آموزش بدون دردسر آپدیت اتوماتیک نود 32 تمامی نسخه تا 5
*** همراه با بروز رسانی نسخه 5 نود 32 ***
روش استفاده از سرور آسان دانلود به جای سرور شرکت ESET :
ابتدا صفحه ی اصلی آنتی ویروس خود یعنی ESET Smart Security یا ESET Nod32 Antivirus را باز کرده و کلید F5 روی صفحه کلید خود را زده تا ستون تنظیمات آنتی ویروس بازشود سپس در ستون باز شده بر روی Update کلیک کرده و در صفحه ی سمت راست در قسمت Update server بر روی Edit کلیک نمایید. حال در صفحه ی باز شده و در قسمت Update server آدرس سرور آسان دانلود یعنی
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]را وارد نمایید و بر روی گزینه ی Add کلیک کرده و سپس بر روی Ok کلیک نمایید تا پنجره بسته شود و سپس در صفحه ی که مقابلتان است بر روی OK کلیک نمایید حال کافی است در صفحه ای اصلی بر روی گزینه ی Update کلیک کرده و Update Virus Signature Database را کلیک نمایید.
توجه داشته باشيد در صورتي كه قبلا به آنتي ويروس خود يوزرنيم و پسورد داده ايد حتما حذف شود.
راه حل فعال کردن بخش سرور آپدیت نود 32 نسخه 5:
در این روش ابتدا باید بصورت Safe Mode وارد ویندوز شوید سپس مراحل زیر را به ترتیب و با دقت اجرا نمایید:
- در پنجره Run ویندوز دستور regedit را اجرا کنید.
- در پنجره باز شده مسیر زیر را باز نمایید:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info]
- متغیر PackageFeatures را باز کنید و "packageFeatures"=dword:00000003 را به "PackageFeatures"=dword:00000001 تغییر دهید. کار تمام است!
بدین ترتیب گزینه Edit جهت سرور آپدیت فعال می شود. حال می توانید با قرار دادن آدرس سرور آسان دانلود در این بخش آنتی ویروس خود را به راحتی و بدون نام و کلمه عبور بروز نمایید.
ویرایش توسط yek_mosafer : November 2nd, 2011 در ساعت 21:03
***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***
*** در اوج قدرت انسان باش***
*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***
*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***
*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***
*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***
*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***
نوشته اصلی توسط yasin1388[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] جان
همه این کارهایی رو که گفتی انجام دادم
ولی آپدیت نشد که نشد
دوست عزیز من 1 ماهه ازین سرویس استفاده می کنم وشده ! شما یه بار دیگه تنظیمات وآدرس رو چک کنید اون 1 آخر آدرس رو حتماً چک کنید چون یکی از دوستان کامل آدرس رو کپی نکرده بودن به مشکل خورده بودن از ادد شدن آدرس در سرور نود نیز مطمئن بشید ! الان که دارم این مطلب رو می نویسم نود من با این سروری آپدیت شده به 5593 یا حق
***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***
*** در اوج قدرت انسان باش***
*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***
*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***
*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***
*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***
*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***
عزیز درست شد
میدونی مشکل از چیه اون لینکی که گذاشتی ([تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]) وقتی روش کلیک می کنی 1 آخرش نمی یاد.
چون من اول روش کلیک راست کردم و نیو تب رو زدم اونوقت از اونجا آدرسو کپی کردم.
واسه همون اون یکه نبود و برای همینم آپدیت نشد.
یکو که بهش اضافه کردم درست شد.
بازم ممنون
آیا این سرورها تمام آپدیت ها رو در خودشون آپلود میکنند؟
با این حال به نظر من سرور خود کمپانی اصلی از بقیه بهتره.گیر آوردن یوزر پسورد نود 32 که دیگه این روزها از آب خوردن هم ساده تر شده.
ویرایش توسط ALI_GSM : November 10th, 2010 در ساعت 19:29