار اومد. فقط مشکل اینه صدای کشتن با سر نیزه هنوز هست و فقط صدای تیر درست شده.
برای حل مشکل صدای این بازی علاوه بر کاری که نفر قبلی گفت بهتون.
از این لینک اول با فیلتر شکن وارد شید. و مود بازی رو دانلود کنید.:
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
5-6تا فولدر داره.(دقت کنید فقط یکی از فولدر ها رو) میتونید انتخاب کنید و محتواش رو تو فولدر data بازی بریزید. 2019 ریلیز شده و به شدت بازی جذاب تر میشه. موزیک راه رفتن ارتش بریتانیا خیلی باحاله!
با سلام دوستان
برای رفع مشکل صدا نداشتن بازی باید این کار کنید
واردمنو شدید روی opitons بزنید
بعد روی audio (صوت) کلیک کنید
بعد سمت چب 3 تا گزینه داره هر سه را تیک بزنید یا همون کلیک کنید
(نکته:اگر هر سه روشن بود تیک داشت خاموش کنید تیک بردارید)
اگر نشد باید پچ بریزی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)