سلام
یه سیستم دارم تمام قطعاتشو عوض کردم ولی بازم موقع نصب ویندوز مرحله اول رد میشه موقع نصب تو مرحله دوم هی ریست میشه بازم از اول میاد 100 بار اتفاق میفته هارد ، رم و بقیه سیستمم عوض کردم بازم همینه سیستم sdram هستش کمک دارم دیوانه میشم
سلام
یه سیستم دارم تمام قطعاتشو عوض کردم ولی بازم موقع نصب ویندوز مرحله اول رد میشه موقع نصب تو مرحله دوم هی ریست میشه بازم از اول میاد 100 بار اتفاق میفته هارد ، رم و بقیه سیستمم عوض کردم بازم همینه سیستم sdram هستش کمک دارم دیوانه میشم
سلام منم همین مشکل دارم و تنظیماتی که گفتین داخل بایوس پیدا نکردم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ترفندستان در روبیکا / تلگرام / اینستاگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
بله هیچکدوم از گزینه های عکس را پیدا نکردم وفقط با ویندوز 10 این مشکل را دارم وقتی لوگوی ویندوز 10 میاد سیستم خودش ریست میشه
ویرایش توسط Reza1476 : February 13th, 2021 در ساعت 17:03
سلام من چندیدن فلش رو بوت کردم با نرم افزار rufus وقتی سیستم رو روی فلش بوت میکنم تا ویندوز رو نصب کنم توی لوگو ویندوز 10 گیر میکنه وبعد تقریبا یک یا دو دقیقه سیستم ریست میشه ممنون میشم کمکم کنید
رم سیستم:4گیگابایت
سی پی یو :دوهسته ای
کارت گرافیک:gt610
ویندوز فعلی:7 64بیت
ویندوز مورد نظر:10 64بیت
فلش:san disk 64g
نوع بایوس:legasy )یو ای اف ای پشتیبانی نمیکند
هارد:1ترابایت
قصد:نصب و داشتن دو ویندوز 10 و 7 در سیستم خود
با احترام
ببخشید ولی منظورتون رو متوجه نشدم نصب ویندوز رو یک درایو ساختم براش که روی اون نصب بشه
مشکل من اینه وقتی فلش رو بوت میکنم توی لوگوی ویندوز 10 گیر میکنه و بعد ری استارت میشه
سیستمم قابلیت یو ای اف ای نداره
ویرایش توسط azza3 : June 2nd, 2023 در ساعت 12:14
من قبلا این کار رو هم انجام دادمروی گزینه دوم همون که سیاه تر هست وقتی به 20 درصد میرسه میگه باید برای ادامه سیستم ریست بشه خودت ریست کن یا بعد 5ثانیه خودکار ریست میشه ریست هم که میشه میاد میخوای ویندوز 7 رو اجرا کنی یا نصب ویندوز روی نصب ویندوز که میزنی بازم لوگوی ویندوز تن بدون اومدن علامت لود پایینش بعد چند ثانیه ریست میشه ___من بعد از ریست شدن رفتم دوباره فایل نصب رو از توی ویندوز سون اجرا کردم ولی فایده نداره و باز از اول میاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)