vahidheshmati

نحوه حذف کردن داده‌ی موقعیت مکانی یک عکس موقع اشتراک‌گذاری آن در iPhone

اگر سرویس‌های موقعیت مکانی را برای اپلیکیشن دوربین در iPhone یا iPad خود فعال کرده باشید، هر عکسی که بگیرید شامل اطلاعات GPS از محل گرفتن آن عکس خواهد بود. از iOS 13 به بعد می‌توانید عکس‌ها را بدون داده‌ی موقعیت مکانی به اشتراک بگذارید. خاموش کردن داده‌ی موقعیت مکانی یک یا چندین عکس موقع ارسال آن‌ها برای شروع، اپلیکیشن Photos را باز کرده و به عکسی که می‌خواهید بدون داده‌ی موقعیت مکانی به اشتراک بگذارید، مراجعه کنید. برای به اشتراک گذاشتن چندین عکس، همه آن‌ها را به حالت انتخاب در بیاورید، و سپس بر روی دکمه اشتراک ضربه بزنید. برای به اشتراک گذاشتن یک عکس، روی آن ضربه بزنید، و سپس بر روی دکمه اشتراک در پایین سمت چپ ضربه بزنید. در منوی اشتراک‌گذاری ظاهر شده، روی دکمه Options در بالای صفحه ضربه بزنید. اگر در کنار دکمه Options عبارت Location Included را ببینید، این بدان معنی است که عکس یا عکس‌هایی که می‌خواهید ...ادامه مطلب

vahidheshmati

روش حذف کردن Gmail Account بدون حذف کردن Google Account

حساب‌های Gmail اسپم‌ و هکرها را جذب می‌کنند. اگر به آن نیازی ندارید می‌توانید آن را حذف کنید. در این‌جا نحوه حذف کردن آن را به شما خواهیم گفت. وقتی حساب Gmail خود را حذف می‌کنید، دسترسی به صندوق ورودی خود، و هر ایمیلی که ارسال و دریافت کرده‌اید را نخواهید داشت. و آدرس ایمیل شما غیرفعال می‌شود. و همه ایمیل‌ها در دو روز کاری حذف می‌شوند. قبل از حذف account Gmail خود، باید آدرس ایمیل خود را از همه حساب‌های مهم (مانند حساب بانکی خود) حذف کرده و آدرس ایمیل دیگری جای‌گزین کنید. زیرا بازیابی حساب با استفاده از آدرس Gmail حذف شده غیرممکن خواهد بود. پس از حذف حساب Gmail، هم‌چنان می‌توانید با استفاده از یک آدرس ایمیل جای‌گزین به Google account خود وارد شوید. قبل از شروع کار، به Google Takeout مراجعه کنید تا با اطمینان خاطر تمام داده‌ها را از حساب‌های Gmail و Google خود دانلود کنید. بسته به میزان ذخیره شما، ...ادامه مطلب

vahidheshmati

نحوه بازیابی اپلیکیشن‌های حذف شده در iPhone یا iPad در iOS 13

در گذشته، بازیابی اپلیکیشن‌های حذف شده از سیستم عامل iOS به معنای تکیه بر پشتیبان گیری یا صرفاً خرید مجدد آن بود. اما امروزه. در مقایسه با روز‌های ابتدایی بازیابی اپ حذف شده در iPhone یا iPad بسیار آسان است. اپل مدیریت اپ‌ها را بسیار راحت و بدون دردسر کرده است. علاوه بر این، جهت دانلود مجدد اپلیکیشنی که قبلاً آن را خریداری کرده بودید، هیچ هزینه‌ای از شما دریافت نمی‌شود. نحوه بازیابی اپلیکیشن‌های حذف شده در iPhone و iPad در iOS13 اگر Family Sharing را در iPhone خود تنظیم کرده باشید، می‌توانید لیست My Purchases را در صفحه ‌All Purchases مشاهده خواهید کرد. در غیر این‌صورت، روش بازیابی برنامه‌های حذف شده در iOS13 و نسخه‌های قبلی iOS به یک شکل خواهد بود. فروشگاه App Store را در سیستم عامل iOS خود باز کنید. بر روی نماد پروفایل در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید. در مرحله بعدی، بر روی گزینه Purchased ضربه بزنید. بر روی گزینه ...ادامه مطلب

nreern

یافتن و حذف فایل‌های تکراری در ویندوز

فایل‌های تکراری با محتوای یکسان، تنها فضای سیستم شما را اشغال می‌کنند و وجودشان هیچ‌گونه ضرورتی ندارد. با استفاده از ابزارهایی که در این ترفند معرفی می‌شوند، می‌توانید این‌گونه فایل‌ها را بیابید و به آسانی حذف‌شان نمایید. فایل‌های تکراری اغلب در اثر فعالیت‌ نرم‌افزار‌های مختلفی که بر روی سیستم نصب کرده‌اید ایجاد می‌گردند. CCleaner بهترین ابزار که شاید قبلاً آن را نصب کرده باشید این برنامه، نرم‌افزاری محبوب در بین کاربران مختلف می‌باشد، زیرا دارای رابط کاربری بسیار ساده‌ای است. هدف اصلی این برنامه، حذف تمامی فایل‌های تکراری و بی‌ارزش می‌باشد. این نرم‌افزار برای اندروید نیز توسعه داده‌ شده است. برای استفاده از این برنامه، مسیر Tools > Duplicate را دنبال کنید،‌ از این که گزینه Include files and subfolders فعال است، اطمینان حاصل کنید. حالا کافی‌ست مکان خاصی را برای برنامه تعیین کنید یا به آن اجازه دهید که تمام سیستم شما را بررسی کند. این نرم‌افزار می تواند تمامی فایل‌های ...ادامه مطلب

Mr.Ermia

نحوه‌ی حذف حساب کاربری گوگل

اگر مایل به حذف دائمی حساب کاربری خود در گوگل و کلیه‌ی سرویس‌های مرتبط با آن نظیر Gmail و Google Drive هستید، گوگل امکان این کار را فراهم کرده است. در این ترفند به چگونگی انجام این کار می‌پردازیم. پیش از هر چیز دقت کنید با این کار کلیه اطلاعات حساب کاربری شما در گوگل شامل سرویس‌های آن نظیر Gmail ،Google Drive ،YouTube و... به طور کامل حذف خواهند شد و امکان بازیابی آن‌ها وجود ندارد. در نتیجه پیش از انجام این کار از آن اطمینان حاصل کنید. ابتدا وارد صفحه‌ی اصلی گوگل شوید. بر روی آیکن Google Apps در نوار بالای صفحه به شکل    کلیک نمایید و در منوی بازشده بر روی My Account کلیک کنید.   در صفحه‌ی بعدی، در قسمت Account preferences بر روی Delete your account or services کلیک کنید.   در این مرحله، اگر هنوز وارد حساب کاربری در گوگل نشده‌اید، بر روی Sing In کلیک کنید  و وارد حساب کاربری ...ادامه مطلب

تست روز

کدام فناوری به برقراری تماس تلفنی در بستر اینترنت اشاره دارد؟

Ethernet NFC VoIP Ping
ترفند زندگی

همه دوست دارند که به بهشت بروند، ولی کسی دوست ندارد که بمیرد.

آیا میدانید

اولین تماس تلفنی از طریق تلفن همراه در سال 1973 به وسیله‌ی مارتین کوپر، یکی از مخترعین سابق شرکت موتورولا انجام شد. (+)

تاریخ فناوری
  • 1791 (229 سال قبل در چنین روزی) :
    مایکل فارادی، دانشمند و مخترع بزرگ حوزه‌های الکترومغناطیس و الکتروشیمی متولد شد.
  • کانال تلگرام ترفندستان
    آخرین اخبار فناوری
    نظرسنجی 1397/11/16

    شما از کدام پیام‌رسان بیش‌تر استفاده می‌کنید؟

    • تلگرام
      70% (994 نفر)
    • واتس‌اپ
      18% (261 نفر)
    • سایر پیام‌رسان‌های خارجی
      3% (39 نفر)
    • پیام‌رسان‌های ایرانی
      8% (120 نفر)

    ورود به حساب کاربری