[حل شد] مسابقه بزرگ رمزگشایی ترفندستان؛ نفر اول 2000 امتیاز! {نتایج اعلام شد} تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 26

موضوع: [حل شد] مسابقه بزرگ رمزگشایی ترفندستان؛ نفر اول 2000 امتیاز! {نتایج اعلام شد}

پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

New [حل شد] مسابقه بزرگ رمزگشایی ترفندستان؛ نفر اول 2000 امتیاز! {نتایج اعلام شد}

سلام خدمت دوستان و کاربران عزيز
    يه مدتي تو ترفندستان خبري از يه مسابقه درست درمون نبود و مسابقه هاي عيد هم که همش وبلاگي دراومد. تصميم گرفتم يه مسابقه جديد با ايده نو رو برگزار کنم که هم مربوط به آي تي باشه هم ترفندستان! فکر نکنم تا حالا تو فرومي مسابقه اي با اين مضمون برگزار شده باشه که کارمون در نوع خودش جديد و تک ميشه.
    در مورد خود مسابقه ، نحوه برگزاريش ، جايزه و ... در ادامه به شکل سوال و جواب توضيح مي دم. پس مو به مو بخونيد!

1. آيا اين مسابقه با کسري هماهنگ شده؟
    بله قبلش يه هماهنگي با کسري جان کردم.

2. جايزه مسابقه چيه؟
    جايزه نفر اول 2000 امتياز و نفر دوم 500 امتيازه که توسط خودم اهدا ميشه. در مورد جايزه از ويترين هم کسري جان گفتن که اگه اين مسابقه به طور منظم و چند دوره برگزار بشه حتما جايزه اي اختصاصي داده ميشه. به احتمال زياد دورهاي بعدي مسابقه هم در راهه که توسط خودم برگزار ميشه.

3. هدف کلي چيست و مسابقه به چه صورت انجام ميشه؟ (فوق العاده مهم)
    همونطور که از اسم مسابقه پيداست در مورد رمزگشاييه. تنها چيزي که به شما ميديم يه کد رمزي هست. کد به صورت زيره:
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    جانم؟ اطلاعات بيشتر؟ مي ترسم زياديتون بشه! شوخي کردم؛ خوب گوش کنيد، اين کد بالا به شما داده شده و نتيجه رمزگشايي اون راهنمايي مرحله بعده يعني وقتي کد بالا رو رمزگشايي کنين حاصل يه راهنمايي براي يه کار ديگس و بعد انجام اون کار به يه رمز ديگه مي رسين و ... تا جايي که نتيجه آخرين رمزگشايي نحوه اعلام برنده شدنتون رو شرح ميده يعني اگر موفق به رمزگشايي رمز آخر بشين مي فهمين که چه جوري اعلام کنين برنده شدين و تمام مراحل رو گذروندين.

4. چه کسي برنده است؟
    کسي که زودتر از همه آخرين رمز رو بشکنه که يعني اولين نفري هست که برنده شدن خودشو اعلام مي کنه که به تبعش من هم متوجه برنده شدن اون شخص ميشم.

5. نتايج به چه صورت اعلام ميشه و وقت مسابقه چقدره؟
    شما به مدت يه هفته پس از ايجاد شدن اين تاپيک فرصت دارين رمزگشايي رو انجام بدين. بعد يه هفته من ميام تمام افرادي که برنده شدن خودشونو اعلام کردن (يعني تمام رمزارو شکستن) رو به ترتيب ليست مي کنم ؛ بعد به دو نفري که زودتر رمز ها رو شکستن (همونطور که گفتم من متوجه ميشم چه کسي زودتر کارو تموم کرده) به ترتيب 2000 و 500 امتياز اهدا مي کنم.

6. قراره تو اين تاپيک پستي بديم و بگيم برنده شديم؟
    معلوم نيست! همونطور که گفتم بايد رمز آخرو بشکنين تا بفهمين چه جوري برنده شدن خودتونو اعلام کنيد حالا ممکنه مربوط به اين تاپيک باشه و يا نباشه. اما براي اينکه آمار افراد شرکت کننده رو هم داشته باشيم (غير از افراد برنده) تنها يه پست با محتواي مثلا "من شروع کردم" در اين تاپيک بديد.

مهم: لطفا موارد حاشيه اي يا کلا اسپم رو پست نکنيد و يا مثلا نگين چقدر سخته، خيلي آسونه تا اين مرحله رفتم، تا اينجا اومدم بقيشو چيکار کنم؟ و ... مطمئنا با اين عمل، کار خودتون و مسابقه رو لو مي ديد که به ضرر خود شما تموم ميشه چون به ديگران کمک مي کنين و احتمال برنده شدنتون پايين مياد.

نکته 1:
    درسته وقت يه هفته است ولي اشتباه نکنيد! شايد يکي همين فردا يا حتي امروز کارو تموم کنه! پس به سرعت کارو شروع کنين ضمن اينکه براي اطلاع رساني بيشتر اين مسابقه لطف کنيد به دوستان و ساير کاربرا خبر بديد که هيجان کار هم بالا بره.

نکته 2:
    فکر نکنين که اين مسابقه انقدر سخت طراحي شده که مثلا کسي نتونه تمومش کنه و مثلا ما جايزه اي نديم! ضمن اينکه حتي ميشه گفت اين مسابقه آسونه و افرادي که کمي با اينترنت و کامپيوتر کار کرده باشن از پسش برميان همچنين بايد بگم اين مسابقه بي ربط به آي تي و ترفندستان نيست و براي حل از ترفندهاي ترفندستان هم مي تونين کمک بگيرين (اينم يه راهنمايي )
    البته چون اين مسابقه دور اوله يه جورايي آزمايشي هم هست که ببينيم کاربرا تا چه حد آگاهن و اين رمزا و سوالا تا چه حد براشون سخته يا آسونه.

سخن آخر:
    از دوستان خواهش دارم بعد اين دوره ، مسابقات اين چنيني و با اين ايده و مضمون رو برگزار نکنن چون همونطور که گفتم قرار دورهاي بعدي اين مسابقه توسط خودم برگزار بشه البته در مورد رمزها ، معماها و ... اگر نظر يا ايده اي دارين دريغ نکنيد چون سعي مي کنيم تو دورهاي بعدي استفاده بشه.

باتشکر از دوستان مخصوصا کساني که تو مسابقه، شرکت و به اطلاع رسانيش کمک مي کنن.
    ویرایش توسط Abolfazl.E : November 9th, 2010 در ساعت 07:37
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...
    پست‌ها
    101
    Samsung-E250
    Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-XP Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: Wireless-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    239
    سپاس (دریافتی)
    69

من شروع کردم
    پست‌ها
    234
    Nokia-6030
    NOD32 Internet-Explorer Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: WiMAX-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    270
    سپاس (دریافتی)
    324

شروع کردم
    اینم سایت من:
    SadraWeb.ir
    رفتید تو سکته نکنید کلمه ی وبلاگ رو بالای صفحه فشار بدید.
    پست‌ها
    2,178
    Apple-iPhone-6
    Google-Chrome Ubuntu Irancell
    سپاس (اهدایی)
    3563
    سپاس (دریافتی)
    7672
    نوشته ‌های وبلاگ
    67

اهم اهم... صدا میاد؟
    خب سلام به همه. به پایان مسابقه رمزگشایی رسیدیم و همونطور که می دونید این مسابقه با حواشی فراوانی همراه بود! جانم؟ کدوم حواشی؟ راستش چیز خاصی نیست خواستم یکم هیجان بدم
    واقعیتش این مسابقه یکی از بی سر و صدا ترین ، مسکوت ترین ، کم و اسپم ترین و هر چی صفت خوب دیگه ای بود؛ حالا یا از درایت و مدیریت بنده بوده یا از دست به پاکش ( اسم مشتق از مصدر پاک کردن :دی) پست حاج کسری
    خب دیگه زیاد حرف نمی زنم و اول جواب مسابقه رو میگم:

مرحله 1:
    کد داده شده از نوع base64 بودش که یکی از معروف ترین سیستم های encoding در اینترنت و کامپیوتر هستش و شما اگه تو گوگل سرچ کنید "base64 to string converter" سایت های های مختلفی رو برای رمزگشایی پیدا می کنید. مثلا به [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] برید و کد رو decode کنید. نتیجه به صورت زیره:
    کد:
    .تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بی‌دردسر در سایت کلیک کنید
    که یه لینک دانلوده و وقتی دانلودش کنید یه فایل فشرده زیپ دارید.

مرحله2:
    وقتی این فایل زیپ رو اکسترکت کنید دو تا فایل دارید: یکی فایل key.txt که حافی یه کد صفر و یکه و یکی فایل finish.gif که لوگوی ترفندستانه.

مرحله3:
    کد صفر و یک مشخصا یعنی کد باینری و کافیه باز تو گوگل عبارت "binary to text" رو سرچ کنید. مثلا به [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]برید و کد رو دیکود کنید. نتیجه به صورت زیره:
    کد:
    من خیلی مهم هستم.
    خیلی از بچه ها فکر کردن اینجا آخر کاره و اومدن تاپیک گفتن من خیلی مهم هستم! :دی در صورتی که باید به لوگوی ترفندستان هم توجه کنید و کار هنوز تموم نشده. یکی از دوستان نتیجه جالبی گرفت: گفت کسی که مهمه و مربوط به ترفندستان هم هست کسری مقبلیه و باید به کسری بگیم که تموم کردیم
    خب بگذریم...

مرحله 4:
    با استفاده از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] داخل اون فایل عکس (لوگو) یه فایل فشرده rar پنهان شده. کافی بود با winrar عکس رو باز کنید تا فایل رو ببینید. اون کلمه mankheilimohemhastam پسورد این فایل rar هستش.

مرحله 5:
    وقتی با اون پسورد فایل فشرده رو باز کردین یه فایل متنی finish.txt می بینید. وقتی بازش کنید نتیجه زیر رو می بنید:
    کد:
    خب اینجا مرحله آخر. با رمز گشایی عبارت های بالا می فهمین چه جوری برنده شدن خودتونو اعلام کنید. کافیه حرف اول هر کلمه رو انتخاب کنید:
    کد:
    نتیجه میشه:
    پ خ به من
    subject: 163135
    text: i.a.w
    مشخصه که باید یه پیام خصوصی با موضوع 162135 و متن i.a.w به من بزنید.

خب تموم شد!

و اما برنده ها ...

کلا تا اونجایی که من اطلاع دارم 6 7 نفر رو مسابقه کار کردن و همشون هم به مرحله آخر یعنی متن بالا رسدن اما نتونستن رمزگشاییش کنن غیر از 1 نفر که این دوستان برنده های ما هستن.

نفر اول: کاربر [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] برنده جایزه 2000 امتیازی!

7 November 2010 05:06 PM

به کاربر خوبمون تبریک میگیم، مبارکتون باشه.

جایزه ایشون هم اهدا شد.

دو تا لوگوی مسابقه رو هم پیوست کردم، نگهشون دارین بعدها به بچه ها تون بگین: فرزندم الانو نبین ترفندستان دست اسپمرا افتاده! اون قدیما ما از این مسابقه ها داشتیم، نگا کن حالشو ببر

راستی این تاپیک فعلا باز می مونه تا شما عزیزان بیاین تبریک و نظرو انتقادو و فحش () و هر چی می خواین بگین تا فیض ببریم:دی مخصوصا درباره سختی یا آسونی مسابقه حتما نظر بدین.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست tfs-match-logo-png   tfs-ramz-match-logo-png  
    ویرایش توسط Abolfazl.E : November 9th, 2010 در ساعت 07:52
    "فقط یک بار زندگی کردن مانند هرگز زندگی نکردن است ...
    پست‌ها
    5,403
    Apple-iPhone-5S
    NOD32 Firefox Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1196
    سپاس (دریافتی)
    5544
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

خوب مسابقه خوبی بود ، منم اگه این مشکل در عکس برام پیش نمیومد برنده بودم فکر کنم ، راسیتش که من زیاد نگرفتم مسابقه رو یکی از دوستان (فامیل ها) گفت که از چه نوع کدی هست و من راه ها رو پیش گرفتم که به اینجا رسیدم و نفهمیدم چیه ، شما میفهمید : ؟×××××××!

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست putl88xs4jzdbmkawjnk-jpg  
    پست‌ها
    1,191
    SonyEricsson-Aino
    Norton Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    967
    سپاس (دریافتی)
    1138
    نوشته ‌های وبلاگ
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط ali-senator [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    خوب مسابقه خوبی بود ، منم اگه این مشکل در عکس برام پیش نمیومد برنده بودم فکر کنم ، راسیتش که من زیاد نگرفتم مسابقه رو یکی از دوستان (فامیل ها) گفت که از چه نوع کدی هست و من راه ها رو پیش گرفتم که به اینجا رسیدم و نفهمیدم چیه ، شما میفهمید : ؟×××××××!

فونت فارسی رو ساپورت نکرده دیگه !

iluminati
    پست‌ها
    5,403
    Apple-iPhone-5S
    NOD32 Firefox Windows-8 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    1196
    سپاس (دریافتی)
    5544
    نوشته ‌های وبلاگ
    6

فونت فارسی رو ساپورت نکرده دیگه !
    درسته ، اما چرا ؟!!!!!
    پست‌ها
    1,191
    SonyEricsson-Aino
    Norton Firefox Windows-7 IR-TCI
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    967
    سپاس (دریافتی)
    1138
    نوشته ‌های وبلاگ
    3

i 2nt know

iluminati
    پست‌ها
    40
    Nokia-N97
    Opera Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-256 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    84
    سپاس (دریافتی)
    16
    نوشته ‌های وبلاگ
    1

اصلا چطوری باید ترجمه کرد
    با چی
    اصلا این کد چیه؟؟8o
    پست‌ها
    1,887

Kaspersky Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    3346
    سپاس (دریافتی)
    6887
    نوشته ‌های وبلاگ
    113

درود.
    اول تبریک به شما ابولفضل جان به خاطر این مسابقه عالی.
    بعد هم به برندگان.
    انصافاً من توی 5 بودم فکرم به همه جا رفت غیر از حروف ابتدای کلمات!:دی
    ........
    ویرایش توسط minus1 : November 8th, 2010 در ساعت 23:17
    You've got to be the best
    You've got to change the world
    And use this chance to be heard
    Your time is now

خیلی ممنون از ابوالفضل عزیز که نشون داد واقعا روی این مسابقه هم فکر زیادی گذاشته هم زحمت زیادی کشیده. واقعا جای تحسین داره
    که کاربرایی داریم که تا این حد معلوماتشون زیاده. دست ابوالفضل عزیز درد نکنه. خسته نباشی. گذشته از کل معما که همش انتقاد داشت ( شوخی ) ،
    به نظرم مهمترین نکته مثبتی که این مسابقه داشت لا اقل برای من این بود که چیزی از کامپیوتر به جز باز کردن فایرفاکس و چک کردن ایمیل نمیدونم.
    امیدوارم این مسابقه و مسابقه هایی از این دست که ابوالفضل جان قولش رو دادن ، یه تلنگری بشه واسه من و امثال من.

+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)