سلام
توی task manager ویندوز سه تا فایل به نام:csrss.exe-winlogon.exe-nvvsvc.exe وجود دارند که ویندوز نام نرم افزار استفاده کننده رو نزده ممکنه فایل آلوده باشند؟؟؟
سلام
توی task manager ویندوز سه تا فایل به نام:csrss.exe-winlogon.exe-nvvsvc.exe وجود دارند که ویندوز نام نرم افزار استفاده کننده رو نزده ممکنه فایل آلوده باشند؟؟؟
تایپیک مربوط به کرک ویندوز 8
تایپیک مربوط به بوت کردن فلش برای نصب ویندوز; دیسک نجات کسپرو سایر نرم افزارهای کاربردی
با رفتن به این سایت آپدیت آفلاینeset nod32 را بصورت روزانه دریافت کنید
من دررقابت باهیچکس جزخودم نمی باشم
هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام
«بیل گیتس»
نه میتونه برنامه هایی باشه که نصب کردین ! شما یه بار برنامه هایی که شک دارین رو end process کنید ببنید دوباره ظاهر میشن اگر نشدن جای شکی نیست !!! یا حق
***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***
*** در اوج قدرت انسان باش***
*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***
*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***
*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***
*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***
*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***
مشکل اینجاست وقتیکه end process می کنم خطای access is denied می ده حالا باید چیکار کرد؟؟؟
تایپیک مربوط به کرک ویندوز 8
تایپیک مربوط به بوت کردن فلش برای نصب ویندوز; دیسک نجات کسپرو سایر نرم افزارهای کاربردی
با رفتن به این سایت آپدیت آفلاینeset nod32 را بصورت روزانه دریافت کنید
من دررقابت باهیچکس جزخودم نمی باشم
هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام
«بیل گیتس»
سلام
دوست عزیز
هیچ وقت اقدام به بستن این سه پروسه نکنید.
این سه پروسه جزو پروسه های سیستمی ویندوز می باشند . و ویروس نیستند.
زنده باشید و پر نشاط.
حسرت نصیب دردم درمان نمیشناسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)