سلام دوستان این تاپیکو درست کردم تا اسمه بهترین بازی های عمرتون رو در اون بنویسید:
اسمه بازی مورد علاقه من call of duty black ops هستش شما چی؟![]()
سلام دوستان این تاپیکو درست کردم تا اسمه بهترین بازی های عمرتون رو در اون بنویسید:
اسمه بازی مورد علاقه من call of duty black ops هستش شما چی؟![]()
هیچ بازی نمیچسبه مگر اونی که خودت ساخته باشی بازی قاعد الجیش رو با CW(دوستم)ساختم درباره داعشه برا اندروید. 2و 3تامرحله دیگه مونده انقدر داستانش جالبه که روش فیلمنامه هم نوشتن همین چندتا مرحله رو که ساختم هرروز بازی می کنم روزبه روز برام جذاب ترم میشه چون خودم زحمت کشیدم یاد طراحی هاش میفتم یاد اون روز هایی که دوست داشتم خودم بازی بسازم اون موقع هایی که وقتی بازی های دیگه مثل کال اف رو انجام میدادم به خودم می گفتم اگه داستان ایجوری میشد با حال تر بود اگه اینجا اینجوری بود خیلی بهتر میشد اگه انیجاش .......
کال اف mw4 اومده انصافا بیار ما هم نصب کنیم سری کال اف دیوتی واقعا عالیه ولی هیچکدوم مثل Ghost نمیشه ناموس بازیه فکر کنم دیروز بازم تمومش کردم (برای 37امین بار) فکرنکنید بازی دیگه ندارم من کلا دیگه بازی نمیکنم بازی برا بچه ها و آدم های بیکار و الّافِ ولی این چیز دیگست
داستان فوق العاده
گیم پلی جذاب
گرافیکش خودتون میدونید شخصیت رورک فوق رنجر
ماموریت های کاملا مخفی روح وارانه
اسلحه های واقعی و موجود در انبار و بازار
جنگ مدرن موجود در واقعیت
نداشتن تخیلات (واقع گرایانه و رئالیسم )
هوش مصنوعی متفاوت با سه سری بعد (بهتر)
صحنه های سینماتیک واقعی و نزدیک به ذهن که اتفاق افتادن ان کامل درست است و تخیلی نیست مثل افتادن ساختمان روی شما یا ریختن پل که شما رویش هستید
بهترین صحنه در کال اف دیوتی صحنه فرار رورک از تو هواپیما
ویرایش توسط مهدی دانا : June 24th, 2018 در ساعت 17:15
god of war - gta v - counter
I'm gamer
live in : bruojen
barca
2005/2/13
Sniper Elite واقعا چرتهمجموعه AC واقعا عالی و بینظیره من که واقعا دوسش دارم همه بازی هاشو
pes 2013 واقعا خیلی تخیلیه ینی از وسط زمین شوت میکنی گول میشه و کلا خیلی از حتی تخیل هم بالاتره به نظرم بهترین فوتبال رو fifa میزنه و fifa 2017 توی ps4
بزرگترین ضعف انسان ها...تردیدِ آنها است در این که به دیگران هنگامی که هنوز زنده هستند بگویند چقدر دوستشان دارند…
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)