آموزش تنظیم و تصحیح منوی بوت وقتی ویندوز اکس پی بعد از Se7en نصب میشه
سلام
در خیلی از موارد پیش میاد که کاربران ویندوز سون را بر روی سیستم خود دارند ولی میخوان که ویندوز اکس پی را هم در کنار ویندوز سون داشته باشن
حتما میدونین که برای نصب دو ویندوز در کنار هم اول ویندوز قدیمیتر نصب میشه بعد ویندوز جدید مثلا اول اکس پی بعدش سون و اگر اینکار برعکس باشه یعنی اول ویندوز سون نصب بشه بعد ویندوز اکس پی اونموقع دیگه ویندوز سون بوت نمیشه و سیستم پس از روشن شدن مستقیم وارد اکس پی میشه
برای این مشکل راه حلی وجود داره که در ادامه توضیح می دهم
اگر بخواهیم چند سیستم عامل روی سیستم داشته باشیم به ازای هر سیستم عامل نیاز به یک پارتیشن داریم.
اگر حداقل دو پارتیشن روی سیستم دارید که میتوانید به مرحله بعدی بروید ولی اگر سیستم شما فقط دارای یک پارتیشن هست مثل لپ تاپ ها باید مراحل زیر را طی کنید تا یک پارتیشن جدید برای نصب ویندوز اکس پی ایجاد نمایید
ابتدا به آدرس زیر بروید:
Start \Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools
و گزینه Disk Managment را انتخاب کنید.
روی درایو C راست کلیک کرده و از منوی باز شده گزینه Shrink Volume را انتخاب کنید.
در پنجره جدید ظرفیت موردنظر برای پارتیشن جدید را وارد کرده و بر روی Shrink کلیک کنید.
بر روی پارتیشن جدید راست کلیک کرده و گزینه New Simple Volume را انتخاب کنید.
به پارتیشن جدید یک نام اختصاص دهید.
الان نوبت به فرمت پارتیشن جدید میرسد روی آن راست کلیک کرده و گزینه فرمت را انتخاب کنید و در پنجره باز شده گزینه perform a quick format را تیک بزنید و بر روی Next کلیک کنید.
برای حفظ ترتیب نام پارتیشنها هم میتوانید نام آنها را عوض کنید تا اسامی آنها مرتب شود.
نصب ویندوز اکس پی
اکنون نوبت نصب ویندوز اکس پی رسیده و چون ویندوز Se7en در پارتیشن C نصب هست باید ویندوز اکس پی را در درایو D نصب کنید
پس از پایان نصب اکس پی با موضوعی جالب مواجه میشید و اونم نبودن هیج اثری از ویندوز سون هست به طوریکه وقتی سیستم را روشن میکنید مستقیم وارد ویندوز اکس پی میشه ولی شما نگران نباشید با انجام مراحل بعد میتوانید دوباره ویندوز سون خود را زنده کنید.
احیای دوباره ویندوز Se7en
برای اینکار باید از نرم افزار VistaBootPRO 3.2.0 استفاده کنید .
نکته: برای نصب این نرافزار باید قبلا .[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] را نصب کرده باشید.
پس از نصب نرم افزار روی ویندوز اکس پی وقتی نرم افزار را باز کردید یه هشدار میده که از bcd بکاپ بگیره شما هم تاییدش کنید.
حالا اگر سربرگ manage os entires را باز کنید میبینید که ویندوز سون گمشده شما را پیدا کرده و با عنوان recoverd نشونش میده
حالا add new os entries را انتخاب و نام ویندوز را در قسمت os name تایپ کنید و گزینه windows legacy را از بخش os type انتخاب کرده و در قسمت os drive هم درایو C را انتخاب کنید و بعد دکمه apply updates را بزنید.
دلیل اتخاب درایو C اینه که تمام فایلهای بوت داخل این درایو هست
حالا برگه system boot loader را باز کنید و دو گزینه windows vista boot loader و system partition را تیک بزند.
حالا دکمه install boot loader را بزنید.
سیستم را ریست کنید و پس از روشن شدن مجدد از منوی بوت ویندوز سون را انتخاب کنید.
موفق باشید.
ویرایش توسط wsakson : May 12th, 2013 در ساعت 23:10
آدمی ساخته افکار خویش است فردا همونی میشه که امروز فکر میکردی
اگر بوت شدن ويندوز7 شما با مشکل روبهرو است، ميتوان بهسادگي بوتلودر ويندوز7 را بهصورت دستي از نو تنظيم کرد. اين کار تنها به يک ديسک ويندوز نياز دارد.
اگر بهاشتباه، يک ويندوز قديمي را روي دستگاهي که ويندوز7 دارد، نصب کرديد، بهاحتمال زياد با اين مشکل مواجه خواهيد شد و بايد اين عمليات را انجام دهيد:
از ديسک ويندوز 7 سيستم خود را بوت کنيد. سپس روي گزينه Repair your computer کليک کنيد.
حالا بايد نگارش صحيح نصبشده روي سيستم خود را انتخاب کنيد و گزينه Next را بزنيد.
حالا به صفحه System Recover Options ميرويد که ميتوانيد از آنجا به خطفرمان دسترسي داشته باشيد.
اكنون اگر بخواهيد MBR را از نو بسازيد، ميتوانيد دستور زير را وارد کنيد:
bootrec.exe /fixmbr
همچنين ميتوان يک سکتور بوت جديد در پارتيشن سيستم ايجاد کرد (که اغلب مفيدتر است):
bootrec.exe /fixboot
همچنين با زدن دستور ?/ bootrec ميتوان گزينههاي ديگر را هم ديد. اگر هنگام بوت ويندوز7 يا ويستا، با پيغام BOOTMGR is missing روبهرو شديد، همين کار را انجام دهيد.
همچنين اگر روي سيستمي که ويندوز7 دارد، ويندوز اکسپي ريختيد، متوجه خواهيد شد که اجراي ويندوز7 ناممکن خواهد شد. بنابراين با کمک اين دستور ميتوان بوتلودر ويندوز7 را بازگرداند:
bootsect /nt60 all
بسته به پارتيشني که ويندوز روي آن نصب است، احتمالا بايد گزينه drive letter را بهجاي all، دقيقا وارد کنيد.
پس از اينکه وارد ويندوز7 شديد، اگر مايل به حفظ ويندوز اکسپي بوديد، در ويندوز کامند عبارت زير را وارد کنيد:
bcdedit /create {ntldr} -d “Windows XP”
ویرایش توسط wsakson : November 1st, 2010 در ساعت 00:16
نوشته اصلی توسط SENATOR1[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
با سلام خدمت اساتيد
من ويندوز xp رو در درايو d داشتم و سپس الان 7 نصب کردم تو c چجوری ميتونم با xp بيام بالا يعنی منوی بوت xp o 7 رو داشته باشم؟
سلام دوست عزيز
شما در برنامه معرفي شده سر برگ manage os entires را باز کنید
حالا add new os entries را انتخاب و نام ویندوز را در قسمت os name تایپ کنید و گزینه windows legacy را از بخش os type انتخاب کرده و در قسمت os drive هم درایو C را انتخاب کنید و بعد دکمه apply updates را بزنید.
حالا برگه system boot loader را باز کنید و دو گزینه windows vista boot loader و All Drives را تیک بزند.
حالا دکمه install boot loader را بزنید.
سیستم را ریست کنید و پس از روشن شدن مجدد از منوی بوت ویندوز اکس پي را انتخاب کنید.
نوشته اصلی توسط MOHSEN_PIXON[تنها اعضای سایت
همه ي اين كارها رو كه گفتين انجام دادم ولي بي فايده بود.گزينه اي براي انتخاب نيومد
خدمت شما عرض کنم وقتي گزينه اي براي انتخاب نمياد شما بايد به صورت دستي اينکار را انجام بديد
براي ويندوز اکس پي که همين روش بالايي را انجام بديد و براي سون هم مشابه عمل بالا را انجام بديد با اين تفاوت که در بخش os type بايد گزينه windows vista را انتخاب کنيد در هر دومورد هم بايد درايو c انتخاب بشه
ویرایش توسط wsakson : December 8th, 2010 در ساعت 23:04
خدمت شما عرض کنم وقتي گزينه اي براي انتخاب نمياد شما بايد به صورت دستي اينکار را انجام بديد
براي ويندوز اکس پي که همين روش بالايي را انجام بديد و براي سون هم مشابه عمل بالا را انجام بديد با اين تفاوت که در بخش os type بايد گزينه windows vista را انتخاب کنيد در هر دومورد هم بايد درايو c انتخاب بشه
ممنون عزيز.يه بار ديگه همون كار اولي رو انجام دادم درست شد.ولي يه مشكل! ميرم تو ويندوز 7 ميگه كه geniun ندارم! يعني چي؟(اسمشو دقيقا" يادم نيست)
با سلام دوستان من میخوام از طریق فلش مموری روی سیستمم ویندوز اکس پی نصب کنم ولی هر کاری میکنم سیستم از روی فلش بوت نمیشه البته بگم که فلش کاملا سالم و ویندوز روش هم بوتیبل هست چون روی لپ تاپ امتحان کردم جواب داد این عکس از بایوس مادربوردم هست لطفا بگید کدوم گزینه رو برای بوت شدن فلش مموریم انتخاب کنم من هر کدومو گذاشتم نشد ممنون ممنون
نوشته اصلی توسط 741258[تنها اعضای سایت
با سلام دوستان من میخوام از طریق فلش مموری روی سیستمم ویندوز اکس پی نصب کنم ولی هر کاری میکنم سیستم از روی فلش بوت نمیشه البته بگم که فلش کاملا سالم و ویندوز روش هم بوتیبل هست چون روی لپ تاپ امتحان کردم جواب داد این عکس از بایوس مادربوردم هست لطفا بگید کدوم گزینه رو برای بوت شدن فلش مموریم انتخاب کنم من هر کدومو گذاشتم نشد ممنون ممنون
سلام
شما usb hdd را امتحان کن.