با سلام خدمت دوستان گل ترفند دون ایشالا که خرم باشین . در ادامه درخواست ها ، درخواست راهنمای بازی homefront رو دارم ترجیحا فارسی باشه ممنون
با سلام خدمت دوستان گل ترفند دون ایشالا که خرم باشین . در ادامه درخواست ها ، درخواست راهنمای بازی homefront رو دارم ترجیحا فارسی باشه ممنون
سلام جواب مرحله1 قسمت یخچال
بیاید از در باز بیرون سمت چپ بروید بعد 3 پنجره باز می بینید بروید با پرش و ctrlداخل از پله ها بالا بروید سمت چپ بروید تا به تراس برسید بعد از تراس پایین بپرید
بعد یکم دور بزنید تا دوستانتان شما را نبینند و همینطور شما انها را بعد از برگشت تمام درها باز می شود
راه تقلب بازیhomefront اگر مشکل حل شد پیام بدید دوستان![]()
سلام من توی مرحله 6 مومدم
دقیقا قبل از پیج، مرحله ای که داریم 3تا تانکر اسپورت میکنیم و نوشته higak، بعد از اینکه 7 تا راکت زن توی مسیر نابود میکنیم وارد یه پیچ میشه که پشتش یه راکت زن و چندتا سرباز هستش، متاسفانه اونارو هم میزنم باز،. بازی میبازم، نمیدونم چرا
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
تصویر وسط که آپلود کردم
سلام برو پیش دختره بعد e بزن بعدبرورو تشک چندبار e بزن فکر کنم دوبار بزنی باز بشه من خونه بعدش رو نتونستم رد کنم یه یخچال جلو دره نیشه رد شد فمیدی خبر بده همینجا.
الان درها بازن ولی این دوتا پد سگ نمیان بیرون
سلام من تو خونه ی دوم گیر کردم
همونجا که ی کمد جلوی راه رو سد کرده چجور باید ازش رد بشم
ممنکن میشم کمک کنید
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها/قبل از ارسال پست بخوانید
سلام داداش
این بازی اصلا چی هست ؟؟
ببین برو جلوی در بشین نشون رو روی در بگیر بعد چند بار Eبزن باز میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)