vahidheshmati

روش حذف کردن Gmail Account بدون حذف کردن Google Account

حساب‌های Gmail اسپم‌ و هکرها را جذب می‌کنند. اگر به آن نیازی ندارید می‌توانید آن را حذف کنید. در این‌جا نحوه حذف کردن آن را به شما خواهیم گفت. وقتی حساب Gmail خود را حذف می‌کنید، دسترسی به صندوق ورودی خود، و هر ایمیلی که ارسال و دریافت کرده‌اید را نخواهید داشت. و آدرس ایمیل شما غیرفعال می‌شود. و همه ایمیل‌ها در دو روز کاری حذف می‌شوند. قبل از حذف account Gmail خود، باید آدرس ایمیل خود را از همه حساب‌های مهم (مانند حساب بانکی خود) حذف کرده و آدرس ایمیل دیگری جای‌گزین کنید. زیرا بازیابی حساب با استفاده از آدرس Gmail حذف شده غیرممکن خواهد بود. پس از حذف حساب Gmail، هم‌چنان می‌توانید با استفاده از یک آدرس ایمیل جای‌گزین به Google account خود وارد شوید. قبل از شروع کار، به Google Takeout مراجعه کنید تا با اطمینان خاطر تمام داده‌ها را از حساب‌های Gmail و Google خود دانلود کنید. بسته به میزان ذخیره شما، ...ادامه مطلب

ZzBb

جلوگیری و محدودسازی دریافت ایمیل از جانب کاربران گوگل پلاس در Gmail

چندی است که گوگل قابلیت ارسال ایمیل به مخاطبین گوگل پلاس را از طریق Gmail فراهم نموده است. بدین صورت که با اضافه کردن یک فرد به حلقه‌ی خود می‌توانید تنها با وارد کردن نام او در قسمت To به هنگام ارسال ایمیل در Gmail برای او ایمیل ارسال کنید. البته گوگل محدودیت‌هایی را نیز در جهت حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران اعمال نموده است. به طوری که تا زمانی که ایمیل کاربر را پاسخ ندهید، آدرس ایمیل شما محفوظ خواهند ماند. هم‌چنین تا زمانی که ایمیل را پاسخ نداده و یا او به لیست تماس‌های خود اضافه نکنید، کاربر امکان ارسال ایمیل مجدد را نخواهد داشت. با این وجود شاید علاقه‌ نداشته باشید که حتی تحت این شرایط هم از جانب افراد غریبه یا حتی افراد موجود در حلقه‌ی خود ایمیل دریافت کنید. در این ترفند به نحوه‌ی محدودسازی این قابلیت خواهیم پرداخت. بدین منظور: ابتدا وارد حساب ایمیل خود ...ادامه مطلب

vahidlp

انتقال ایمیل‌ها و مخاطبان موجود در Gmail به Outlook.com

سرویس پست الکترونیکی Outlook به تازگی قابلیت انتقال مستقیم ایمیل‌ها و مخاطبان موجود در حساب کاربری کاربران Gmail را فراهم کرده است. پیش از این برای انجام این عمل می‌بایست راه‌های وقت‌گیری در هر دو سرویس اعمال می‌شد که به وسیله‌ی این قابلیت، این امر بسیار آسان‌تر شده است. در این ترفند نحوه‌ی انجام این کار را برای شما شرح می‌دهیم. بدین منظور: پس از ورود به حساب کاربری خود در Outlook، بر روی چرخ‌دنده‌ی سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و سپس More mail settings را انتخاب کنید. اکنون (ترفندستان) در قسمت Managing your account بر روی Import email accounts کلیک کنید. سپس گزینه‌ی Google را انتخاب کنید. حال اگر بر روی Start کلیک کنید به صفحه‌ای هدایت می‌شوید که می‌بایست نام کاربری و رمز عبور حساب Gmail خود را وارد کنید تا عملیات انتقال انجام گیرد. .ادامه مطلب

vahidlp

غیرفعال کردن نمایش خودکار تصاویر موجود در Gmail

پیش از این در سرویس Gmail اگر ایمیلی دارای تصاویری بود به طور پیش‌فرض نمایش داده نمی‌شد و برای دیدن تصاویر می‌بایست بر روی Display images موجود در بالای ایمیل کلیک می‌کردید. این امر برای امنیت بیش‌تر کاربران و جلوگیری از آلوده شدن سیستم آن‌ها توسط بدافزارهای احتمالی موجود در ایمیل بود. ولی به تازگی گوگل این تصاویر را بری روی سرور خود قرار می‌دهد تا این مشکل امنیتی تا حد زیادی برطرف گردد. پس از این کار، گوگل نمایش تصاویر موجود در ایمیل را به طور پیش‌فرض فعال کرد و دیگر خبری از دکمه‌ی Display images نیست. اگر از این قابلیت رضایت ندارید و نگران حجم ترافیک مصرفی خود هستید در این ترفند نحوه‌ی بازگشت به حالت قبلی و عدم نمایش تصاویر را برای شما شرح می‌دهیم. بدین منظور: ابتدا وارد حساب کاربری خود در Gmail شوید. سپس (ترفندستان) بر روی چرخ‌دنده‌ی سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و Settings را انتخاب ...ادامه مطلب

vahidlp

بازگردانی مخاطبان حذف شده در Gmail

ممکن است شما به طور تصادفی و یا حتی عمدی شخص یا اشخاصی را از لیست مخاطبان (Contacts) خود در Gmail حذف کرده باشید ولی اکنون بخواهید که آن‌ها را بازگردانید. گوگل این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده است که در این ترفند چگونگی آن را برای شما بازگو می‌نماییم. بدین منظور: ابتدا (ترفندستان) وارد حساب کاربری خود در Gmail شوید. در قسمت سمت چپ صفحه بر روی دکمه‌ی Gmail کلیک کرده و سپس گزینه‌ی Contacts را انتخاب نمایید. از منویی که زیر کادر جستجو قرار گرفته بر روی More کلیک کنید. اکنون از منوی نمایان شده Restore Contacts را انتخاب کنید. در پنجره‌ای که ظاهر می‌گردد می‌توانید یک بازه را انتخاب کنید تا هر مخاطبی که در طول آن مدت حذف شده است، بازگردانی شود. پس از تعیین بازه، بر روی Restore کلیک کنید تا بازگردانی مخاطبان انجام شود. .ادامه مطلب

تست روز

کدام فناوری به برقراری تماس تلفنی در بستر اینترنت اشاره دارد؟

Ethernet NFC VoIP Ping
ترفند زندگی

پیش از یادگیری دویدن، باید راه رفتن معمولی را بیاموزیم.

آیا میدانید

شرکت اپل بیش از 80 هزار کارمند در سراسر جهان دارد. (+)

تاریخ فناوری
  • 1994 (26 سال قبل در چنین روزی) :
    مایکروسافت، Windows NT 3.5 را منتشر کرد.
  • کانال تلگرام ترفندستان
    آخرین اخبار فناوری
    نظرسنجی 1397/11/16

    شما از کدام پیام‌رسان بیش‌تر استفاده می‌کنید؟

    • تلگرام
      70% (994 نفر)
    • واتس‌اپ
      18% (260 نفر)
    • سایر پیام‌رسان‌های خارجی
      3% (39 نفر)
    • پیام‌رسان‌های ایرانی
      8% (120 نفر)

    ورود به حساب کاربری