حتما شما هم مثل من شکه شدید . بله منم با دیدن این مطلب در[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] " منبع " شکه شدم . و پس از تست کردن و مطمئن شدن از صحت آن ، با توضیحات کامل نصب و نکات براتون گذاشتمش
در این نمونه بازی کردن ، شما با دشمنانی با هوش مصنوعی می جنگید که تجربه ای بسیار متفاوت رو به شما میدهد . با این برنامه 800 کیلو بایتی میتوانید تمامی نقشه ها و و اسلحه های بخش مولتی پلیر را به صورت آفلاین و در خانه تنها و بدون نیاز به اینترنت بر روی یک سیستم بازی کنید . لازم به ذکر است که با این روش میتوانید بازی را به صورت شبکه نیز بازی کنید
1 - ابتدا برنامه مورد نظر را از [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] دانلود نمائید
2 - سپس برای تغییر ورژن بازی به 2.3 [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] را دانلود نمائید
3 - سپس هر دو آنها را توسط برنامه Winrar در صفحه دسکتاپ خود اکسترکت نمائید
4 - پس از اکسترکت به پوشه Multiplayer Offline Call Of Duty 7 / ISGamers.Com رفته و فایل BOLoader.exe را در مسیر نصب بازی کپی نمائید .
4 - سپس به پوشه Black Ops Update 2&3 SKIDROW رفته و فایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe را در پوشه بازی نصب نمائید و محتویات پوشه SKIDROW زا نیز در پوشه بازی به عنوان کرک کپی و جایگزین فایل هایی با همین نام نمائید
با این کار ورژن بازی به 2.3 تغییر پیدا میکند
5 - سپس بر روی BlackOpsMP.exe کلیک کنید و وارد آن شوید و از YES بودن گزینه Enable Console در بخش Setting/Game اطمینان حاصل نمائید
6 - سپس برنامه BOLoader.exe را اجرا کنید . راهنمای گزینه های موجود در این برنامه را نیز میتوانید به صورت عکس در زیر مشاهده نمائید
7 - گزینه Consolekey را بر روی ~ تنظیم کنید
8 - سپس تیک گزینه Devmap را نیز بزنید تا بتوانید نقشه های بیشتری را بازی کنید
9 - سپس با کلیک بر روی Save/Start بازی را اجرا نمائید
10 - پس از اجرای بازی ، با زدن همزمان دکمه های Alt و F10 وارد بازی شوید و از آن نهایت لذت را ببرید
11 - به منظور خارج شدن از بازی نیز میتوانید دکمه های Alt و Delete را همزمان فشار دهید
حل ارور هایی که ممکن است در حین انجام مراحل بالا پیش آیند :
ارور Call OF Duty Black OpsMP.exe Is Not Fixed With Update 2/3
این ارور زمانی رخ میدهد که ورژن بازی 2.3 نباشد که با انجام مراحل 2 و 3 حل میشود
سلام خسته نباشید ...ببخشید تو قسمت دوم که نوشتید برای تغییر ورژن به ۲.۳ اونو میخوام دان بزنم نمیاد خطای 404 میاد با فیلتر شکنم رفتم نشد
میشه راهنمایی کنید لطفا???????? جای حساسی گیر کردم ممنونم????????