سلام
یه سیستم دارم تمام قطعاتشو عوض کردم ولی بازم موقع نصب ویندوز مرحله اول رد میشه موقع نصب تو مرحله دوم هی ریست میشه بازم از اول میاد 100 بار اتفاق میفته هارد ، رم و بقیه سیستمم عوض کردم بازم همینه سیستم sdram هستش کمک دارم دیوانه میشم
سلام
یه سیستم دارم تمام قطعاتشو عوض کردم ولی بازم موقع نصب ویندوز مرحله اول رد میشه موقع نصب تو مرحله دوم هی ریست میشه بازم از اول میاد 100 بار اتفاق میفته هارد ، رم و بقیه سیستمم عوض کردم بازم همینه سیستم sdram هستش کمک دارم دیوانه میشم
سلام
میشه بگید دقیقا چه قطعاتی رو عوض کردید؟مدلش رو هم بگید. و بگید که کجای نصب ویندوز دقیقا سیستمتون ریست میشه.
سوال بعدی اینکه آیا هاردتون ساتا هست و اینکه اگه هاردتون ساتا هست مادربوردتون اون رو با درایور میشناسه یا اینکه خودش درایورشو در خودش داره؟؟؟
ممنون
و من الله التوفیق
ممنون از پاسختون
من اول از همه مادربوردو عوض کردم با سی پی یو ، بعدش رم و هارد، بعدش پاور ولی همش ریست میشه هاردش ای دی ایی هستش و مادربورد خودکار میشناسه . مرحله ای هم که ریست میشه درایو سی رو فرمت میکنه فایل ویندوز رو میریزه بعد که ریست میشه بره مرحله دوم که ویندوز اصلی نصب شه پشت سر هم ریست میشه
خوب رم های اس دی که منقرض شدن شاید میزان رم برای نصب ویندوز کافی نیست حداقل رم مورد نیاز برای ایگس پس 128 هستش .
سلام
ممنون از توضیحاتتون
ببخشید که اینقدر دیر جوابتون رو دادم.خیلی کار داشتم.
ممکن از رم باشه،ممکنه از پاورتون هم باشه.موقعی که ریستارت میشه هیچ صدایی از هارد دیسکت نمیاد؟؟
سلام!
یکی از بستگان من این مشکل را داشت، معلوم شد که مشکل از هارد است.
سلام
من در دو روز پیش یه سی دی ویندوز 10خریدم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم لگو ویندوز 10 میاد ولی هیچ لودی نمیاد که لود شه و بعد از دو دقیقه ریست میشه. همه ی ویندوز ها روش نصب میشه و سیستمم هم مورد نیاز ویندوز 10 هست نمیدونم دلیلش چیه که این طوری میشه ممنون میشم جواب بدید از سیستمم نیست مطمعنم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ترفندستان در روبیکا / تلگرام / اینستاگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ترفندستان در روبیکا / تلگرام / اینستاگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)